Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziawietrzniak

Przez dwa dni schudłam 2 Kg

Polecane posty

Gość ___ona___
kolejne 50min tbc za mna uuuumieeeeram

Gość ___ona___
oo i teraz wrocilam z 1,5godz. wloczenia sie po miescie...oby nie bylo jutro zakwasow

dzxis zjadlam lyzke tolowa jogustu naturalnego z danone i lyzke mussli do tego... juz dzis nic nie jem mam pyatnie, czy wiecie gdzie mozna kupic jogurt 0% tluszczu bo u mnie takich nie ma

Gość belisssima
No wlasnie po co jesz wogole. Przeciez jak nie jadlas 2 dni to schudlas 2kg . Rachunek jest prosty - nie jadz przez 30 dni schudniesz 30 kg. Nie brodz lepiej sobie zebow jakims jogurtem

tabletek na pusty żołądek sie nie bierze, wiec dlatego Zuzia je a jak wam cos sie nie podoba to nie ma obowiazku czytania :) żegamy :), nam żalu ani litosci nie trzeba

prosze nie mowce, ze mam nie jesc wcale... ja caly czas o tym marze, ale matka mnie pilnuje i musze cokolwiek zjesc zbey nie bylo ze biore prochy na pusty zoladek ;((((((((((((((((((((( ja nie chce jesc;((

ja osobiscie zapraszam, ale jedz dziewczyno! bo takie cos nakreca przynajmniej mnie i czuje sie jak ostatnia szmata jedzac te np. lyzke jogurtu rano;(((((

Gość ___ona___
dziewczyny konam dzis weszlam na Gubalowke łoo masakra potem jeszcze kilka godizn wloczenia sie po zakopcu lece spac a jutro z 3godz cwiczen :D buziaki trza dbac o kondyche a cm zleca aa dzis zjadlam dwa kawalki pizzy i gofra..mniej nie moglam o to ze nie bylam sama :/

🖐️ dziewczyny;) \"przelecialam\" ten topik;) jakos calkiem przypadkiem na niego trafilam;) Zuzia rozumiem Twoja frustracje, wiem , ze chcesz bardzoe schudnac,ale jesli bedziesz tak malutko jadla , to nawet nie pobudzisz swojego zoladka do pracy!!czyli wlasnie tak jak teraz bedziesz miala problemy z wyproznianiem sie i waga bedzie stala mw miejscu , bo organizm broni w ten sposob , przed brakiem jedzenia, \"boi\" sie , z enie dostanie tych kcl i robi zapasy:/ nie ejstem specjalistka / ekspertka w tych sprawach ale lubie te tematy , wiec troche czytalam i ogladalam rozne taskie programy bo naprawde lubie te tematy;) ale tu juz problem tkwi w psychice, juz masz jadlowstret psycj\\hiczny , wiec tu tylko psycholog jak nie psychiatra moze pomoc ja zycze Ci jak najlepiej !mam nadzieje, ze nie trafisz do szpitala , bo nagle zemdlejesz [tfu tfu] Trzymajcie sie dziewczyny i nie popadajcie w skra\\nosci!!!! jedzenie moze byc naprawde przyjemne!!!!!

zuziawietrzniak - ja jem 1300 kcal dziennie ale też ćwicze sporo i to codziennie minimum 3 godziny .... nie wiem jak Ty możesz funcjonować o 1 łyzce jogurtu ... jak możesz ćwiczyć .... żeby ćwiczyć trzeba mieć energie.... TY JEJ NIE MASZ .... Twój organizm jest sprytniejszy od Ciebie ... zamiast spalać tłuszcz będzie magazynować nowy by przeżyć dłużej ... ale Ciebie się nie przekona

Witam serdecznie nowe odchudzaczki :D U mnie waga bez zmian, ale przy moim obecnym żarciu to i tak dobrze, że w górę nie idzie ;) Ale już plan na \"back on track\" - ojciec mi mojego psa na weekend majowy przywiózł, to z wiecznie pełnym energii staffordem będziemy na długie spacerki chodzić :) Zuzia, waga dalej stoi? Gabelka, jakoś nie piszesz jak tam dietowo stoisz :) Czekam na relacje :)

dzis zjadlam na sniadanie jogurt 250ml... ;((((((9 myslalam ze zwymiotuje, ale jakos jest... to juz koniec jedzenia na dzis a waga nie wiem, zwaze sie za kilka dni, nie moge ciagle chodzic bo sie zalamuje... moze w poniedzialek sie zwaze i zobacze ja wiem, ze jem nieracjonalnie i inna dieta dawalaby skutki ale ja nie moge jesc wiecej...bo zdechne z cierpienia zadko to zagladam bo matura juz w piatek, 3majcie kciuki, pozdrawiam :* dzieki za troske, kochane jestecsie

