Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testtes

najczulsze testy ciazowe

Polecane posty

Gość tylko że ten test jest
praktycznie droższy od bety w laboratorium i jest mało dostępny. w tym miejscu wybrałabym betę -to najczujsze badanie potwierdzające ciążę.

Gość Kajusia876
Witam. mam pytanie: Zrobiłam 2 testy ciążowe: jeden 2 dni przed spodziewaną @ (14 dni po "zdarzeniu" Pre-Test; rano ) a drugi 3 dni po spodziewanej @ (19 dni po "zdarzeniu", Kinder Test; po południu ) oba wyszły negatywne ale dalej @ brak. Mam cykle dosyć długie (ok.32 dni) i nie zawsze regularne. Muszę też dodać, że ostatnio byłam dosyć chora i miałam dość dużo stresu. Czy mogę wierzyć tym testom? Z góry dziękuje za odpowiedz. :)

Gość konturufka
no wlasnie, jaki jest obecnie najepszy i najczulszy wedlug was test ciazowy? Pytanie do osob, ktore przetestowaly. pozdrawiam

Cześć wszystkim, Kiedy my staraliśmy się z mężem o druga dzidzię szukałam pomocy na forach. Dlatego teraz, kiedy mam chwilę czasu (jestem właśnie w 12 tyg) spłacam mój dług i napisze o swoich doświadczeniach;-) mi w obu ciążach najlepiej spisały się testy paskowe z allegro o czułości 10. Kiedy 3 dni przed terminem @ a dokładnie 11 dni po zapłodnieniu (miałam robiony monitoring cyklu przez usg) zrobiłam pierwszy test, ten z apteki-firmy domowe laboratorium wyszedł negatywny, a test z allegro pokazał cień cienia kreski. Dlatego polecam testy z allegro. Sztuka kosztowała mnie 1 zł i okazała sie najczulsza;-) pozdrawiam i życzę samych dwóch kresek!!!

Gość wertyas
ma pytanie na temat testow okres spoznia mi sie 12 dni i mam 39d.c robiam 2 testy jeden 5 dni temu 2 test 2dni temu okresu nadal brak a natomiast czułam sie przez te dni jakbym go miala pobolewanie brzuszka zaczelo sie tydzien temu a wczoraj szkonczylo i wiecznie siusiam co chwile kibelek. Testy robilam te quick vue cxy jakos tak i zastanawiam sie jaki terax kupic by miec pewnosc no imsm wiekszy apetyt jem wiecej niz zawsze! Prosze o szybka odp. Pozdrawiam i gratuluje tym ktorym sie udało!

Gość Julka366
Hm...Ja dzisiaj zrobiłam test Ciążowy Płytkowy Quixx 99 % pewności,ale wyszedł NEGATYWNY :( Ale @ brak,choć na naciskam na piersi,to tak jakby mnie pobolewały i brzuch mnie boli na dole a wczoraj bolał mnie jajnik pierwszy raz :( Rany,nie wiem o co tym myśleć... Pomóżcie!!!

Gość Julka366
Ja zrobiłam dziś test Quixx 99% płytkowy! I wyszedł NEGATYWNY :( Choć @ brak... :/ Nie rozumiem,brzuch boli mnie na dole jak na okres,służ mam biały ciągnie się,ale nie ma go dużo. Wczoraj pierwszy raz jajnik mnie bolał i głowa mnie pobolewa rano :/ Nigdy głowa mnie rano nie bolała...

Gość Olus19933
Mam pytanie. Stosowala ktoras z was test ciazowy APTEO CARE? Czy jest to test wiarygodny? Po ilu dniach od stosunku wykrywa ciaze? Bo ja wlasnie kupilam i nie wiem kiedy go zrobic. Na ulotce jak z reszta prawie na kazdej ulotce innego testu jest napisane ze wykrywa dzien po spodziewanej miesiaczce. Ale do miesiaczki mam jeszcze tydzien czasu a to troszke dlugo jak dla mnie. Co o tym sadzicie?

Gość Makatka 883
Ja robiłam zwykły z Tesco trzy dni przed okresem w wyszła delikatna kreska, na drugi dzień First Response w środku dnia i testowa wyszła ciemniejsza niż kontrolna. Ciąża jest :) Clear Blue robiłam przy poprzednich ciążach ale nigdy przed terminem @.

Gość gość
Najczulszy, jaki znalazłam to pepino paskowy. Wykrywa ciąże od 10 :)

Gość gość
Ja jestem zadowolona z clearblue mało tego ze tydzień przed miesiączką pokazuje ciążę to jeszcze w okienku obok pokazuje który to tydzień.

Gość bronka1987
witam ja kupilam na allegro testy ciazowe i wyszly pozytywnie, jestem mega szczesliwa ale zarazem boje sie ze sa bledne (bo z allegro) tydzien temu robilam test z apteki i wyszedl negatywny a teraz dwa pozytywne. boje sie ze jak kupie w aptece test to pokaze negatyw i sie zalamie :(((

Gość gość
bronka1987 ja kupiłam test z allegro :) Były to test owulacyjne i testy ciążowe i nie polecam ! Nie dość ,ze te owulacyjne praktycznie nie wykazały owulacji a miałam ją na 100 % bo test z apteki wykazał :) To test ciążowy wykonany po trzech od owulacji dniach wykazał dwie kreski :) Po czym ta jedna kreska zaczęła znikać - nigdy wiecej nie kupie żadego testu z allegro ! U mnie nic nie wykazują - czekam terminu miesiączki i zrobię zwykły test z apteki :) Wydałam niby 35 zł za te testy z allegro ale są diabła warte !

staramy sie z mezem o drugie dziecko, minelo juz 5 miesiecy i nic, mielismy poronienie ale lekarz mowi ze byla wada genetyczna i zeby dalej probowac. Wrocilismy z wakacj i jajeczkowanie mialam juz 12 dnia cyklu, mam nadzieje ze w tym miesiacu sie udalo ale test clera blue po 10 dniach jest negatywny moze sie zbytnio pospieszylam ?

Gość AgatkaSe
Witam, ja miesiączkę miałam 14 kwietnia, dziś dwa dni przed @ test z allegro pokazał jedną kreche... Jutro zrobię jeszcze raz. Mam nadzieje że do soboty s@ nie przyjdzie

Gość gośćSonia
Ja zamawiam sobie na doz testy ciążowe, duopaki z doz products, staramy się z mężem o dziecko, póki co niestety z niepowodzeniem, ale co miesiąc korzystam z testu. Są tanie a wiadomo, nie mam cierpliwości czekać do miesiączki.