Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testtes

najczulsze testy ciazowe

Polecane posty

Gość testtes

jakie znacie najlepsze, najczulsze i najbardziej wiarygodne test ciazowe (oczywiscie wykluczam bete hcg) czy ktoras testowala "first response"? co myslicie o "clear blue"?

Gość shift alt
A ja mam takie pytanie odnośnie testów. Po jakim czasie od prawdopodobnego zapłodnienia można go wykonać aby wynik wyszedł wiarygodny i kiedy najlepiej taki test zrobic

Gość testtes
wiem, ze beta jest najbardzie wiarygodna ale nie o nia pytam :) i dolaczam sie do pytan shift alt !!!

ja zrobilam na 4 dni przed swodziewana @ test z allegro (od ewyanalityk) paskowy i juz pokazal II kreski, pozniej byl bobo-test

Gość shift alt
czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie? nigdy nie robiłam takiego testu ciążowego a mam zamiar no i nie wiem czy to odpowiednio dużo czasu upłyneło od prawdopodobnego zapłodnienia no i nie wiem czy lepiej go zrobić rano czy moge tez np w południe

Gość testtes
kurcze tyle tu przyszlych mam i starajacych sie a o pomoc trudno :( ...

Gość bywalec1
Moja żona też robiła wczoraj test ciążowy ale niestety z wynikiem negatywnym. Chyba pytania trafila zbyt trudne :D

Gość shift alt
No przecież są dziewczyny które już tu pewnie robiły testy. Więc kiedy je można najwcześniej zrobić i czy trzeba koniecznie rano?

Gość testtes
czyli w sumie response czulszy skorpionka robilas test z porannego moczu?

Gość a mnie...............
Jak kupowałam płytkowe- dwa nie pokazały- w dniu terminu miesiączki jak i tydzień później, dopiero jak byłam pod koniec 6-tego tyg. test (i to paskowy!) wykazał ciaże

Gość testtes
6 tydz, to bardzo pozno (!) wow

6 tydzień to ok. 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce, więc i to jest jak widać mozliwe. Polecam First Response. Mialam rozne testy, ale żaden nie był tak czuły. Robilam po kilka testow dziennie, roznych firm i dlatego wiem, że ten byl najczulszy - pokazywal już wtedy, gdy inne jeszcze wychodzily negatywnie.

A ja wczoraj kupiłam PRO TEST i nic mi nie wyszło moja koleżanka też go miała i też jej wyszedł że błędnie zrobiony więc nie radzę! to jest test płytkowy. Pobiegłam do apteki po drugi BOBO TEST i odrazu wyszły dwie kreseczki :)

Trzeba wziąźć pod uwagę równiez stęrzenie hormonu w moczu. Jak jest małe to test nie pokaze :)

no tak ale 1,5tygodnia po terminie mieesiączki to test powinien pokazac chocby cienką kreske a w Pre testach czesto sie zdaża że nic nie pokazuje sama wiem bo robiłam go 3 razy i nic a zrobiłam QUICK VUE i QUIXX i od razu dwie piekne krechy wiec nie wiem czy one są nawet dobre

Testy róznie wychodzą :) Jezeli Ci wyszedł pozytywnie to Gratulacje. Jak chcesz miec pewnosć kup z innej firmy:)

Gość testtes
jurto robie first response ale mam pytanie: chcialabym zrobic z pierwszego susiania he he ale mam problem bo u mnie pierwsze siusianie jest ok. 4 rano 💤 i nastepne juz po 8, wiec kiedy nasiusiac na ten test ;) ?

Może powiem tak w tamtym miesiącu dostałam @ 12-go a w tym obliczyłam że powinien się pojawić tak gdzieś 9-10. No w ostateczności mogłam jeszcze dostać dzisiaj bo też jest 12 tym bardziej że brzuch mnie boli tak jakbym miała dostać. No ale zrobiłam i wyszły dwie kreseczki

Jeszcze jestem w szoku :) nie czekałam dłużej z tym testem bo i tak już od początku przeczuwałam że jestem w ciąży

Agula kiedy idzisz do gin i jak sie czujesz? Boli Cię brzuch?

Zamierzam jutro się wybrać do lekarza. Brzuch mnie czasem boli tak jak zawsze gdy mam dostać @

A tak pozatym to nic mi nie jest czuję się dobrze, piersi mnie nie bolą, mdłości nie mam ani nic z innych objawów. Nie wiem może to dopiero potem występuje.

Ja czuję się tak samo, jajniki mnie ciągną tzn jeden :) Duzo zdrówka życzę dla Was ❤️

agula25- GRATULUJE!!!!!!!!!!!! i duzo zdrowka zycze ❤️ ❤️ dlugo staraliscie sie o dzidziusia???

Gość testtes
gratuluje dziewczyny :D wiec o ktorej siusialyscie, najwczesniej rano, takie pierwsze sikanie czy poprostu rano? aha i slyszalam, ze dzien wczesniej najlepiej za duzo nie pic bo mocz bedzie rozcienczony, czy to prawda?

Kruchaa - udało się nam za pierwszym razem. testtes - no właśnie z tego pierwszego sikania mi nie wyszło bo test był chyba \"do dupy\" a potem z drugiego sikania mi wyszło. Nie wiem jak to jest z tym piciem, ja wieczorem dużo nie piłam bo wiedziałam ze rano zrobię test a tak to by mi się chciało siusiu już w nocy. Właściwie to chyba z wrażenia i tak obudziłam się w nocy ale wytrzymałam do osmej rana

to pieknie!!! zloty strzal:D :D :D nic dodacnic ujac 🌻 jeszcze raz mega gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!