Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzy mi sie laptop

CHCIAŁABYM MIEĆ LAPTOPA

Polecane posty

Ja mam laptopa ale jest przenośny inaczej ze względu na uszkodzenia mechaniczne i kosztował niecałe 400 ale tak nie marudzę jak autorka:P.A czy nie może innych programów używać:O?Do tego tak się składa że jak są laptopy co mają dużo pamięci to mają różne elementy o parametrach arcywyśrubowanych i też takiej cenie a nie wiem czy jest jakiś co ma dużo pamięci a inne elementy tanie:O.

Gość majster
za 3k do autocada powinnas cos juz znalezc, naprawde lepiej sie dobrze rozejrzyj, skup sie na dobrym procku i ramie grafika wbrew pozorom AZ TAK wazna nie jest

Gość a ja autko
bym chciala miec...a nie stac mnie :(

Gość XYZ-ez
Podaj numer konta, jak 4000 ludzi wplaci po zlotowie to bedziesz miala, moze sie uda. Dzis przelewy kosztuja grosze, najlepiej jak bedziesz miala konto w mbanku. Jest ich juz ok. 1,7mln, zapewne sporo ludzi z cafe je ma, a przelewy z m na m sa za friko.

Gość kup pasujacy do cery
:P Zapewniam Cię, że laptop za 2000 pln w zupełności Ci wystarczy. Mam taki, pracuję na nim i do wszystkiego wystarcza. No chyba, że się wgra najnowszy system, najnowsze wersje absolutnie wszystkiego (nieważne, że nie będą używane) - ale za to jaki szpan! Ale, ale - zdaje się, że na szpan Cię nie stać?

Gość kup pasujacy do cery
"a ja autko " - zbierz 2000 zł, kup coś małego za 1000 (teraz to nie problem znaleźć takie na chodzie), 500 na papiery (podatek, rejestracja, oc), 500 na niezbędne remonty i jeździsz :)

Gość a ja komorrkie
bo moja stara nie ma javy :( i nie chodzą mi gierki i apilkacje jak eragg nawet aparata nie ma do robienia zdjęc. pomozcie......

Gość extra nie chwal sie tak
bo innym jest przykro jak nie maja:P

Gość extra nie chwal sie tak
niech ci sie zepsuje skoro tak machasz i ranisz serca innych :P :( :) :P

Gość skamieniała
No na lapie eragg nie śmiga raczej :P U mnie na komie działa ten gadulec więc spokojnie zadowoliłabym się lapkiem :)

Gość XYZ-ez
Laptopy sa do bani. Ja wole pracowac na moim stacjonarnym, a lapek tylko od potrzeby.

Gość skamieniała
Etam do bani od razu. Owszem przyznam, ostatnio przez tego gadulca siedzę non stop z komóreczką w łapce, ale lapek by się przydał :)