Zusia:) sorki ale moim zdaniem powinni skasowac Ci ten topik, bo to co tu wypisujesz jest przerazajace. na innych forach piszesz, ze glodowka to nie rozwiazanie, ze lasuje w glowie, a sama co robisz?? lyzka jogurtu dziennie? to jak glodowka:( zakatujesz sie!!!! czasami Twoje posty brzmia jak rozpaczliwe wołanie o pomoc. podejrzewam, ze nawet jak schudniesz do tych 50 kg to i tak sie bedziesz uwazala, za oblesnego grubasa, bo juz masz starszne problemy z odzywianiem. spokojnie mozesz zastosoowac dietke 1200-1300 kcal i cwiczyc, a kilogramy beda spadaly. przez to co teraz wyprawiasz nie dosc, ze mozesz sie nabawic jakichs chorob, to zobaczysz jaka bedziesz miala paskudna skore, zwiotczala i pewnie z rozstepami :( no chyba, ze sumiennie sie masujesz i wklepujesz oliwke. dlaczego sie tak boisz tluszczu??? zarowno B W jak i T sa nam niezbedne! jak Ci sie witaminy beda wchlanialy??? hmmm??? chcesz miec celulitis??? gdzie wTwojej diecie witaminy, kwasy tluszczowe Omega??? co ty chcesz wyglądac jak zwłoki??? pewnie mnie tu zaraz ochrzanicie i to ostro o wtrącanie się w cudze sprawy....ale po prostu nie moglam tego znowu nie skomentować. eseczka:) tutaj nie warto ludziom dobrze radzic, bo zaraz Cie zjedzą :( one i tak wiedzą najlepiej. jednego dnia trzeba się najeśc, a kolejne dwa dni przegłodzić i tak wkółko...moze od czasu do czasu nałykać się jakichś swinstwek hamujących apetyt, wypic kilka herbat z senesem i po kłopocie. przeciez zeby spokojnie i zdrowo chudnąc wystarczy w ciagu tygodnia spozywac 7000 kcal mniej niz wynosi nasze zapotrzebowanie:) i poruszac się troche :)

Zuzia do nauki tez potrzena jest energia mozg tez musi dostawac wszystko czego potrzebuje by lepiej funkcjonowac! Trzymam w kciuki za zdana maturke!:)

Gość milunia18
dziewuszki kochane ja za was i za siebie trzymam kciuki bo trzeba pozbyc sie zbednych kilogramow na lato :p ja na dzien dzisiajeszy waze 58 ale mam zamiar schudnac w tym miesiacu do 53 kg. 5kg to nie jest duzo bede cwiczyc bede na diecie i mam nadzieje ze mi sie uda i ze wy wytrzymacie w swoich postanowieniach naprawde trzymam za was kciuki dziewuchy:) POZDRO!!!!!:)

Gość ___ona___
no ja dzis sie obywam bez jedzenia ale po wczorajszej wyprawie zakwasy masakryczne ale juz 50min fat buringu za mna :D mimo zakwasow az jestem dumna :) teraz 50min TBC :) jutro rano sie zwaze i pewnie sie roczaruje ;(

Zuzia bedziesz mogla!!!!!!!jesli zechcesz to ktos na pewno Tobie pomoze!!!!!!!!!!!

Gość ___ona___
kolejne cwiczenia za mna teraz kapanko :) peeling, balsam.. mm ;)

Zuzia:) uwierz w siebie!!!!!!!! w zyciu nie chodzi o to, zeby byc super laska! tylko wartosciowym czlowiekiem. jestes mlodziutka, cale zycie przed Tobą:) idz znowu do tego psychologa, wygadaj się, powinno pomoc:)

Możemy być piękne bez wzgledu na to, jak wygladamy i jak jesteśmy ubrane.Księżniczką jest każda kobieta, która sie nią czuje. znalazłam to w necie:P tydzien temu w sobote był program o anoreksji i tam dziewczyny miały ten sam problem, co Ty:) nie jadły nic, miały problemy z tym ale uważały, ze nic im nie jest....w końcu zdecydowały się na terapie :)

Clawka....nie pisze, bo mi sie odechciało jak zaczeły nam \"radzic\" osoby typu eseczka, aniseed, etc.... zepsuła sie atmosfera po prostu, a ja uzerac sie z takimi \"doradcami\" nie mam zdrowia... :|

tak psujemy atmosfere tworzacej sie tu mikro spolecznosci anorektyczek koniec wiecej nie wypowiadam sie;)

gabela ileTy masz lat? sorki ale Twoje zachowanie jest wręcz zalosne...a niszcz sie na tym tussim :) i wymiotuj ile wlezie....powodzenia!