Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inne życie

chciałabym żyć inaczej

Polecane posty

Gość Ssąca Dorotka
piszę w oparciu u swoje doświadczenie życiowe :)

dorotka --------> no wlasnie dziecko dla jednych to extra sprawa, dla innych porazka a jeszcze inni w ogole nie chca sie rozmnazac

Gość Ssąca Dorotka
passs

Gość majster
dorotka ma troche racji :p tyle ze nie zawezalbym tego do samej kobiety, ale ogolnie do ludzi ludzie gonia za czyms co ma dac im szczescie, a czesto gdy to zdobywaja okazuje sie ze nie sa szczesliwi a zdaza sie tez tak, ze przytrafia im sie cos o czym w ogole nie mysleli, czy tez mysleli z niechecia i w pewnym punkcie swojego zycia stwierdzaja ze sa szczesliwi bo to inni ludzie sa tym szczesciem, moze rodzina, dzieci, moze przyjaciele

Zastanawiam się nad jednym, dlaczego ludzie zawsze piszą że chcą zmienić swoje życie a kompletnie nic nie robią w tym kierunku, przecież jest tyle możliwości. Ja teżś b.lubię film Magda M. , zachwycam się życiem tych ludzi, ale to film, napisany scenariusz, piękne stroje, fryzury... dlaczego tak mało ludzi nie potrafi docenić to co ma. Sama Joanna Brodzik powiedziała, ze granie Magdy w tym filmie jest dla niej piękną bajką ale nierealną! Pomyśl nad tym:) POZDRAWIAM:)

Gość Ahaico
wstaję rano drapie się po jajach , robie kupe jem sniadanie ubieram sie ide po piwo upijam si, rozczulam i ide spac i tak codziennie

Gość piękne są tylko chwile
jasne, że chce je zmienić..... CEL....to coś co nadaje sens życiu.... przynajmniej ja, muszę mieć do czego dążyć......ale na co dzień dobrze jest umieć cieszyć się tym co się ma....

Gość Ahaico
dzieki i vice versa

Kazdy chce zmieniac cos w swoim zyciu kazdy mowi duzo ale malo kto co robi, wzruszaja ramionami i godza sie na to co maja ... a od kiedy w zyciu cos przychodzi samo? Wiem jak to jest bo wiele razy chcialam zmienic cos w swoim zyciu bo choc mam niby wiele to jednak wciaz czuje ze czegos mi brak i nie jest to pogon za celem, bo w tym problem ze ja nie potrafie go znalesc ale nie poddaje sie i czy nie warto czasem spojrzec pozytywnie? a pozatym w zyciu piekne sa tylko chwile :)

To, czy jestesmy szczesliwi zalezy glownie od naszego nastawienia, mozna nie miec prawie nic i sie tym cieszyc, a mozna miec wszystko i byc nieszczesliwym. Trzeba doceniac to, co sie ma, starac sie spelniac marzenia, ale pamietac, ze w gonieniu kroliczka tez jest sens, a nie tylko w jego zlapaniu.

Gość spiaca krolewienka
moje zycie ma sens ale osotanie rok dwa to monotonia bo nic sie nie zmienia zawodowo cos tam drgnelo ale nie tak jakbym chciala...

Gość a masz faceta
?

Gość Ssąca Dorotka
podnoszę w górę :)

Gość a masz faceta
podnosze bo ciekawe

Gość nad niemnem
Jakby ci to powiedziec... Magda M nie istnieje! :O To fikcja!

Gość istnieje
ja ogladalam dzis 4 odcinki na raz:) aa i znam jedna magde m.