Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quizz

dlaczego moj facet zabiera komorke do wc ze soba?

Polecane posty

Gość quizz

przeciez mu nie zagladam a on wytlumaczyl to tym, ze lepiej abym o pewnych sprawach nie wiedziala bo sa tam rozmowy ktorych zobaczyc nie moge , odnosnie jego pracy ??????????????????

Gość quizz
zdradza mnie? odejsc?...

Gość a pracuje gdzie
w burdelu?:classic_cool:

Gość ojejjjjjeeej
moze jest agentem:)

Gość nioo..
.. to chyba nie macie (lub on nie ma) poukładanego związku... a śpi tez z kom. pod poduszką? ... skoro tak Ci nie ufa

Mój facet też nosi się z komórką cały czas, czasami smieję się z niego że jakby mógł to by ją w majtkach trzymał ale u niego akurat jest zrozumiałe, ma taką pracę że musi być pod telefonem cały czas. Jedno wezwanie i on już biegnie do pracy.

Gość nioo..
tak czy tak mozesz to jeszcze tolerować az znajdziecia inny pretekst do sprzeczki aldo nie bawić sie już w kotka i myszkę.. a swoją drogą to mugł coś ciekawszego wymyśleć.. niż to że dla Ciebie będzie lepiej... jakiego trockliwego masz faceta ojej :D

Gość bo mu na to pozwalasz

facet który z dnia na dzien zaczyna nosić komórke ze sobą nawet do kibla na pewno nie robi tego z powodu pracy.boi sie że zobaczysz cos co by zawarzyło na waszym zwiazku.szczerze? pisze z inna.nie koniecznie sie z nią spotyka ale pisze napwewno

Mój nosi ze wzgledu na prace. nie sprzeciwia sie kiedy chce przeprowadzic lustracje jego telefonu a z reszta to nie jest w moim zwyczaju. Jak juz to sobie gram bo ma fajne gierki w komórce :)

Bo komórka to teraz taki zamiennik gazety,którą kiedyś brało się do wc żeby spokojnie poczytać,a teraz zabiera się komórkę żeby spokojnie pograć :D :classic_cool:

a ja myslę że ma romans ....niestety

Gość niesteyyyyyyyy
Inna kobieta albo jakieś mało legalne sprawki.

Moje szczęście jest uzależnione od komórki. Ma je ze sobą wszędzie i zawsze! Ale nigdy nie zabraniał mi zajrzenia do niej, nigdy nie powiedział bym nie ruszała ani nie zaglądała. Ja tego nie robię, tak jak nie zaglądam do jego szafy, szuflady, teczki czy kieszeni, jeśli muszę to pytam albo po przymusowym grzebaniu informuję. Natomiast zdarzyło mi się niechcąco odebrać sms-a do niego (mamy identyczne aparaty), właśnie takiego, jakiego nie powinnam była odebrać (przez chwilę pracowaliśmy dla konkurencyjnych firm), skończyło się tylko moją deklaracją, że za nic nie wykorzystam tego co wiem. Nadal nie chowa i nie ukrywa przede mną komórki. Jedno z dwojga albo Twój mężczyzna coś ukrywa albo Ci nie ufa. Jeśli ukrywa to niedobrze, choć czasami są rzeczy, którymi nie można się podzielić z rodziną i warto byłoby usłyszeć, jakiego typu to są informacje (np. policjantowi przekazuje kumpel po przesłuchaniu podejrzanego czego się dowiedział, przy czym uważam że jeśli to przesyłają sobie sms-em to należy ich natychmiast z Policji wyrzucić). Jeśli nie wyjaśni to radziłabym zweryfikować plany życiowe w stosunku do mężczyzny, który Ci aż tak nie ufa (ludzie oceniają innych według siebie, więc, wg mnie, jeśli Ci nie ufa to znaczy że podejrzewa, jeśli podejrzewa to pewnie sam jest krętaczem), albo rzeczywiście robi cos co Tobie by się nie spodobało... No chyba że nadużyłaś kiedyś już jego zaufania... i chodzi tu i o wyniesienie na zewnątrz jakiejś wiadomości i o grzebanie w jego rzeczach. To zmieniałoby postać rzeczy, nie miałabyś wtedy innej możliwości jak przeczekać licząc na to że zapomni i powtórnie Ci zaufa.

Gość nnnbx
na pewno cie zdradza - na 100%

Gość Flirt
na 100% flirtuje/romansuje/zdradza Cie z inna... Tez to przeszłam :I

Gość niewykluczone że
masturbuje się wibrującą baterią :classic_cool:

Lub onanizuje się w WC oglądając erotyczne fotki w swoim telefonie komórkowym. :P A tak na poważnie, to jest to dziwne zachowanie (a tłumaczenie jeszcze bardziej). Ja nie chowam komórki przed swoją dziewczyną, ale ona wie, że nie ma prawa jej dotykać bez mojej wiedzy i zgody. Ja tak samo w stosunku do niej postępuję - szanuję jej prywatność tak jak i sam oczekuję tego szacunku dla swojej.

Gość a może jest zboczeńcem i
robi w ty WC zdjęcia ...

Gość sg
takie zachowanie oznacza tylko jedno-ma coś do ukrycia. Mój były też miał taką pracę, że często do niego dzwonili i musiał jechać... ale już dzisiaj wim że tą pracą była inna dziewczyna. Odbierał telefon przy mnie i rozmawiał służbowo a jej mówił że był w pracy jak dzwoniła stąd ten ton. Ona mu wierzyła i ja. Dużo czasu minęło zanim się wydało... niestety za dużo

Gość Kleoparta z pod Tatr
jakby nie mial tajemnic nie ukrywalby telefonu na bank cie zdradza:( ja bym przeszukala mu telefon