Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniulka

Co myślicie o mojej sukience? prosze o opinie

Polecane posty

ciekawa tylko czy jesteś pewna,że suknia powinna być jednoczęściowa. Mnie się podoba. Jeżeli masz taką figurę jak ta modelka- to myślę, że jak najbardziej

Gość kwietniulka
dziękuje za opinie:), tak jestem pewna ze chce miec jednocześciową, figurę mam jak ta modelka, wiec suknia lezy dobrze. z tyłu jest długi tren... który odpina sie do kościoła i do sesji zdjęciowej, tylko zastanawiam sie kiedy go odpiąć, przed samym kościołem, w samochodzie jadąc do kościoła czy kiedy...

suknia bardzo ladna. tylko, ze moze byc ciezko przetanczyc w niej cala noc ;)

Gość kwietniulka
mam nadzieje ze nie;) suknię wypożyczam, chyba bede pierwszą panna młodą która ją załozy, poniewaz mam slub za 16 dni;) a sukienka z 3 dni temu została kupiona przez salon;)

Gość kwietniulka
huczne wesele- dzięki, tak włąsnie zrobie, odepnę tren po wyjsciu z samochodu przed kościołem :classic_cool: oby tylko żadnej gafy nie było;)

Poproś osobę, która będzie ci pomagała w tym najlepiej druhna, świadkowa czy mama po wyjściu z samochodu stań niech dobrze tren się ustawi bo przecież tył Panny Młodej będą wszyscy podziwiali w Kościele i musi być pięknie!!!!

dziękuje za rady, poprosze o pomoc przyjaciółkę-druhnę. Mam nadzieje ze w tej sukni nie zmarznę w kościele

Gość a ile płacisz za wypożyczenie
tej sukni i z jakiego jesteś miasta? Bardzo mi się ta suknia podoba:)

Gość Kamelia...
Suknia śliczna-dużo szczęścia na nowej drodze życia :) ps.w przyszłym roku planujemy ślub i też jestem ciekawa ile kosztuje wypożyczenie ładnej sukienki i czy nie ma problemu z rozmiarem36?

Gość Kwietniulek
Płace 600 zł. jestem z Tczewa. to miasto pod Gdańskiem. Suknia śliczna, po wielu preturbacjach wybrałam taką:)

Gość kroliczek86
Mnie sie bardzo podoba :) wszystkiego dobrego z okazji zblizajacej sie Waszej Wielkiej Chwili :) ja akurat jestem zakochana w Indii Pronovias mmmmm rowniez ma podpinany tren zatem skorzystam z porad ;)

Mi się podoba ale generalnie nie lubię tafty więc no hmmmm.....mam inny gust. Ale jest ok! Naprawdę. A czemu wypożyczenie? Pytam bo ja też miałam taki zamiar ale się rozmyśliłam. Kupiłam w salonie i jestem zachwycona.

wypożyczenie, ponieważ jest o wiele taniej, 600 zł, a nowa wiadomo bardzo duzo kosztuje, dziękuję za miłe życzenia! ❤️

najladniejsze sa koronki, jestem ich fanka;) sama wybralam suknie cala z koronek francuskich jak dla mnie to troche za strojna, falbany i dapowania, duzo polysku oraz koronkowa gora, ale to kwestia gustu:) sa rozne szkoly- jedni twerdza, ze suknia musi sie wybijac na tle innych, w koncu idzie sie do slubu w biale raz w zyciu, drudzy uwazaja, ze skromna bardziej podkresli urode panny mlodej, nie przycmi jej:)- ja naleze to tej drugiej:)

włąsnie, ona sie normalnie tak nie błyszczy, aż sama byłam zdziwiona, bo na zdjeciu wygląda jak satyna, a naprawde jest to matowa tkanina, tzw inteligentna tafta. nie chciałam miec uszytej, bo wole widziec co biorę i jak sie prezentuje jak jest gotowa, a szycie.. narpawde nie wiem jak bedzie wygladał efekt końcowy:) zresztą mam tzw modelową figure, ze w sumie kazda suknia jakos na mnie lezy, buziak i dziękuje za miłe opinie

Gość Bardzo Ladna Suknia

Gość jeszcze_mnarzeczona_
Bardzo ładna sukienka. Taka w moim guście. Gratuluje wyboru

kwietniulka sliczna sukienka, zreszta reszta sukien tez jest sliczna juz mam jedna na oku:P a moze orientujesz sie ile kosztuja suknie z tego salonu??

hej! nie jest tam drogo, sukienke mozna kupic do 3000 zł;) piękne, świeże i niedrogie, nasz krajowy producent:D

bardzo ładna sukienka :) ja też miałam z tafty która była niby matowa, ale w odopiwednim świetle ślicznie błyszczała :)

Gość dziaewczyny czy wy sie zastana
gora mi sie podoba, dol wcale, moim zadniej jest zbyt przestrojona