Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinkah

Hollywoodzki detoks gwiazd - skuteczna utrata kilogramów.

Polecane posty

Witam mam pytanie :) wiem same stare posty ale chcialam zapytac czy dziala ta cudowna miksturka :) ktora jest podana powyzej :)

Gość jupiterek
żartujesz? :) Myślisz ,że te wszystkie gwiazdy własnie w taki sposób oczyszczają organizm? Na pewno nie:) Na zachodzie to działa zupełnie inaczej- są specjalne ośrodki Spa ( co prawda u nas też się pojawiają, np hotel głęboczek ma taką usługe) do których udają się ghwiazdy i tam pod nadzorem specjalistów oczyszczają organizm za pomocą odpowiedniej diety, zabiegów i kąpieli

Gość Amastra
Hej :) Właśnie zaczęłam stosować koktajl Hiroszima, z tym że mam zamiar jeść prawie normalnie. Organizm potrzebuje energii z pożywienia, toteż mam zamiar mu ją dostarczać. Moja waga to aktualnie 64 kg przy wzroście 159 cm, więc mam lekką nadwagę. Mój plan: śniadanie, zamiast drugiego 4 szkl. koktajlu, obiad i zamiast kolacji kolejne 4 szkl. I tak co drugi dzień. Ja ten specyfik przygotowuję w ten oto sposób: wyciskam sok z 10 cytryn, dodaję 8 łyżek syropu klonowego lub miodu, odstawiam do lodówki na 10 h, potem dodaję 4 płaskie łyżeczki pieprzu kajeńskiego i łączę z dwoma litrami wody, tak więc wypijam to przez cały dzień. Już jestem po 4 szklankach, będę Was informować o postępach. PS Zaczęłam też ćwiczyć, żeby wymodelować ciało :)

Gość Maria44
Wielokrotne próby pozbycia się nadwagi nie dały widocznych rezultatów, kilogramy zawsze wracały, więc musiałam poszukać naprawdę skutecznych środków. Postanowiłam zacząć od oczyszczania i kupiłam Dr. Parell Cleanse, dodatkowo oprócz tego, co rano jeszcze biegam. Po pierwsze, zauważyłem, że teraz dobrze się wysypiam, z łatwością wstaję wcześnie rano i przestał boleć mnie brzuch. Po wejściu na wagę byłam w szoku, schudłam 15 kilogramów w miesiąc. To przyzwoity wynik, co sprawia mi przyjemność, gdyż kilogramy nie wracają.

Gość gość
Ja też nie wiedziałam co wybrać i jak się do tego zabrać. W maju razem z koleżanką pojechałam na warsztat kulinarny do www.siodmylas.pl aby nauczyć się więcej o potrawach diety warzywno-owocowej. Od tamtej pory raz na jakiś czas organizuję sobie taki detoks ponieważ czuję się po nim o wiele lepiej.