Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziawietrzniak

Przez dwa dni schudłam 2 Kg

Polecane posty

jeszce zyje, puki co moj cel to schudniecie do 50, potem do 40, do 35... ocenie waze jakies 73kg, ale dokładnie nei wiem popływasz na basenie to schudniesz:* nie chce promowac głodówki, bo to niedozecznaosc, chociaz ja marzee o niej kazdego zaczetego od sniadania dnia.... trudno

Gość jestem-tak-bardzo
ja też tak chcę!!! chcę odejść z tego świata!!!! zuzia, ty słychasz ghotyku? bo ja tak, chcę umrzeć!!! jak mam wytrzymać głodówkę??? a jeśli zemdleję albo nie będę miała dzieci??? a ile masz lat> bo ja 12...

kochana, nie slucham ghotyku, wole rocka, albo powazna... ale wracając do Ciebie, to moze zglos sie gdzies o pomoc, zdrowi ludzie nie marza o śmierci, a ja np. jestem chora.... :** powodzenia

ps... jesli chcesz umrzecc to co to za roznica czy bedziesz mogla miec dzieci, czy nie... kochana pogadaj z rodzicami, ze masz takie GŁUPIE zapedy pozodzenia i pozdrawiam

Gość nefretet
jestem-tak-bardzo eh.. dziewczyno masz dopiero 12 lat.. juz chcesz umierać?

Gość nefretet
jaaa zaglądam... ale nikt mi nie odpisuje nigdy ;P

tak bylm we wrocławiu dziś wróciłam od dziś znów ostra dieta czyli tylko woda i sok pomidorowy, zbey nie zemdlec... a przez te kilkanascie dnia codziennie ciotka mnie pilnowala i wmuszala mi jedzenia wiec pewnie nic nei schudlam, ale juz sie nie dam jutro wskocze na wage albo jak mama pojdzie do pracy i zoabczymy :( wiecie, chce sie zapisac na taj chi we wrocvlawiu chodzi ktoś?

Gość ja chodze
ja chodze kolo PKP, i jest bosko

Gość zyjesz
zyjesz

Gość monisia999
to jest mozliwe bo moja kolezanka schodla 5 kilo bo nic nie jadla i tylko cwiczyla przez 2 dni!!!!!

Ja nie polecam głodówki... Skutki są naprawdę opłakane...!! Wiem po sobie... Wypadają włosy na maxa, paznokcie się łamią i w ogóle nic przyjemnego! Nie polecam!

Gość kuna1985
jedzenie jest największą przyjemnością więc jak można nie jeść ?? ja to bym chciala schudnąć do 10 kg ponieważ ważę już ok 75 kg przy wzroście 173cm :) jedynie to mi brzuch przeszkadza:) ciężko mi się skarpetki naklada :) hehhe ufff :):):)

Gość kuna1985
o matko i umierać tu już chcą.. i to 12stki :) dziewczyno życie czasem jest piękne :) jeśli schudniesz np do 50 kg to od razu lepiej się poczujesz:):)

Gość kuna1985
zuzia wietrzniak - są diety na przytycie albo dla anorektyczek chcących wyjść z choroby wystarczy poszukać :)

Gość Sunshine20
To w takim razie przez tydzień ile mozna maksymalnie schudnąć (+ ćwiczonka na skakance) na głodówce, skoro odrzucacie, że przez jeden dzien nie mozna jednego kilograma schudnąć?????hę mądrale!

Gość kuna1985
glodówka najdlużej powinna trwać tydzień.. a co do chudnięcia to najlepiej jest jak chudnie się 1kg tygodniowo, jeśli 1kg dziennie to juz przesada zmęczysz organizam a gdy już będzie za późno to już nic ci nie pomoże ..

