Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvidz

najbardziej wkurzające reklamy

Polecane posty

Gość mnie też wkurzają reklamy
play'a i to bardzo :o ale za to ta z wcieraniem batona mi się podoba:D jest po*ebana ale fajna

tak wlasnie ta z wrozka!!!! i ta panhten z Gocha-Mycha z m jak m:o a ja pragne ty pragniesz to chyz jest reklama napoju zbyszko:o

Gość QQrydza
No z tą Gośką z M jak miłość to juz przegięcie, nie lubię też tej reklamy z tą małą przyprawą Knorr jak ta mała dmucha w te przyprawy... i ta mina tego gościa jak żona podaje mu to jedzenie, tak jakby miał zaraz zwymiotować.

Gość kljhgugpg
plaski smak zupy- paranoja

Gość tvidz
mnie wkurza najbardziej reklama jogobelli gdzie babka mówi "...prosto z krzaczka" no po prostu idiotyzm do kwadratu

Gość nie wiem czyje to
kiedyś chyba mówili "prosto z drzewa" no ale to o truskawkach było więc zmienili :D :D jeszcze reklama Tiny z Marcysią mnie poraża

Jogobela jogobela,po niej rzygam co niedziela czy jakos tak... Reklema funduszu PZU i ten facet co niby gra na bębnach a teraz inny co macha kijem na polu golfowym. Porażająca jest reklama piwa: \"Aż zal sie spieszyć\"...:o

Gość albert figa
Reklamy są (generalnie) takie jacy są w całej masie, potencjalni klienci. Doskonałym przykładem są reklamy tzw: "pism dla kobiet". Reklamy te są takie, jak czytelniczki tej prasy; maksymalnie powierzchowne i bezkrytyczne. A jednak te "pisma" się sprzedają. Jest ich coraz więcej. Oczywiście, że można pokusić się o coś lepszego (przykład Mumio i Plusa) ale to jest dość ryzykowne, w końcu chodzi o zysk. Reklama Zbyszko-Trzy Cytryny :D żenada straszliwa ale ja na tym forum czytałem zachwyty nad niezwykłą mądrością tekstów Gosi Andrzejewicz :D Po prostu, świat jest pełen ludzi pozbawionych zdolności do głębszych przemyśleń i co za tym idzie kształtujących swoje gusta powyżej odpustu i wyprzedaży w hipermarkecie. Reklamy piwa. Tak jak w reklamach środków czystości z kobietek robi się idiotki, tak w reklamach piwa z mężczyzn robi się... Hmmmm kogo właśnie :D ? Proszę zwrócić uwagę na to, że większość reklam piwa (poza Żubrem, Heinekenem...) opiera się na takim schemacie: mężczyzna jest męski bo pije piwo. Razem z kolegami pijąc piwo utwierdzamy się w męskości. Prymitywne? Oczywiście ale jednak to działa :D