Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzy mi sie laptop

CHCIAŁABYM MIEĆ LAPTOPA

Polecane posty

Gość marzy mi sie laptop

Wiem, że skrytykujecie, bo chcieć można wiele rzeczy. Ale marzy mi sie laptop. Jest mi bardzo potrzebny na studiach, bym mogla pokazywać rzeczy ktore robie na kompie w dou na uczelni. Prawie wszyscy maja...a ja ciagle z wydrukami łaże.. Rodziców moich niesteyy nie stac. Zarabiam, pracuje, staram sie...mam ponad tysiac zlotych...a do pieciu mi brakuje. Tak pieciu, bo tyle kosztuje laptop z dobra grafika..... Na raty tez nie moge wziasc bo nie mam stalej pracy. Znacie moze jakies konkury, w ktorych mozna wygrac laptopa albo inne rozwiazania?

Gość marzy mi sie laptop
no wlasnie nie bardzo. Bo dzis zarobie pieniadze ale nie mam gwarancji ze jutro je bede miec, w ten sposob wlasnie zarabiam.

Gość a ja mam pytanie...
Po ci na studia laptop z 5 000? Chcesz grać na wykładach w Gothica 3?

Gość marzy mi sie laptop
nie, chce by sprawnie chodzil mi corel, photoshop przy plikach o duzej pojemnosci... jeku co bede tlumaczyc...gdyby tanczy byl dobry i odpowiedni to na taki bym sie przeceiz nastawila...

Gość njuytajis
sprowadz sobie ze stanow.. wyniesie cie ok 2 tysiaki mniej

Gość hjfhtdkf
ja mam laptopa za 3000 i jestem b. zadowolona a ty masz malo kasy i chcesz za 5000 nie rozumiem...

Gość hjfhtdkf
to jak cie nie stac to pozostaja tylko wydruki...proste

Gość a ja mam pytanie...
To wina speców od marketingu. Teraz przeciętny użytkownik myśli, że do IE i Office'a potrzebuje DualCore'a i 2GB Ramu.

kup uzywanego. ja sobie kupilam dobrego uzywanego na allegro, wymienilam dysk, wsadzilam sobie nagrywarke dvd i mam super dobrego - przynajmniej lepszego nie potrzebuje. tylko trzeba byc cierpliwym i wyczekac na okazje. od miesiaca szukam podobnego dla brata ale nic sie nie trfai fajnego

Gość njuytajis
wasze rady sa takie cenne ze ja pierdole :o

Gość bezduury
w laptopy nie ładuje się dobrej grafiki, bo bateria tego nie uciągnie

Gość zainteresowana niesamotna
ja mam za niecałe 3 i jest swietny...a tez bym chciala z bajerami za 10

Gość Ahaico
A mi się marzy nowa komórka np nowa nokia n73 lub se850w , nowy komputer bo mam stary jescze na sockecie 754 a chciałbym niec jakiegos core 2 duo 2 gb szybkiego ramu i gf 8800gtx co by mi nowe gry lepiej chodziły mam stary monitor crt i mi się oczy psują chciałbym mieć panoramę lcd , telewizor lcd 42 cale i ps3 . Również nowe łóko chciałbym sobie kupić , ale największy problem to taki , że chciałbym mieć swoje mieszkanie a tu gdie mieszkam w Warszawie to minimum 10 tysiecy za mete - jak ju kupowac to min 3 pokoje bo dojdą dzieci , żona - cyli minimum 600 tysięcy no i do K. nędzy chciałbym wyjechać na wakacje w ciepłe kraje bo 3 lata nie byłem na wakacjach. Pozatym w Złotych tarasach są fajne buciki Lacoste do kupienia a nie mam kasy , kurwa nic tylko sie zajebac

Gość Ahaico
a żeby ci dobre chodził corel i photoshop to raczej 2 gb ramu ci jest potrzebne nie szybka grafika

jak zwykle wiele madrych rad. Do grafiki na prawde potrzebny jest dobry sprzet. Ja pracuje w autocadzie i archicadzie a takze w atrlantisie i innych graficznych programach...gdyby nie ponad giga ramu zaden z renderow by nie wyszedl a kom pawieszal sie. Wiec sprzetma wiele wspolnego z grafika.

