Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testtes

najczulsze testy ciazowe

Polecane posty

Gość testtes
Agula he he :) to chyba jednak nie bede pila zbyt duzo wieczorem, dziewczyny a co ze sluzem, macie czy nie? i piersi - wydaja sie jakby wieksze?

testtes - jak jesteś po terminie spodziewanej @ to zrob sobie test teraz, nie musisz czekac do rana :)

Gość testtes
teoretycznie zostaly mi jakies 3 dni - ale od poczatku roku mam nieregularne cykle (mysle, ze przez stresy, troche ich bylo) wiec sie nie wiem, czy juz czy poczekac do niedzieli? to bedzie termin @ i przy okazji 2tyg. od "przytulania" :)

jezeli chcesz wiedzic juz dziś to zrob betę bo test nie wykryje a beta owszem. Jak nie to poczekaj do terminu @ :)

No ja mam troche śluz chociaż wczoraj jak chcieliśmy sie z moim mężczyzną trochę popieścić to jakoś suchutko miałam. Przed wczoraj to miałam wieczorejm trochę ciemniejszy śluz, zazwyczaj tak mam przed @ i na drugi dzien z rana dostaję a tym razem nie było nic

mi z pre-testow w trzech przypadkach moich ciaz wychodzily grube podwojne kreski w dniu spodziewanej miesiaczki.

Są takie testy które wykrywają 10 mmg/ml są to Bobo-testy ale STRUMIENIOWE, normalne mają czułośc 25. Robiłam go 11 dni po owulacji i wyszedł dodatni, a w dniu spodziewanej@ robiłam drugi zwykly test i wyszła słaba kreseczka po kilku minutach. Osatnią @ miałam 8marca. Pozdrawiam

Gość Czyli moge byc pewna
ze nie jestem w ciazy bo robilam dzis z rana test QUICK VUE i wyszedl negatywny wynik a spoznia mi sie @ juz 2 dzien

No czasem bywa tak że się @ spóźnia ale jeśli nadal Ci się nie pojawi to może spróbuj jeszcze raz zrobic test

Gość testtes
Agula czekam do niedzieli rano :) jak cos wyjdzie to bede sie mogla chociaz przytulic do mojego miska a nie dopiero wieczorem ;) poza tym to bedzie rowno 2tyg. po i termin @ ,wiec juz raczej wynik powinien byc wiarydodny, juz tyle wytrzymalam - to 2 dni tez (chyba) wytrzymam ;) ale caly czas o tym mysle, nawet jak staram sie zajac czym innym :/

Gość bobooo
hey Dziewczyny:) mam pytanie bo widze ze wy na temat testow wiecie wszytsko... :D moze najpierw po krotce opowiem moja sytuacje.. to tak ostatni okres mialam 2marca przy czym w miedzy czasie mialam problem z grzybica i bralam serie najpierw sterovagu potem macmirora 500 a 27.03 bylam na wizycie kontrolnej u mojego gina gdzie robil mi usg i powiedzial\"o prosze okres sie zbliza\" zapisal ten macmiror (6globulek) i mycosyst jeszcze w tym samym dniu... wszytsko pozazywalam kuracje globulkami zakonczylam i czekalam na okres ale nie pojawil sie do dnia dzisijeszego:( dzis rano robilam test QUICK VUE z pierwszego siusiania i wyszedl negatywnie... ale ja sama nie wiem okres spoznia mi sie juz ponad 2tyg. co o tym myslicie?? moze te leki mi cos opoznily, ale nie sadze bo lekarz mowil ze to bardzo malo prawdopodobne...

Gość testtes
faktycznie dziwna sprawa, tym bardzej ze gin powiedzial, ze sie zbliza hmmm, ja stawiam jednak na to, ze leki go opoznily ale mozesz tez zrobic bete i wszystko stanie sie jasne :)

Gość czyli moge byc pewna
ja jeszcze czekam na @ powinnam dostac 11 -12 wczoraj test wyszedl negatywnie wiec nie robie nastepnego poczekam az do poniedzialku jezeli sie nie pojawi wtedy zrobie drugi raz :)

Gość testtes
no to czekamy co nam los przyniesie 🖐️

Gość testtes
zrobilam test - first response wynik negatywny - miesiaczki brak, brak tez jakichkolwiek objawow czy to ciazowych czy miesiaczkowych :( stres mnie zjada...

