Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trefna ona

moje wszystkie znajome juz rodza a ja ciagle sama

Polecane posty

Gość trefna ona
same sobie jestesmy winne :) pamietajcie dzierwczyny:) np przyznac sie ktora z was jest brzydka a ktora damulka?

Gość ania5678
weekend majowy bedzie najlepszy :) jakos sie to do maja ulozy, bo musi :) a praca sio :) teraz jest wiosna - bedzie dobrze :) napewno znajdzie sie fajny, zadbany, uroczy facet :) czego sobie i Wam życze p.s. niech mi to ktos obieca !!! :)

Gość trefna ona
dobrej nocki zycze:) samotna - nie bez przyczyny:P

Gość ania5678
jezus jesli sie okaze ze jestem sama bo jestem damulka do tego brzydka.. to chyba sie zabije ;)

Gość cholera też
;) nikt nigdzie nie napisał, że osoba samotna nie może być wartościowa czy uczuciowa;) a jeżeli "taka osoba" pisze, że nie ma jak poznać kogoś (czyli widzi problem) i nic z z tym przez lata nie robi to w powiedzmy 70% rzeczywiście jest sama sobie winna

Gość trefna ona
nikt ci tego nie obieca dopoki nie wyplewisz z siebie tych zlych cech... musisz tez zadbac o wyglad i przestac byc damulka:P ps co ja bredze... to tylko dlatego, ze raczyli wtracic 3 slowa panowie na tym forum aaa i pamietajcie, faceta , trzeba przytulic , poglaskac- jak tos powiedzial:) jak ich bijecie to tak macie, ze uciekaja:) nom, pochowalam juz wszystkie paski i nie bede bila a teraz lece spac i snic o moim ksieciu:)

Gość obiecuje
aniu

Gość cholera też
dobranoc:)

Gość trefna ona
Aniu, to juz sie nic nie okaze:) Dostalas przeciez diagnoze od naszych jakze przystojnych, jakze wartosciowych, przemilych, bez wad PANOw:P

Gość trefna ona
ps teraz wiecie czemu jestem sama?> bo chyba jestem zlosliwa:P odnosze takie wrazenie!

Gość ania5678
nigdy nie mowilam ze to wina wszystkich tylko nie moja NIE BEZ PRZYCZYNY jestem sama :P jestem moze ta brzydka damulka jednak ? czasem bywa ze coby sie nie robilo i jak bardzo nie staralo uwierzyc ze "ten facet" to TEN to i tak okazuje sie za chwile ze jest popaprancem :) a zmuszanie sie jest jakby bez sensu :)

Gość inaczej chyba jest
ania5678 przytulam i życzę fajowskich snóóóóóóóóóóóóf , na razie i 3maj się :)

Gość cholera też
e tam złośliwa;)...bardziej drażliwa bym powiedział

Gość ania5678
trzymajcie sie chlopaki i nie puszczajcie :P

Gość ania5678
a treflna ja mysle ze oni - Ci nasi topicowi faceci wogole nie biora pod uwage tego ze przyczyna moze lezec nie tylko w nas...

Gość cholera też
ania akurat ten problem czy to jest Ta/Ten mają również osoby, które zmieniają partnerki/rów jak przysłowiowe rękawiczki

Gość cholera też
ależ oczywiście, że wina leży również po stronie facetów, ale z tego co wyczytałem to okres Waszej samotności nie trwa 3 miesiące czy rok, ale dłużej...a w takim wypadku należy jednak bardziej doszukiwać się winy w sobie

Gość cholera też
poza tym dlaczego miałoby się udać akurat Wam znaleźć idealnego(dla Was) faceta po 2-3 próbach?

Gość ania5678
oki wiec co uwazasz powinnam zrobic?

Gość cholera też
zainwestuj w tic-taci :classic_cool:

Gość ania5678
nie szukam idealu. ale nie popadajmy w skrajnosci.. pierwszy lepszy ktory na mnie spojrzy tez odpada.. nie jestem az tak zdesperowana. a dlaczego myslisz ze po 2-3 probach... szukam normalnego faceta juz dosc dlugo i co i nic ? p.s. z tymi tic takami to przesadziles ;) brzydka damulka nie intewstujaca w tic taki ? hm.. i mamy przyczyne :P

Gość cholera też
otwarcie przyznać przed sobą, że potrzebujesz faceta (chyba, że jednak nie potrzebujesz) i przełamać własny wstyd (który jest z reguły kompletnie irracjonalny) możesz zacząć od wywiadu czy Twoje zajęte kumpele nie znają jakichś interesujących samotnych facetów....i np. zorganizować imprezę gdzie moglibyście się poznać możesz spróbować częściej w miarę możliwości bywać w miejscach "parnych i gwarnych" gdzie są szanse na poznanie faceta typu koncert, puby czy dyskoteki;) możesz w końcu spróbowąać z tym netem średni jestem w udzielaniu rad...krytykuje znavcznie lepiej;)

Gość inaczej chyba jest
ania5678 Już padam na twarz ale jeszcze Tobie SKARBEŃKU odpiszę , gdy poznasz tego swojego to powinnaś sobie zadać dwa pytania, czy chcesz mieć w domu intelektualistę i z nim na każdy temat rozmawiać ale na sprawach technicznych to on się nie zna natomiast w łóżku jest morowy lub facet z wykształceniem technicznym i technikę czuje ale na temat prozy Słowackiego z nim nie pogawędzisz i ciągle będzie w garażu swoje auto naprawiał , po cięzkiej pracy zachowa się jak wilk napadając na Ciebie po zmroku , którego wybierasz ?

Gość cholera też
eeee to był podszyw;) ja bazgrałem dłuższy tekst zamiast trafnie napisać o tic-tacach;)

Gość ania5678
a ktory lepiej zarabia?

Gość cholera też
kto ci cholera wmówił tą smieszną myśl człowieku, że z ciebie jest intelektualista?:D (bo jak nic swój tekst odnosisz do własnej osoby)

Gość ania5678
Slowacki pisal proze? myslalam ze tylko poematy. hm.. nie znam sie widocznie, wiec ten typ odpada :P a rozwiazanie tej zagadki moze mi sie przysni, bo tez padam na twarz :( wiec Wam chlopaki zycze kolorowych snow.. a jesli jestescie tymi szczesciarzami z drugimi polowkami to stosunkowo dobrej nocy ;) a Treflna - Tobie tego ksiecia TYLKO TWOJEGO :) oby jak najszybciej :) i tez kolorowych snow :) w takim razie - narazie :)

Gość cholera też
też spadam branoc

Gość inaczej chyba jest
cholera też , wiesz - mnie praca w pewnych służbach nauczyła aby mieć w dupie i lekceważyć takie osobniki jak Ty , więc czynię to z przyjemnościa :)