Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trefna ona

moje wszystkie znajome juz rodza a ja ciagle sama

Polecane posty

Gość ehhh wiesz
czasami za to przysłowiowe przytulanie płaci się zbyt wygórowaną cenę :(

Gość ania5678
wiem lae chciala bym sobie tak kogos przytulac nawet pod grozba tej ceny, bo narazie biernosc w zyciu i nawet poklucic sie nie ma z kim. zero emocji..

Gość inaczej chyba jest
kobieta przytulana zawsze zyskuje, po przytulaniu zawsze płaci facet :(

Gość cholera też
"nia ma w czym (w kim)"- to niby jak z pracą tak-niby jest, ale niodpowiednia...więc może i rozwiązanoie to samo, proponuję emigrację;)

Gość ania5678
a dlaczego tak sadzisz? rozwin ta lotna mysl, bo ja blondynka jestem.. :)

Gość ania5678
o to przytulanie i placenie mio chodzilo :)

Gość cholera też
niby czemu po przytulaniu zawsze płaci facet?

Gość inaczej chyba jest
cholera też - piszesz bez sensu , więc pójdź zrobić siku do własnego WC :)

Gość alutka27...
dziewczyny...mogę z wami ponarzekać? Mam to samo....

Gość trefna ona
witaj w gronie zdesperowanych:)

Gość ania5678
witam alutka :)

Gość cholera też
jak na razie to nie po moich postach są prośby o tłumaczenie treści;)

Gość inaczej chyba jest
alutka27... przy mnie nie narzekaj , nie lubię gdy kobieta narzeka , to znaczy że nie potrafi sobie poradzić i za dobrze w życiu miała a teraz gdy dostaje nareszcie w kuper to nie jest do życia przygotowana

Gość trefna ona
prawda jest taka, ze kazdy potrzebuje milosci i mozna sie zapierac a i tak w koncu przegramy z tym pieknym uczuciem ja przyznaje glosno, ze jestem bardzo samotna, chcialabym kochac i byc kochana , chcialabym czuc motylki w brzuchu smuce sie bo weekend majowy spedze w moim miescie, nie dolacze sie przeciez do par moich znajomych:)

Gość trefna ona
a ja bede narzekala. W pracy nie narzekam , chodze pewna siebie, usmiechnieta a tu moge ponarzekac. Chowanie w sobie emocji, bolu, zalu powoduje choroby , nerwice, depresje. Raz na jakis czas trzeba sie wyplakac TAK< ZLE sie czuje bedac sama!!!!

Gość cholera też
nie dość ciołku, że nie odpowiadasz na zadane pytania to te twoje wnioski zaskakują...głupotą, niby na jakiej podstawie twierdzenie, że miała wcześniej dobrze;)?

Gość ania5678
popieram Treflna!! :)

Gość alutka27...
może?inaczej chyba jest- generalnie ja nigdy nie narzekam, ale czasem na każdego przyjdzie taki dzień:( może...?

Gość inaczej chyba jest
trefna ona Czy na portalach randkowych nie ma porządnych facetów ? Tylko zboczki tam są ? A może nie potrafisz oddzielić ziarna od plew ?

Gość alutka27...
dziś mam tak, że wszystko jest na NIE, kurczę-myślisz,że dobrze mi z tym??

Gość muszelka niewielka
zboczki tez ale glownie zajęci...:/

Gość ania5678
znienie nick na zalosna zaraz :( bo tez chodze zadowolona z zycia, usmiechnieta od ucha do ucha a jak nikt nie patrzy to mam taka mine... bo czegos mi poprostu w zyciu brakuje i juz :(

Gość inaczej chyba jest
cholera też coś Ty za jedna, że mnie od ciołków wymyślasz , czy przeczytałaś chociaż jedną książkę w życiu a może nawet napisałaś maturę i tu się mądrzysz stękając pod miotłą :)

Gość trefna ona
Ania, ja mam dosc jak ktos mi mowi na forum, ze nie lubi kobiet , ktore narzekaja, jak nie lubi, to niech nie wchodzi. Czemu mma udawac babe ze stali jak taka nie jestem? Potrzebuje bliskosci drugiej osoby i tyle! Juz wystarczy, ze w pracy jestem usmiechnieta, to tutaj moge ponarzekac, poplakac, napisac. Bo czuje sie zle i glosno sie do tego przyznaje. Piszcie dziewczyny

Gość trefna ona
Inaczej chyba jest: wiesz co? nie znasz mnie, wiesz? bylam juz w zwiazku i zostalam porzadnie zraniona. Zabawka sie znudzila, wiec poszla w kat ale doszlam do siebie bo chodzilam na terapie grupowa oraz indywidualna aby odbudowac wlasne poczucie wartosci. Mnostwo czytalam ksiazek po rozstaniu. A teraz, jestem sama i nie mam szczescia do facetow. Zaraz mi powiesz, ze wybieram i krece nosem albo lece na kase... albo nazwiesz mnie ksiezniczka. Nie znasz mnie wcale i dlatego nie bede brala do siebie obrazliwych opinii.

Gość cholera też
no więc jaki jest Wasz problem: uroda, a raczej jej brak?, czy może obezwładniająca nieśmiałość?, uraz do facetów z dzieciństwa? bo żaden nie przypadł Wam do gustu?czy bo nie gra roli w Prison Break?;)

Gość trefna ona
tak , od razu uroda. Pwenie jestesmy brzydkie szkapy. W wiesz, rozejrzyj sie dookola i zobaczysz ladne dziewczyny same. Ladne, co nie znaczy puste. Wiesz chyba,ze to tazke zalezy od szczescia , przypadku itd.

Gość alutka27...
cholera też- wiesz jaki jest nasz największy problem???? jesteśmy same, samotne..... jeszcze jakieś pytania?

Gość ania5678
nie wierze w milosc przez internet - jeszcze. jak bede bardziej zdesperowana to pewnie zaczne tam szukac jakiegos zajetego zboka :) wlasnie mam tak ze gdy ktos sie dziwi ze jestem sama itd to mowie ze chce, tak i juz ze mi dobrze itd bo sie nie lubie wywewnetrzniac tak za kazdym razem ze chciala bym ale nikogo nie ma! :( nie wiadomo dlaczego nie ma :( wiec robie dobra mine do zlej gry i wychodze na bardzo zadowolona z obecnego stanu, a tu jestem sobie incognito i moge "wypluc" co we mnie siedzi.. bo prawda jest taka ze faceci sa jak miejsca na parkingu - albo zajeci ... albo dla uposledzonych :P

Gość trefna ona
i samotny czlowiek wcale nie jest brzydki, glupi albo niesmialy a moze nie ma szczescia? a moze caly czas moja sie ze swoim przeznaczeniem? a moze po prostu ma byc sam? koniec kropka dziekuje