Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trefna ona

moje wszystkie znajome juz rodza a ja ciagle sama

Polecane posty

Gość trefna ona

i mam 26 lat to juz przestaje byc smieszne one zakladaja rodziny a ja? super

Gość jesusssss
naprawde urodzilabys dziecko tylko dlatego, ze wszystkie znajome tak zrobily?????

Gość trefna ona
ale ja tylko podalam taki przyklad, juz mi nawet nie chodzi od ziecko Nie chcialam powiedziec, ze jak one sa w ciazy to ja tez musze byc.. nawet o tym nie mysle teraz. Zreszta jak mam myslec jak jestem sama? I wlasnie o to mi chodzi... bo taka prawda ze juz kolo 30 ludzie dochodza do pewnej stabilizacji a ja chyba sie zatrzymalam smutne.... krag wolnych znajomych sie zmniejsza, weekend majowy bedzie super udany...

Gość cholera też
trochę zostałem w tyle...dobrze, że przynajmniej rywalizację w rodzeniu mogę sobie odpuścić;)

Gość ania5678
nie przejmuj sie.. do maja moze kogos poznasz :) i weekend majowy bedzie lux ... czego Tobie i sobie życze :)

Gość ania5678
wiem że chodzi Ci o samotnosc, ja na razie jeszcze jestem tylko sama - nie samotna.. ale kolezanki juz prawie sukienek bialych szukaja, kazda zakochana.. :) a ja ciagle sama :( az czasem nie wierze.. :(

Gość ania5678
nawet tutaj okazuje sie ze zostalam sama :( i miej czlowieku dobry humor i kolorowe sny :( hm...

Gość cholera też
oj nie przesadzajcie ;)

Gość ja mam gorzej
moze jestem w ciazy z kompletnym dupkiem :-o ktory notabene jest moim mezem :-o i mam ochote wyjsc z domu i nie wrocic juz nigdy....

Gość ania5678
czyli tak zle i tak nie dobrze.. czemu za niego wyszlas jak "dupek" jest.. ? jesli mozna spytac, oczywiscie ..

Gość trefna ona
boje sie, ze zaraz sciagne oosby ktore napsiza ze jecze, kwecze i jestem zdesperowana Aniu, dlatego nie pisze ale wiadomo, ze jak sie ma te 26 lat , to ma sie prawo zatesknic za miloscia, szczegolnie jak kazdy obok sie wiaze lub pobiera:(

Gość ja mam gorzej
nie byla ale sie zrobil :-o siedzi i zre odgrzewany obiad, bo dopiero wrocil nie, nie byl w pracy :-o na sptkanku z kolezkami mial byc w domu 2 godz. temu :-o

Gość ania5678
"Trefna ona" ja Cie naprawde dobrze rozumiem !!! mam tak samo tylko lat troche mniej :) a pisac chyba mozemy i wcale nie znaczy ze jeczymy, a ja juz napewno nie pisze zeby kogos poznac - jako samotna ale niezdesperowana..

Gość cholera też
bo rzeczywiście jęczysz, a Twoja desperacja pewnie rośnie wprost proporcjonalnie do wieku i odwrotnie proporcjonalnie do ilości samotnych koleżanek;)

Gość inaczej chyba jest
po prostu się zapomniałaś, prawdopodobnie kończyłaś studia lub robiłaś doktorat i myślałaś o nauce i bardzo dobrze, co się odwlecze to nie ucieknie , życzę Tobie abyś nie tworzyła ideologii do dyszla, że skoro koleżanki już rodzą to też musisz , zazdrościsz koleżankom czy Tobie na głowę wchodzą i nazywają Ciebie panną bez przyszłości ? Przyjdzie czas na Ciebie i nawet się nie zorientujesz, kiedy miłość wielką pajęczyną Tobą zawładnie :) To jest pewne . Bądź uprzejma zwrócić uwagę na tych facetów średniego wzrostu i bardzo pracowitych , możesz wybierać jeżeli tylko zechcesz :)

Gość Yao.
Eee Prosze cie, nie zazdroszcze im w ogole, czego ? Mam czas na dzieci, mimo 26 lat

Gość ja mam gorzej
dlaczego? dlaczego za niego wyszlam? bo wydawalo mi sie ze go kocham czasami nadal mi sie tak wydaje ale to juz chyba moja chora wyobraznia...:-o juz mam tego dosc a teraz jeszcze to (spoznia mi sie @) nie chce byc z nim w ciazy :-o jestem zla na siebie, na niego, na wszzystko i na wszystkich :-o ide juz lepiej spac - jutro bedzie nowy dzien... moze lepszy od tego dzisaj amen.

Gość ania5678
czyli wyszlo szydlo z worka - naprawde wspolczuje :( widzisz Treflna ze i z kims moze byc gorzej... niz my mamy :( bo tam jest rozczarowanie ta druga polowa a my nadal szukamy sobie :) a co do meza dupka to pewnie sie ustatkuje, moze z nim pogadaj wazne ze jest ktos kto Cie kocha :) bo napewno tak jest, ja moge o milosci tylko pomarzyc :)

Gość trefna ona
juz jednego mialam, nizszego od siebie ale nam nie wyszlo a teraz sama od 2, 5 roku Aniu, ile masz lat? ps do osoby zgryzliwej, tak jestem desperatka i boje sie ze zarosne pajeczyna, happy?

Gość ania5678
mam 23 lata i czasem mi sie wydaje ze zawsze bylam sama..

Gość trefna ona
ale zawsze bylas sama? ja mialam tylko jednego faceta, ktory hmmm mnie zdradzal :(

Gość ania5678
prosze nie piszcie ze jest jeszcze czas i ze napewno ktos kiedys i te wszystkie ble ble ble bo coraz czesciej w to watpie

Gość ja mam gorzej
ja czuje tak samo a mam meza razem a jednak osobno :-o

Gość ja mam gorzej
nic ci nie poradze sloneczko, dobranoc 😴

Gość oczka
A co JA mam powiedzieć ;) 30 lat, od 4 sama.

Gość cholera też
sama chciałaś to chyba od początku napisać;) czy happy z tego powodu-nie raczej bez większych emocji inaczej chyba jest- a czy może wybierać tylko z pracowitych średnego wzrostu, czy wszystkich facetów? i niby czemu w ogóle może tak przebierać?

Gość trefna ona
ja powiem tak: nie kazdy bedzie mial kogos, nie oszukujmy sie!!! Duzo fajnych oosb jest samotnych, wcale nie z wyboru!Wiec roznie to bywa. Mowienie komus: na pewno kogos znajdziesz i bedziesz szczesliwa do konca zycia mozna wsadzic do worka. Zycie nie jest az tak uslane rozami.

Gość inaczej chyba jest
trefna ona pochwal się w jaki sposób wytrzymałaś sama 2,5 roku bez faceta, chyba aż taka długa abstynencja u kobiety nie jest możliwa bez zmian mózgowych i psychicznych ?

Gość oczka
? nie może, nie ma w czym (w kim)

Gość ania5678
nie nie zawsze tak doslownie sama - kilka nieudanych zwiazkow.. w mlodosci, rana wielka zostala i wstret. wiec pomyslalam jestem mloda bede sie bawic.. chce byc wolna etc a teraz sobie coraz czesciej mysle - szczegolnie patrzac na kolezanki, ze ja tez chce kogos, kogos na stale.. do kochania i przytulania :)