Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLEMEEEEENTYNA

CZY PŁASZCZYK WIOSENNY ZA 200 ZŁOTYCH TO TANI STRASZNIE ??

Polecane posty

Gość gibonka22
guta płaszcz może mieć kolor zgniłej zieleni, ale koloru starego złota mieć nie może, tak jak nie może mieć koloru np. srebra czy też złota. No chyba, że jest ze wspomnianej ceraty :-P eeehhh... no tak! ostatnio modne było stare złoto, wiec dla tych z opóźnionym zapłonem fajine jest powiedzieć, że sie ma cos w tym kolorze hehehehe ja też mam - kolczyki!

Gość guta
stare złoto było zawsze niezależnie od zaplonu, wystarczy go nie wyczyscic do połysku i juz nie kojarzy się z "upierdliwą ceratą" brrr!

Gość gibonka22
a Ty guta jak wyczyścisz dokładnie swój płaszcz, to też będzie miał połysk i będzie to wtedy kolor złota? ciekawe...

Gość guta
mój płaszcz jest nowy, za zimno było na "prezentację" więc po co czyścić? jednak jesteś bardzo młoda- brak konsekwencji w mysleniu!!

Gość guta
kończę te czcze dyskusje- pozdrawiam ( przed studiami skonczyłam Liceum Plastyczne w Krakowie!) żegnaj gibonko-żle mi sie twoje pseudo kojarzy. Pamietaj,ze swiat kolorow nie jest mi obcy!!

a ja powiem tak - 200,-to przeciętna cena za taki płaszczyk. Ani dużo ani mało, średnio za tyle można kupić.

Gość gibonka22
guta no tak! widocznie masz zbyt rozbudowaną wyobraźnię :-D ciekawe jak wygląda bawełna w kolorze "starego złota" ??? heheheh no ale mnie dziewczyna rozbawiła hehehe tak tak! za 20 lat będę już bardzo dojrzałą i doświadczona życiowo i wreszcie dane mi będzie pojąć, że zwykły płaszcz może mieć kolor starego złota :-D

tez kupilam za tyle i nie sadze by bylo to tanio, ale to jeszcze zalezy jaki to plaszczyk (jaki material itd) i chyba najwazniejsze czy sie podoba, cena chyba nie ma znaczenia, nie masz jej wypisanej na czole :o

Gość fffffffff
hej ja kupłam za 160 firmowy w przecenie już wiosennej tegorocznej kolekcji:)

Gość normalna cena

Gość pewnie ze to taniocha
koniecznie musisz sobie kupic taki przynajniej za 2000 zł . Pomysl co kolezanki o tobie powiedzą jak założysz taki tani płaszczyk ? ! Wiec nie żałuj pieniedzy bo wiosną trzeba wygladac szałowo !!!!!!!!

Gość polecam strone
net-a-porter ta sa bardzo taniutkie płaszczyki :-D