Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałeczowianka

Milosc trzyma przy zyciu....

Polecane posty

Gość nałeczowianka

Chce miec jednego, wspanialego faceta. Chce sie przy nim starzec. Chce razem przejsc to zycie. Kochac i byc kochana. Chce miec rodzine, ktora bedzie moim azylem. Chce na starosc siedziec w bujanym fotelu i spogladac na nasz, wspolny ogrod. Komus moze wydawac sie to smieszne... Ale ja pragne takiego zycia jak niczego innego. I wierze, ze jezeli obie strony oddaja siebie to takei zycie jest mozliwe.;) Wierze, ze razem mozna przejsc wszystkie klody, jakie rzuca pod nogi zycie. Pozdrawiam wszystkich szukajacych milosci. Moja czeka na mnie, daleko, nieodnaleziona...

Gość cxzer
z nałęczowa jesteś? bo ja jestem nieśmiały

nałęczowianka...> pięknie piszesz, masz bardzo bogate wnętrze :) szukaj, a na pewno znajdziesz miłość, w sumie to sama Cię znajdzie :)

Gość nałęczowianka
Nie, nie z naleczowa;) Zyje gdzies sobie na wsi;) Jest super- swieze powietrze, grill w weekend, spacer po lesie!

Gość nałęczowianka
Hmm Jeszcze jestem mloda, wcale nie spieszy mi sie wychodzic za maz itd Ale ogolnie w zyciu - moim zdaniem- najwazniejsza jest rodzina i dom. Dla mnie jest to tak jakby fundament.;) A niektorzy zapominaja o tym wszystkim w pogoni za pieniedzmi i kariera;/

Gość cxzer
bardzo lubie wieś

Gość ence pence
powodzonka Ci życzę, ale nie bardzo wierzę w tak bajkowy scenariusz;) życie to nie scenariusz "Domku na prerii"...;):classic_cool:

Gość nałęczowianka
cxzer Bo jest swietnie;) No, jedyny minus wsi to plotki... Niektorzy ludzie bardziej zajmuja sie zyciem innych, niz swoim. Ale i tak za nic w swiecie nie wolalabym mieszakc w miescie:)

Gość cxzer
chętnie bym się wyprowadził z miasta

Gość nałęczowianka
ence pence Zdecydowanie nie jest... Ale wlasnie o to chodzi, by miec w zyciu cos, co podtrzyma przy zyciu w najgorszej chwili. Dla mnie to rodzina... I to zalezy od tego z kim sie jest i jak obie osoby sie staraja. Wiadomo, jesli tylko jedna da z siebie wszytko nic nie wyjdzie;)

Gość ence pence
no tak, tylko pomyśl ile musisz mieć szczęścia aby trafić na faceta, który będzie to wszystko pojmował w taki sposób, jak Ty...???;)

Gość nałęczowianka
cxzer W mojej miejscowosci coraz wicej osob z miasta 'nabywa'. W przeciagu miesiaca zyskalam 2 sasiadow z Wawy. No moze jeszcze nie sasiadow ( bo dopiero zaczynaja sie budowac), ale za kilka lat bedzie tu nawet tloczno;/

Gość nałęczowianka
ence pence Hehee, no wlasnie, gdzie go szukac... Szczesciu trzeba dopomoc.;P Ale wierze, ze gdzies taki 'moj ksiaze' czeka;) Moze juz zrezygnuje z bialego konia, bo sie mi nie zakfalifikuje :)

Gość nałęczowianka
akitkaa Dzieki:) Milosc juz tak ma, ze zjawia sie albo nieproszona, albo w takim momencie, ze nie smielismy przypuszczac:) Ja poczekam. Ile bedzie trzeba...

Gość Szczesliwa500
a ja mam wielka milosc :) i tego ksiecia z bajki :)

Gość nałęczowianka
akitkaa okolo 20:)