Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie do tego zabrac

jak sie do tego zabrac??

Polecane posty

Gość jak sie do tego zabrac

musze na poniedzialek napisac prace praca ma byc zwiazana z konferencja w ktorej bralam udzial, mialam na nia bardzo duzo czasu i wlasnie postanowialam sie za nia zabrac jak nie napisze na poniedzialek to jestem skonczona w mojej karierze naukowej nie wiem jak sie za nia zabrac, moze zebrac w calosc to czego dowiedzialam sie na konferencji? wysunac nowe wlasne wnioski? jak dluga powinna byc taka praca ktos ma pomysl? w dodatku to jest w obcym jezyku, ja sie zalamie, weekend do bani.... sory ze wam truje ale moze ktos tez ma cos waznego do zrobienia na poniedzialek i wymieka.. he??? w dodatku zamiast pisac ta prace to siedze na kafe... buuu zdaze??

Gość ziup ziup ziup
Swoje wnioski na pewno powinnaś tam napisac, (to na końcu) ale przede wszystkim dokładny temat konferencji, gdzie się ona odbyła, takie podstawowe informacje (kto brał udział, jakie osoby, organizacje). Musisz napisać konkretnie, jakie dokumenty zpstały ptrzedstawione, czy coś podpisywano, jakieś układy, porozumienia, deklaracje. Wszystko co zapamiętałaś jest istotne i powinaś jak najwięcej o tym napisać. Jeśli konferencja dotyczyła jakiejś sprawy, która nie istnieje od wczoraj, np. ochrona praw cżłowieka, to powinnaś napisać jakiś zarys historyczny, wzmiankę na temat całej sprawy:) to narazie tyle, jak sobie coś jeszcze przypomnę, to napiszę:)