Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yta

ciąża-wieczorne mdłości

Polecane posty

Gość yta

Czy to normalne, że mam mdłości, ale wieczorem - zazwyczaj ok. 20.00 - 22.00. Z reguły piszą o mdłościach, ale porannych. Czy któraś z was też tak ma?

Gość Marta 1983
Tak to normalne niektóre kobiety mająranne niektóre wieczorem a jeszcze inne potrafią całymi dniami tak się czuć. Więc wszystko w pożadku i chybalepiej wieczorem bo z rana do pracy to w pracy się nie męczy kobieta i w innych miejscach. Ja bym chciała wieczorem..

Gość yta
No tak, właściwie dobrze, że są wieczorem, bo pracuję w szkole, a tam nie mogłabym sobie pozwolić na przerwy w czasie lekcji z powodu złego samopoczucia.

Gość Marta1983
dokładnie:) No i reszta także wcześniej się nie zorientuje powiesz ż jesteś w ciąży wtedy kiedy Tobie się spodoba:) Gratuluje fasolki:):):)

Gość yta
Dziękuję bardzo

Gość Wiolcia563
Ja również miewam tylko i wyłącznie wieczorne mdłości. I aż z ciekawości zaglądnęłam w Google, czy również ktoś takie posiada. :)

Gość aga_kris
oj Wiolcia chyba pania przeszly juz wieczorne mdlosci bo ich posty sa z 2007 roku hahahha, a ja tez zagladnelam bo mam ta sama "dolegliwosc" pozdrawiam przyszla mamusie :)