Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgrkaaaaaaaaaaaa

praca magisterska -moja zmora

Polecane posty

Gość noemi vvv
o zesz, ja właśnie pisze już drugi rok i mam tak około 1/5 :-O jak się zmobilizować? jak????

Gość mobilizator
ciężko jest się zmobilizować, ale co począć, trzeba pisać.Masz cel- skończenie szkoły i to powinno Cię mobilizować. a jak może masz temat za trudny.może musisz zmienić?

Gość werytynkaaa
dasz radę. na pocieszenie powiem, że tez miałam z tym cholerne jazdy, uwielbialam pisac, ale jesli chodzi o magisterke, za cholere nie moglam jej ruszyc, i gdyby nie wsparcie mojego faceta i rodzicow, to nie wiem czy do dzis bym zaczela ja pisac, jakos poszlo, ale meki niesamowite i nie wiem dlaczego...

Gość Ech wiem jak to jest
ja mialam niezle fazy. Raz potrafiłam napisać z 10 stron przez jeden wieczór i pół nocy a potem nie ruszyłam pracy przez prawie dwa miesiące. :o

Gość mobilizator
to jest jakieś piekło.ciężko z tą pracą....ale jaka będzie radość jak już będziemy mieć to za sobą

Gość globusik
kurcze ja też podobnie jak jakiś głąb mam problem z napisaniem samego tematu.Męczę się i męczę i co róż zmieniam.Jak ułożyć dobry plan?

Gość mobili
no co globusik?? weź dwie trzy książki, ze dwa artykuły i na ich podstawie napisz sobie plan.Weź po trochu z każdej i wszystko:)

Gość globusik*

Gość globusik*
werytynkaaa a mogli Cię słuchać jak narzekasz na temat pracy?? ja zauważyłam że każdy mnie unika jak tylko zaczynam o niej mówić:(

Gość onaszalona25
Broniłam się w czerwcu 2007r. Pisanie pracy to była moja droga przez mękę. Najgorzej było zasiąść do tego. W 10 semestrze (nie miałam już zajęć) przeniosłam się do innego miasta, nie miałam tam komputera. Za każdym razem jak przyjeżdzalam do domu na weekend musiałam się jakoś zebrać i napisać chociaż kilka stron. Pierwszą stronę poprawiałam chyba z 8 razy. Wreszcie oddałam promotorowi 1 rozdział. Był zachwycony. To zmotywowało mnie do pracy i 99 stron spłodziłam w 2 tygodnie. Oczywiście najwięcej czasu zajmowały mi poprawki kosmetyczne. Obroniłam się na 5! Tydzien temu skonczyłam również podyplomówkę. Praca podyplomowa wydała mi się bułką z masłem. Pisałam ją w czasie wolnych chwil w pracy. I znowu 5:)

Gość globusik*
onaszalona25 a jak zabrałaś sie do sporządzenia planu?? dużo Ci to zajęło??

Gość globusik*
onaszalona25 kurcze to jakimś geniuszem jesteś:) a na jaki temat pisałaś prace magisterską?

globusik i jak ci dizie? ja tez mam straszny problem z zabraniem sie za swoja a juz kwiecien:(

A ja się pochwalę..mam prawię skończoną pracę..zostało jeszcze podsumowanie i wnioski:) ehh nie było lekkoo

ach i jeszcze jedno..promotor się obudził, że dobrze by było gdyby w przypisach były strony..:D spoko od nowa muszę przewertować literaturę