Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sawasaa

Czy seks oralny w wykonaniu kobiety dla każdego faceta jest przyjemny?

Polecane posty

smerfne ciacho, fajnie, ze na forum sa jeszcze osoby ze zdrowym podjesciem :) 🖐️ kajzerka, widzisz, ja lubie piescic faceta ustami, ale nie dlatego, ze on to lubi, tylko dlatego, ze mnie to sprawia przyjemnosc. Lubie sie bawic, po prostu. Ale jesli cos uznam za oblesne to nie bede tego robic, nawet jesli wiem, ze on tego oczekuje czy tak \"powinnam\".W moim seksie nie ma miejsca na obowiazek. Chyba jestem egoistka, bo robie tylko to, co lubie ;)

facet.rocznik 1978, a gdyby dziecwzyna zaproponowala ci smarowanie sie jej kalem, to przelamalybs opor? kazdy ma indywidualne granice, wyznaczone przez poczucie estetyki, wartosci itd

Gość smerfne_ciacho
Ponoć gwałty w budkach telefonicznych są straszne tylko na początku. Można przywyknąć i gwałcicielom sprawić frajdę. facet.rocznik1978 może się zdecydujesz? W imię "cośtamsobiewymyślisz" i zawsze możesz popić wódką. Żeby nie było nieporozumień. Ta wypowiedź jest ironiczna.

ja akurat robię loda z połykiem, ale uważam, ze mia wallace ma sporo racji w tym co mówi nienachalnie prezentuje swoje zdanie pozostawiając innym margines wyboru zachowań sexualnych natomiast zaniedbany pozuje na niewiadomo jakiego znawcę tematu nie przecze, ze byc może jest tak wspaniałym kochankiem jak opisuje nie przeczę, ze obdarowuję swoja kobiete wspaniałym sexem oralnym i dużo z nia rozmawia ale: MEZCZYZNA NIE POWINIEN GADAC O ROBIENIU LODA (chyba że jest gejem i sam robił) co do mnie - połkniecie spermy to dla mnie wyraz największego uczucia i zaufania, nie wyobrazam sobie połknięcia spermy z nieznanego, smierdzacego fiuta acha - no i połknę tylko spermę która tryska z penisa, zadnej takiej która gdzieś skapnęła i zastygła, ble ble

Gość kajzerka z makiem
mia wallace rozumiem z tą konsystencją i nie twierdzę , że sperma to coś smakowitego, co bierze się do buzi z przyjemnością. Ale tak samo myślę o wydzielinie z pochwy, faceci też nie mają najciekawiej. Ty nie lubisz być TAM całowana i lizana przez partnera?? ja uwielbiam i odebrałby mi niesamowitą rozkosz odmawiając seksu oralnego.

Gość kajzerka z makiem
mia wallace ok. ale przecież nie musisz tego połykać. zawsze można wypluć..

smerfne ciacho, Haris Pilton, uf, dziewczyny, fajnie, ze jestescie, bo zaniedbany, zafascynowany wlasna wiedza niedlugo zalozylby tutaj wirtualna Akademia Loda z Polykiem, w ktrorej bylby rektorem i prowadzil wyklady z przedmiotu \"Jak pokonac oduch wymiotny przy lodzie. Metody niekonwencjonalne\" polaczony z prezentacja i cwiczeniami. kajzerka, powtarzam, nie zmuszam do minetki. Moj facet bardzo to lubi i nie zmusza sie do tego. Gdyby nie lubil, to na pewno bym go nie namawiala, bo co to za przyjemnosc, mineta robiona przez faceta, ktiry brzydzi sie cipki?

kajzerka, czasem tak robie, ale jednak psuje nastroj bieganie do lazienki z pelnymi ustami. wole traktowac seks orlany jako wstep do seksu.

Gość kajzerka z makiem
rozumiem, bo też tak miałam przy tym piewszym wspomnianm partnerze.współczuję..

kajzerka z makiem ---> ja bym jednak nie porównywała spermy z soczkami naszych piczek naszych jest ZDECYDOWANIE MNIEJ i zdecydowanie o odmiennym smaku pozatym my jestesmy ze sobą tak szczerzy, ze gdyby go to brzydziło to powiedziałby mi o tym :P pozatym dla mnie lizanie lechtaczki nie jest wcale przyjemne a orgazm łechtaczkowy sprawia mi ból totez nie pamietam kiedy ostatni raz mój facet musiał mnie tak zaspakajać :D

teoria, tez uwazam, ze sperma i wydzielina z pochwy to dwie rozne bajki. wydzielina kobieca dziala barzdiej jak nawilzacz przy lizaniu lechtaczki czy pochwy, a meska wydzielina jest barzdiej konkretna. kajzerka, milo, ze wspolczujesz, ale ja jestem bardzo zadowolona z mojego seksu :)