Gość slodyczomaniaczka
i jak tam zuzia zyjesz jeszcze? bo cos mi sie wydaje ze jak tak sie glodzilas to juz kiepsko z toba :(

Gość sylisii
mam 16 lat i jestem na głodówce już 3 dzień i czuje się świetnie... pomijając fakt że nocami nie moge spac, ale ogólnie straciłam jakieś 3 kg piją sama zielona herbatę. Ja sądzicię uda mi się schudnąc jeszcze 5 kg ???ile moge jeszcze wytrzymac bez jedzenia w moim wieku żeby nie zrobic sobie krzywdy ...? wiem że potem będe musiala przez jakiś czas ograniczyc się z jedzeniem żeby wyjsc z głodówki a potem przejde na jakąś diete

Gość a moim zdaniem to
sylissi a jakie masz obecnie wymiary i wzros? pamietaj ze na glodowkach leci sama woda jak potem zaczniesz jesc to wszystko sie odlozy

Gość sylisii
teraz waże 56.6 kg przy wzroście 158 cm. sporoo ale przed głodówka ważyłam 58.3 czy jakoś. Zamierzam po wyjsciu z głodówki przez cojmniej miesiac przejśc na wegetarianizm, unikac słodyczy i napoji gazowabych tak sobie myśle że to powinno mi pomóc zapobiegnieciu efektu jo-jo a przyczym schudne jeszcze wiecej, bo bardziej niż na czasie zależy mi na efekcie...

Gość sylisii
oczywiście zaraz po to bede stopniowo jakoś z 100kalori dziennie próbowała wyjsc bo ja zdaje sobie sprawe ze to wszystko może mi się odłożyc a wtedy chyba bym się załamała ... taka dieta wymaga cierpliwości i silnej woli .. całe szczescie ze teraz mam wolne od nauki bo było by mi jeszcze ciężej. zapomniałam jeszxcze dodac że codzinnie wieczorem wicze po godzinie ale boje się że to i tak za mało żeby stracic w miare szybko i bezpiecznie na wadze ...

Gość sylisii
waże 56.3 kg przy zwroście 158cm a przed głowdówka było 58i coś ... sporoo :( :( zderzyłam się już z takimi opiniami dlatego postanowiłam sobie żeby po głodowce wychodzic z niej stopniowo np (zaczynajac od 100 kcal dziennie) potem przez connajmniej miesiac bede na diecie wegetarińskiej, wyklucze z mojego jadłospisu rownież napoje gazowane i słodycze, cwicze codziennie po godzinie , ale boje sie efektu jo-jo bardziej niż czasie zależy mi na rezultacie dlatego przejśc to jakoś w miare szybko poki nie zacznie się nauka ... ale bezpiecznie niechce utyc więcej niż schudłam ale chce schudnac jeszcze jakies 5kg jeśli mi sie uda to cudownie :D za kilka miesiecy napewno zrobilabym nastepna ale już żeby schudnac te 3 kg :]

Gość kuna1985
kupcie sobie książke pod tytułem: jedz zgodnie ze swoją grupą krwi, można zakupić w Klub Dla Ciebie (www.kdc.pl) jeśli bedziecie się stosować do tej książki to napewno osiągniecie i utrzymacie wage o jakiej marzycie :) ja już ją przeglądalam u teściowej i jestem w szoku czego nie moge jeść :) ale sobie ją kupię na wlasność :-)

Gość kuna1985
książka kosztuje ok 20 zl :) ja nie przechodze na żadne dziwne diety :) może ta książka mi cosik pomoże :) pozdrawiam

Gość sylisii
heh:) a ciekawe ile taka książka może kosztowac... tak wogule to dziś 4 dzień głodówki i narazie się jakoś trzymam :P ważyłam się dziś i znów jest mniej, teraz waże jakieś 55.3kg nieżle :]zamirzam od jutra kończyc ale oczywiscie cały czas na diecie. lol a moja mama już ciasta będzie piekła...mmmm ;P

Gość roka
warto schudnąć na sylwestra :)

Gość klasia95
Osobiście też mi się wydaje że to tylko woda a nie tłuszcze ci się spaliły:) Ale to jedyny sposób żeby jakoś schudnąć w dwa dni:) Bo przecierz żadna dieta nie odchudzi cie w dwa dni;) Ja też zaczynam głodówke Pozdrawiam