Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvidz

najbardziej wkurzające reklamy

Polecane posty

Gość majster
praktycznie wszystkie a szczegolnie te, w ktorych aktorzy nie potrafia wypowiedziec calego zdania bez ciecia, tylko jest taki zlepek z roznych wypowiedzi co oni kurwa niedorozwinieci (z calyms zacunkiem...) i nie potrafia jednej kwestii wypowiedziec normalnie? co to za trend do jasnej cholery?! :D

Mnie też wkurza ta z Jogobella, gdzie truskawki rosna na drzewach :o ŻENADA!:d

Gość evvela
Mnie do szału doprowadza reklama samochodu w której mówi się że "zabawki mają prawo podróżować z godnością...."(tak mnie ta reklama wkurwia, że nawet nie wiem jaki samochód) W reklamie"grają" niemowlaki, leci lista dialogowa na ekranie a dzieci wydają takie odgłosy jakby im się odbijało i miały zaraz się pohaftować. Sorki, doskonale rozumiem, że ta reklama działa na kobiety w ciąży i te karmiące bo one reagują instynktownie na każdy dźwięk wydawany przez dziecko, ale ja jak ją widzę to mam ochotę udusić każdego niemowlaka.....bleh Druga moja faworytka to Jogobella reklamowana przez kobietę w ciąży, w każdym zdaniu podkreśla że nie jest sama i je za dwoje, a jak rzuca eufemizmami typu "prosto z krzaczka" to mnie skręca..... to że ktoś spodziewa sie dziecka nie zanaczy że od razu sam w zastraszającym tempie dziecinnieje....po za tym owocowe jogurty to sam cukier i barwniki więc wkurza mnie wmawianie ludziom, ze to "zdrowa żywność".... No i oczywiście wszystkie te cudne reklamy, które sugerują że naszą kobiecą misją jest czyszczenie kibli i mycie garów.....

Gość dandidam
"Ja pragnę ty pragniesz" to jest tak sztuczne i tak prześwietlone, że po prostu człowieka wstyd ogarnia, że po tej samej ziemi chodzi. Ale wkurza mnie też (denerwuje) ta reklama czekolady w bąbelkach, w której trzy babeczki (nawet całkiem niczego sobie) coś bełkoczą, że chyba ta czekolada taka rewelacyjna. Nie wiem dokładnie, bo nie zrozumiałam. Budyń - najpierw: to mojej mamy, to moja mama zrobiła, a budyń to na pewno mama ugotowała! A dziewczynka taka zadowolona: " A nie bo to ....(tu pojawia się nazwa firmy). A kto po ten budyń do sklepu zapieprzał? MAMA! Ten gość, który gra "Na wspólnej" malarza artystę. Reklamuje zupę. "Ale mi dzisiaj pyszny obiad przygotowałaś.." itd podobne frazesy. No kto tak do żony mówi?? Z taką miną i intonacją... Nie wiem czy to jest zamierzone, przecież aktorzy są do takich ról przygotowani i dostają za to pieniądze. Niemałe.

Gość a mnie wkurza reklama
kitekat - tych batonów...dwoch kretynow stoi na balkonie i obserwuje gwiazdy i pierd..ola cos o wcieraniu tych batonow przez ufoludkow. kur..wa żenada a dzisiaj widzialam faceta stojacego w polu zboza z gołą dupą reklamujacego mydlo w plynie - LUKSJA.......co za bezsens

Reklama gum do żucia jakiś tam.... jak temu facetowi sutki tak mega stoją !!! Masakra, co za obleśna reklama :)

Gość ryszarda_P
Jak dentystka psyczy przykładając rękę do gęby i mówi, że jej pacjenci tak pokazują, że mają nadwrażliwe zęby. Niedorobieńcy jacyś, czy co?