Gość czyli moge byc pewna
u mnie @ pojawila sie wczoraj :) wierze testa jezeli po terminie wyjdzie neg to nie ma ciazy pozrawiam wszystkich:)

dziewczyny zrobilam sobie test bo po odstawieniu tabletek hormonalnych nie miesiaczkowalam ponad poltora miesiąca. Trzymam test przed sobą i widze jedna gruba kreske czerwona i drugą bardzo niewidoczna rozowa czy to oznacza ze jestem wciązy?

Gość madzia23___
po 7 dniach pokazuja

ja zrobiłam test siedem dni po spodziewanej @ po południu i od razu mi wyszły dwie kreski:)był to bobo test a nastepny zrobiłam trzy dni pózniej do pewnosci też bobo test.

Gość palka601
czes dziewczyny! mam pytanie! staram sie z moim mezem o dzidziusia okres spoznia mi sie 9 dzien wczoraj robilam test i wyszedl dziwnie poniewarz kreska wskazujaca na brak ciazy byla mocna ale byla i druga kreska( co by oznaczalo ciaze) ale byla ona bardzo slaba i nie wiem czy to oznacza ciaze ? test ktory robilam to quixx test robila moze ktoras w Was ten test? jak go oceniacie?

Gość a co powiecie o teście
płytkowym AMIL ? robiłam go dwukrotnie, tydzień i dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce...obydwa negatywne- mam nieregularne miesiączki po porodzie, bo karmię i obawiam się kolejnej ciąży! czy kogoś amil zawiódł?

Gość pomocy..
mam pytanie :D powiedzcie mi taką rzecz- mam cykle nie reg. ale obserwuje dokladnie "siebie" i wiem kiedy mialam owulke.. wiec czy moge wykonac test dwa tyg po niej? i jaki? co mi radzicie w takiej sytuacji..gdy ma sie niereg.:/ ?

Gość pomocy..
hop hop

Gość a ja bym tak bardzo chciała
kochaliśmy się z soboty na niedzielę. miałam dni płodne. Dziś jest czwartek a ja mam dziwny śluz...taki mlecznobiały i gęsty. i chciałabym aby to był znak, że to dzidziuś - ale wiem, że to tylko moja głupia nadzieja :( wiem, że jest jeszcze za wcześnie na jakikolwiek test :(

Gość nataszap
to ja Tobie odpowiem:) w pierwszej ciazy wykonalam od razu test ciazowy CLEARBLUE DIGITAL,pokazal ciaze(robilam go 4 dni przed spodziewana miesiaczka) test ten moim zdaniem jest rewelacyjny,nie ma co go porownywac ze zwyklymi testami paskowymi gdzie ukazuja sie 2 kreski albo nie(po prostu czlowiek jak chce byc w ciazy to doszukuje sie tej drugiej kreseczki i potem sa watpliwosi)CLEARBLUE DIGITAL jest to test elektroniczny gdzie nie ma watpliwosci,nie ma tam zadnych kreseczek..Gdy zamoczymy koncowke testu w moczu na 20 sekund ,na monitorku pojawia sie klepsydra i w tym czasie test sobie szuka czy jest hormon ciazowy czy nie.Najdalej po 3 minutach ukazuje sie slowo PREGNANT(CIAZA) i przy okazji ile tygodni minelo od zaplodnienia.Lub slowo NOT PREGNANT( czyli brak ciazy)Test mozna wykonac juz do 4 dni przed okresem,ale wiadomo im blizej okresu tym procentowo wieksza szansa ze ciaze nam pokaze.powiem tylko ze w dniu okresu robilam drugi test juz zwykly paskowy(tez clearblue)wyszla baarrdzo slobiutka kreseczka,czyli ten cyfrowy jest o niebo lepszy:) Jak sie staralam o kolejne dziecko tez wykonalam ten test pokazal ze niestety nie i faktycznie nie bylam,w kolejny miesiacu juz pokazal ze tak i faktycznie bylam(niestety poronilam),kolejny raz mimo ze mi sie spoznial okres tez pokazal ze ciazy nie ma i faktycznie okres sie pojawil po 2 dniach.Takze polecam. Co do tego z jakiego moczu to napewno z porannego najlepiej.Poranny mocz jest bardzo skoncentrowany i wtedy jest tez wiecej hormonu ciazowego w takim moczu,co jest korzystne dla wykrycia w tescie.Wiadomo ze jak juz jestesmy w ciazy 6 tygodni to jak zrobi sie o obojetnie jakiej porze dnia to tez pokaze.to tyle.Mam nadzieje ze pomoglam Dla niecierpliwych tylko Clearblue!(ale im zrobilam reklame,hehe)pozdrawiam!:)