Gość zainteresowana niesamotna
Ahaico mi sie tez marzy zajebista komora i 19 monitor bo 17 to juz zamalo i duzocalowy telewizor i mase innych wynalazkow...ale marzenia nic nie kosztuje wiec milych marzen... na szczescia kompa mam super..nowiuskiego

Gość njuytajis
co za buce :o

Gość marzy mi sie laptop
Ahaico -wiedzialam ze znajda sie tacy jak ty...dlatego napisalam taki a nie inny poczatek mojej wypowiedzi. Ok, te 5 tys tak napisalam bo wiem z musze miec wiecej niz moj tysiac...jesli ten za 3 bylby dobry...to takze o takim marze i taki bym chciala miec. Tu nie chodzi o cene...ale laptopa.

Gość Ahaico
tyle rzeczy chciałbym kupic a nie mam pieniedzy pierdole to wszystko , ty marzysz o laptopie ja o własnym mieszkaniu cóż masz prynajmniej miejsze wymagania jak na chwilę obecną

Gość MARYTA
A JA CHCEM MIEC PORSHE 911 SREBRENE, I CZARNE TERENOWE BMW X5 , CHCE TEZ HAREM Z MENAMI MODELAMI TANCZACYMI MI NA RURACH NAGO I MACHAJACYMI JEDRNYMI DUPCIAMI, CHCEM KUPE KASY ZEBY MIEC NA WSZYSTKO I SOBIE NICZWEGO NIE ZALOWAC, ZAJEBISTE KOSMETYKI, WILLE Z BASENEM, DOM NAD JEZIOREM I NAD MORZEM, I KUPE KASY NA TO ZEBY PODROZOWAC PO CALYM SWIECIE!!! TO CHCE MIEC!!!!!!!!!

Gość pustaki z was
dziewczyna pyta o mozliwosci posiadania laptopa...a wy wymieniacie co TEZ byscie chcieli miec... zawisc jakas czy co?

Gość zapomnialas wziac tabletek
Jaka zawiść, do cholery? Dziewczyna pisze, że nie ma kasy na laptopa, a ty myślisz że wszystkich aż skręca z zawiści? Żałosne.

Gość ldw
to moze ukradnij :p :p

Gość szans nie ma
Gdybym miała pojęcie o konkursie, w którym można wygrać laptopa, to sama wzięłabym udział. Owszem są jakieś durne głosowania np. w TzG czy w Jak oni śpiewają i tam można wygrać laptopa, ale prawdopodobieństwo, że akurat Twój sms będzie tym szczęśliwym, jest minimalne.

Gość z dobra grafika
..wydaje mi sie, ze przyzwoitego laptopa mozna kupic juz za 3000. Ja mam Fujitsu-Siemensa amilo pro, studiuje na polibudzie i laptop ten spelnia wszystkie moje wymagania. Dalam 2700.

Gość no no
eh laptopy z dobrą grafiką są niestety drogie aczkolwiek nie znam się na grafice komputerowiej , jednakże słyszałem że do programów które wymieniła powyżej , renderowania , obróbki potrzebny jest szybki procek (centrino -core 2 duo) i duzo ramu a nie szybka grafa . Lapka z takim szybsym prockiem i 1 gb ramu mona kupic juz nawet za okolo 3000 tysiecy a koszt dodatkowej kosci ramu 1 gb to okolo 260zł.

Nie dokuczajcie dziewczynie. Każdy ma jakieś marzenia. Ja mam laptopa, który nie wydala na grafice - robię na stacjonarnym i przenoszę na laptopie. Mając doświadczenie w pracy z grafiką nie polecam nowego laptopa w cenie do 3 tys zł. Niestety za w miarę przyzwoity z lepszą kartą graf. i wystarczającym RAMem trzeba dać min 4500 zł, używany musiałby mieć dobrą grafikę. Mój mąż kupił używany za 1800 zł, wymienił grafikę, dodał RAMu i kupił dysk zewnętrzny - komplet wyniósł prawie 3000 zł, ale jest porónywalny do tych \"nówek\" za 4500 - 5000 zł. Na pewno taniej byłoby kupić np w Austrii, USA czy nawet w Irlandii czy Niemczech, ale tam na pewno trzeba dysponować gotówką. Pozostaje Ci albo poprzestać na stacjonarnym (które mimo wszystko są tańsze od notebooków) albo kupić na raty. Życzę powodzenia.