Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deser satino

jak z nim o tym rozmawiac???

Polecane posty

Gość deser satino

moj chlopak ma ostatnio straszne problemy w łóżku.. :O trwa to juz okolo 2 miesiecy. kochamy sie bardzo dlugo( w sensie ze sam stosunek trwa bardzo dlugo) a on w pewnym momencie mówi ze nie ma juz siły i na tym sie konczy... :( po prostu mu "opada" (że tak to nazwe). martwie sie o niego.. a on nie chce slyszec o moich watpliwosciach co jego zdrowia.. tylko mowi, że wszystko jest dobrze... :( i jak tu z nim rozmawiac.. skoro od jakis 2 miesiecy nie bylo juz normalnmego seksu... :(:(:(:(

Gość deser satino
jak moge z nim porozmawiac zeby wreszcie zmusic go do tego zeby poszedł do lekarza...??

Gość leśnik
to raczej problem w głowie, co wiem o tym

Gość deser satino
jak problem w glowie??? pewnie zaraz napiszecie ze pewnie jestem tak brzydka ze mu sie juz nie chce, ale tak nie jest.. jestem atrakcyja osoba i wiem ze podobam sie mojemu chlopakowi.. boje sie tylko, ze to poczatek jakiejs choroby. :(

Gość deser satino
upupup

Gość bli ble blu
JEsli jest juz zmeczony, to sprobuj go doprowadzic ustami,czyli oralnie, lub reka.. :)

Gość dr Mengele
Bo ileż można dymać o suchym pysku. Daj mu trochę wódy w połowie to zaraz mu stanie i pociągnie dalej.

Gość wałachowi
ordynuje viagrę 100 +jazdę amazonki na oklep ! :P :D

Gość kaaaaaaaaaaaaaamila0
a przez ten cały czas co się kochacie osiągasz orgazm?

Gość deser satino
ja tak mam orgazm.. ale on od pewnego czasu nie konczy.. wiem, ze dla wiekszosci to bardzo smieszne, ale ja sie martwie. :( wiagra w wieku 22 lat?? to chyba przesada..

Gość dr Mengele
On się pewnie powstrzymuje w czasie żebyś ty miała jak najwięcej przyjemności a ty go jeszcze opier.dalasz. A jak długo trwa wasz stosunek. No bo ileż można dymac o suchym pysku.

Gość deser satino
godzine ponad godzine.. do tej pory zwykle trwał 15-20 min gora 30 tak bylo przez ponad 2 lata a teraz?? nagle... nie wiem co sie stalo.. :( zaraz pewnie napiszecie, ze ma inna.. ale ja wiem, ze innej na 100% nie ma. najgforsze jest to, ze po tym jak poprosilam go zeby poszedl do lekarza zaczal unikac seksu w ogole.. :(

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaamila0
więc musisz wziąć sprawy w swoje ręce. Po osiągnięciu orgazmu przez ciebie, pomóż jemu. A czy twój partner bierze jakieś chemiczne środki np. sterydy?

Gość deser satino
nie, nie bierze nic takiego... czasami juz mysle ze to wina tego, ze pali papierosy.. ale wczesniej tez palil... i bylo swietnie.

papierosy nie mają tu nic do rzeczy. A może ma jakieś problemy, stresy itp.? Powiem Ci szczerze że ja trochę Ci zazdroszcze bo mój problem jest odwrotny do twojego. 3 minuty i gotowe

Gość deser satino
widzisz dla mnie kiedys to 15 czy 20 to bylo malo.. ale teraz jak trwa to dluzej.. to nie mowie, ze nie jest przyjemnie.. :) tylko.. martwi mnie to, ze on nie moze skonczyc, ten pozniejszy brak erekcji i ostatnia niechec do seksu. :( nie ma raczej zadnych stresow. boje sie ze to poczatki jakiejs choroby... :( to nie jest jednorazowy przypadek to trwa juz dosyc dlugo:(

Gość dr Mengele
Kobieto zamęczysz gościa. Dymać godzinę o suchym pysku. Jak facet jest podniecony to wystarczy parę minut żeby strzelił. Ale jak on się powstrzymuje żeby to przedłużyć do godziny to gratuluję. Tylko ileż może mu stać. Zastanów się. Przechodzicie z jakości w ilość. Po godzinie to możesz mu zrobić okład z lodu żeby mu nie spuchł bo jak tyle go męczysz to w końcu gość będzie miał obrzydzenie do twojej dziurki.