Gość agdusia
do mia wallace: lizanie twojego cipska sprawia mu przyjemnosc?ale jestes naiwna.nie rozumiesz,że facet ma takt i nie powie ci w prost, ze to dla niego obleśne, żeby nie zrobić ci przykrości? Ile ty masz lat? Mnie też pewne rzeczy brzydziły,jak byłam jeszcze małolatą. Moze ty po prostu nie dorosłaś jeszcze do seksu?Szkoda mi twojego faceta, bo nie można powiedzieć żeby miał niesamowitą przyjemność jeśli chodzi o seks z tobą. kiepska z ciebie kochanka i tyle .

mia walance: Nawet nie wiesz co twój facet traci (jesli ci nie mówi to chyba dlatego że cię kocha i nie chcę ci zrobic przykrości. Jednak z biegiem czasu ten brak będzie się w nim coraz bardziej odzywał)

Gość kajzerka z makiem
mia wallace nie mówię, że nie jesteś. współczuję tego latania do łazienki, bo to dla mnie nie było przyjemne :-( A jeśli chodzi o wydzieliny, to te z pochwy wcale nie wydają mi sie mniejszym problemem. Wytrysk jest tylko przez chwilkę, da sie przezyć. A ten śluz leje się ciągle i facet co chwilę musi sobie moczyć w nim język podczas minetki - bleee.. nigdy nie robiłam tego żadnej kobiecie i na pewno nigdy nie zrobię, ale wydaje mi się to o wiele bardziej nieprzyjemne...

buahah dzieki za cenne informacje. Jak moj zwiazek sie rozpadnie, to zaloze na forum temat \"Stracilam ukochanego, bo nie chcialam lykac\". Na szczescie mam jeszcze pare innych zalet, ktroe moze jakos to zrekompensuja:) a moja cipka jest fajna, ciasna i sliczna, wiec okreslenie cipsko jest nieadekwatne.

Gość kajzerka z makiem
teoria ból przy orgaźmie łechtaczkowym????? dziwne....

agdusia ----> to widocznie Twój facet jest taki bo mój mówi mi o WSZYSTKIM co mu się nie podoba , co mu się podoba, czego nie lubi, co mu sprawia przyjemność itd także nie generalizuj :O Kajzerka z makiem ---> mi się tam z piczki nie leję jakoś szczególnie :classic_cool: są kobiety mniej lub bardziej mokre

bez sensu ta wasza burza w szklance wody :) każdy robi to co lubi, nikt nikogo nie ma zmuszać do robienia czegoś wbrew sobie!!

Kajzerka z makiem ---> to się podobno nazywa nadwrażliwość łechtaczki i występiuje bardzo rzadko ale jednak a jako, że mam to szczęście mieć za każdym razem orgazm pochwowy to mogę się spokojnie bez tego drugiego obejść

Gość kajzerka z makiem
teoria nie słyszałam o tej nadwrażliwości, dlatego się zdziwiłam. Mi też się przesadnie nic nie leje, no ale jednak.

kajzerka z makiem ---> ja też sie zdziwiłam jak sie dowiedziałam, że to mam ;) i to nieważne czy sama sobie robię dobrze, czy facet ustami najpierw jest przyjemnie a w kulminacyjnym momencie ból jak jasna cholera :O widocznie jestem jakaś nie halo :classic_cool: ;) ale jakoś specjalnie nie rozpaczam z tego powodu :D gorzej by było gdybym nie miała pochwowych :P

jeden i drugi jest milutki ale totalnie inny ostatnio moj facet mnie o to pytal zebym mu wyjasnila jak odczuwam i ktory wole ciezko kurde o tym mowic :)

Gość kajzerka z makiem
czyli tak wogóle to nie boli, tylko dopiero przy orgaźmie? no no no...dziwna sprawa. dobrze, ze nie stanowi dla Ciebie wielkiego problemu.

Haris Pilton ---> w moim przypadku odpowiedź na to pytanie jest niezmiernie prosta ;) ;) ;)

kajzerka z makiem ---> no dopiero przy orgaźmie ;) odkryłam to jak miałam jakieś 13 lat i od tego czasu nic się nie zmieniło i pewnie już tak zostanie :classic_cool: ale co tam :D