Gość majster
mnie denerwuje jeszcze ta reklama sera jakiegos.. chyba.. gdzie wystawiaja jakies durne przedstawienie z wilkiem i czerwonym kapturkiem i potem dzieciak co gra wilka siada i wpieprza jakies kanapki i wszyscy sie ciesza ze tak fajnie je wpieprza i taki rezolutny bachorek z niego ja bym tam porzadek zrobil... :D pomijajac juz fakt jakie to sztuczne jest a najbarzdiej w tych reklamach mnie dziwi fakt, ze przeciez to sa spoty za kilkadziesiat tysiecy zlotych ktos nie dosc ze wymyslil taka durnote, to jeszcze inny ktos stwierdzil ze to fajne jest, i trzeci ktos pieniadze na to dal w glowie sie nie miesci a wiekszosc reklam jest robiona pod adresem idiotow chyba czuje sie obrazony jak niektore reklamy ogladam, po prostu :D

Gość o...ta z sutami
i ten ...moja mama je zrobiła...to mamy.....mama zamknij oczy otwórz buzie....Budyn

jeszcze reklamy sokow a szczegolnie tego nowego Jupi czy jak mu tam:o i reklamy gazet naj przyjacilki:D

\"Tylko Persil, zawsze Persil...\" -> 🖐️ -Ricore to wspaniałe połączenie prawidziwej kawy i..cykorii. -Cooooo??? Mógłbyś powtórzyć? -Ricore to wspaniałe połączenie prawidziwej kawy i..cykorii. 🖐️ :O

Gość przełączam jak widze
gozdzikową

Gość jhk jhk
ludzie- a ta gosciowa co nie umie parkowac- po ilu kostkach mama sie usmiechnie- zenada!! jakies kretynki z kobiet robia co nie umieja z parkingu wyjechac KOSZMAR

Gość big trio
najgorsza jest reklama PERSILA ;) jak gala oskarowa i te brawa :P

Gość mam biegunkę
mam wzdęcia, i ta masc na HEMOROIDY>>>>>>>z tymi dupami

Gość majster
setunia, mowisz o tej reklamie gdzie ta, swoja droga calkiem ladna aktorka (nie pamietam nazwiska..), wymalowana jak idiotka, strasznie sie podnieca co tam w srodku tego pisemka daja, z jakas inna zachowuja sie jakby cos, delikatnie mowiac, z nimi nie tak bylo? bo strasznie mnie irytuje.. :D mam nadzieje chociaz ze sporo kasy za ta ANTYreklame dostala..

Gość reklamy podpasek i tamponow
fuj jestem kobieta,ale jak jem kolacje i to widze-to ZYGAC MI SIE CHCE to powinno byc zakazane,takie intymne sprawy a wogole ptrzy zarciu jak puszcza ZEEEEEEEEENADA

Majster chbya o tym samym myslimy:D i jeszcze ta reklama szamponu co laska jest u wrozki Mamo co powiedziala Ci wrozka:o i td:D i w ogole duzo jest tych reklam ta o przeziebieniu co siedza na przystanku \"watpie , to wyjatkowo silne przeziebienie:P [czy jakos tak] \"a jednak\':D tofifi tez oczywiscie:D

Gość ulaaaaa
albo rozmowa w rodzinie, tata sie pyta co robi mama i corka, a mama mowi, ze 'tłumaczy Oli jak dbac o drogi moczowe' ratunku :o

Gość ta co tanczy
na srodku i poprawia sobie wkładkę w majtkach

albo jak laska dzwoni do kolezanki i mowi jej ze znalazla sposob na jej wzdecia czy tam zaparcia:D

Gość a co to za reklama ja pragnę
ty pragniesz??? ja jej nie znam

WSZYSTKIE REKLAMY SA POPI.ERD.OLONE !!! i wszystkie sa glupie, arghh nienawidze reklam ! a niestety jest tego gowna coraz wiecej :( na szczescie malo TV ogladam, glownie przez ten syf wlasnie, niektorych kanalow prawie wogole (tvn, tvn7, polsat)

mnie najbardziej wkurwia (ale nie wiem czy jeszcze leci) reklama parówek-jedynek co cała rodzina szczerzy zęby na myśl o parówkach a poźniej wkracza taki mały brzydal w afro chwyta za parówkę i mówi \"jedną zjem teraaz a drugą wezme do szkołyyyy. czeeeść\" i macha jak idiota nie mogę....na samą mysl mam zapasc.

ing bank slaski z tymem w aucie o lokacie..... bezsens totalny, Tym debila z siebie robic nie musi bo zrobił kilka lat temu, ale Konrad.... Grrrrr.... :/

Gość mnie jeszcze wkurza
reklama szamponu, w której wróżka mowi tej starej pudernicy, ze wkrótce wyjdzie za mąz i urodzi pierwsze dziecko. Widać, ze babsko w wieku grubo ponadbalzakowskim tyle, że gęba cyfrowo wygładzona, a kit wciskają, jaka to ona młoda, no ludzie :O.