Gość deser satino
dr Mengele ja go nie mecze. wiem, ze seks ze mna zawsze jest dla niego przyjemnoscia.. ale co sei stalo, ze bylo dobrze i juz nie jest?? i dlaczego chlopa tak ciezko zmusic do tego, zeby poszedl do lekarza??

i mówisz że nie chce iść do lekarza? dla facetów to bardzo wstydliwe. Ostatnią rzeczą jaką by zrobili to przyznali się nie mają problem z seksem. Dalej jest kwestia tego czy on wogóle zdaje sobie z tego sprawę że coś się zmieniło.A to że unika seksu to może oznaczać że boi się kolejny raz sprawić ci zawód, bo jeśli mówisz mu ciągle że jest coś nie tak to on wtedy za bardzo myśli o tym i nie może się skupić

Gość dr Mengele
Ale uparta jesteś. Do lekarza i do lekarza. Przecież to kurde nie samochód żaby go ciągać po lekarzach. Najlepiej kup sobie pożądny wibrator i używaj po parę godzin dziennie przez dwa lata. I nie wiem czy ci się nie znudzi. A potem powiem ci że musisz iść do lekarza bo nie chcesz się nim dalej dymać. Wszystko się może znudzić.

Gość dr Mengele
A może zrób mu miesięczną przerwę. A może stań się stroną trochę bardziej aktywną a nie rozwalasz nogi i czekasz jak belka na dymanie i zaspokajanie cię. Ileż on może wytrzymać. A moze ma jakiegoś chętnego kolegę który mu pomoże cię dymać.

Gość dr Mengele
Akurat ci goście z siłowni to mają problemy z potencją. Cała ich para idzie w mięśnie a nie w popęd. To już dawno udowodniono. Lepiej zdrowo się odżywiać. Uprawiać jakiś sport ale nie wyczynowo. Dużo świeżego powietrza a nie zapocona i śmierdząca siłownia.

Gość deser satino
jakbym mu sie znudzila to wcale by nie chcial sie ze mna kochac, albo by mnie zostawil proste... to sie stalo jakos tak nagle.. :( powiedzialam mu juz pare razy zeby poszedl do lekarza z tym, a on teraz unika seksu bo jak znowu bedzie tak samo to on mysli ze ja bede mowic znowu o tym, zeby poszedl do lekarza a taka rozmowa go krepuje.. :( juz nie wiem jak mu wytlumaczyc, ze ja chce tego dla jego dobra.. 😭

dr mengele: jeśli myslisz że na siłownie chodzą tylko \"karki\" to znaczy że jesteś żałosnym burakiem pełnym stereotypów. I chciałem ci ciemnoto przypomniec że moda na siłownie coraz bardziej dotyczy normalnych ludzi a nie tylko tych sterydowych mutantów

dr Mengele znudzenie oznacza brak erekcji a nie brak spermy;-)

Gość deser satino
dr Mengele nie wiesz co robimy i jak jest wiec mi tutaj nie pisz, ze rozwalam nogi itd. ani o dymaniu przez kolege. moze Twoja dziewczyna nie zasluguje na szacunek, wiec z nia tak postepujesz.

Gość albo ty jesteś CH00JOWA
albo jemu jaja wyschły i jemu z tym dobrze odpuść sobie po co ci problemy mało masz swoich :)

Gość kaaaaaaaaaaaamila0
poprostu dr Mengele lubi się dzielić z kolegami wszystkim co ma