Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie

wybralam suknie, co o niej myslicie ????????????????????

Polecane posty

Gość co myslicie

http://www.weddingchannel.pl/galerie/2007eurobride/07.jpg witam, tak jak w temacie, chcialam prosic o opinie na temat tej sukni?? co o niej myslicie. zdecydowalam sie na uszycie tej sukni u sprawdzonej, bardzo dobrej krawcowej. jedyna zmiana jaka wprowadze to, ze suknia bedzie bez trenu. i mam do was pytanie, jak sadzicie z jakiego materialu ja uszyc? najbardziej pasuje mi satyna na lewa strone, mniej swiecacą ale chetnie poznam tez wasze zdanie. dzieki i pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode i nie tylko :)

jest bardzo ladna, ma odwazną górę, ale nie jest przesłodzona jak większośc sukien

Wg mnie całkiem ładna. Mnie osobiście nie zachwyca, ale też nie budzi żadnych negatywnych emocji. Dobry wybór.

Gość co myslicie
tafta niestety nie wydaje mi sie odpowiednia, jest sztywna, nie uklada sie tak lejaco.. mi ta suknia pasuje, mam bardoz kobieca figure... biuscik, wciecie w talii, bioderka... tylko jestem niska 163cm ale wysoki obcas poprawi sytuacje. czekam na wiecej opinie, dzieki

Gość z tafty
zalezy jaką taftę wybierzesz. Ja szyję suknię z tafty. Bardzo cienka, lekka i mięciutka. Uwierz, byłaby idealna

Gość olaja jajaj
Ta pierwsza zdecydowanie ładniejsza.

Gość co myslicie
dzieki za opinie, moze rzeczywiscie inny rodzaj tafty by sie nadal :-) bede to miala na uwadze :-)

Gość z tafty
tez myslałam ze tafta jest gruba i fee. ale krawcowa mi pokazała rozne rodzaje i sie zdecydowałam na taka cienką. Chyba sie jedwabna nazywa :) Satyna z pewnoscią bedzie za ciezka. Ale najlepiej zapytac krawcowwej ktory materiał bedzie lepszy. Ona bedzie wiedziała. Powodzenia

Gość martakicia
Sukienka œliczna życzę szczęœcia, materiał musi być z lekkim połyskiem bo uwidoczni to drapowania. Ale na rodzajach się nie znam, jak dobra krawcowa to doradzi. Biała czy ecru???

Moim zdaniem piękna. Ciekawy wzór, fajna góra i taki lejący się dół. Ja też szukam czegoś bez ramiączek, bo biorę ślub zimą i chciałabym założyć bolerko, a przy takich sukienkach bolerko najlepiej wygląda.

Suknia bardzo ładna. Mysle że tafta byłaby jednak najodpowiedniejsza. Ja mam suknię troszeczkę podobną do Twojej - z tym że te drapowanie z boku jest większe i jest szersza na dole. Moja suknia jest z miękkiej tafty , bardzo miłej w dotyku. http://www.slubne.pl/index.php? pid=3&col=1&item_id=1399&cmd=show_item&gallery_id=&shift=1

Gość dziaewczyny czy wy sie zastana
wiacie??? przeciez to kradziez w zorow taki szycie u krawcowej!!! ze tez nikt sie za to nie wezmie, jak tak dalej pojdzie to na sluby beda chodzic adwokaci salonow mody slubnej i sparwadzac oryginalne metki!!!

Gość martakicia
dziewczyno sprawdŸ czy masz w kompie oryginalne programy i wyrzuć MP3-ki

Gość co myslicie
dziewczyny dzieki za wszystkie opinie :-) i te mniej przyjemne rowniez napsalam juz w pierwszym poscie ze suknia nie bedzie miala trenu i jak sie domyslacie pewnie jej dlugosc bedzie dopasowana do mojego wzrostu . ten model sukni bedziie szyty z klosza... nie wiem ale jestem pewna czy to sie dokladnie tak nazywa:/ wiec bedzie sie na pewno ladnie material ukladal a nie dydndal pomiedzy nogami :-) co do opini pani ktora uwaza ze to zwykly plagiat ... nie bede sie wypowiadac

Gość co myslicie
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość powiem szczerze tak
suknia jest śliczna ale ryzykujesz nie mierząc jej i szyjąc w ciemno bo zauważ że ma bok lekko przyczepiony góry i może cię "skrzywić" w jedną stronę taki rodzaj sukni.

do \"dziaewczyny czy wy sie zastana\" ale jesteś pusta. Właśnie bardzo dobrze że mamy tyle zaradanych kobiet że zamiast wydać 4 tys na suknię potrafią sobie uszyć za 1,5 zł i nic ci do tego:-P A poza tym zauważ że nawet w normalnych salonach szyją legalnie suknie innych projektantów. Np w moim mieście w salonie dziewczyny przynoszą zdjęcia sukien z netu , hiszpańskich czy Bóg wie jakich, a w salonie szyją za góra 2 tys:-P I co? Daj sobie spokój i poczytaj trochę zanim znowu będziesz apelować w dobrej wierze projektantów milionerów.

Gość prosze o opinie rowniez
Dziewczyny! przepraszam, że podpinam się pod topic, ale mam też prośbę o pomoc w ocenie sukni!!! nie umiem wybrać pomiędzy tymi kieckami: w hiszpanskim stylu - jesxtem wysoka i podobno bardzo ładnie w niej wyglądam - a ślub latem więc powinna ładnie się prezentować http://www.suknie-slubne.eu/view.php?gid=10&phid=86 na tą nalega moja mama i teściowa. Mówią, że "bajkowa"jest" http://www.suknie-slubne.eu/view.php?gid=8&phid=6 a ta z kolei jest faworytką mojej siostry: http://www.suknie-slubne.eu/view.php?gid=11&phid=62 proszę o szczere opinie. muszę się decydować wreszcie bo ślub tuż tuż. dodam, że jestem wysoka i szczupła. więc jeśli chodzi o figurę nie muszę niczego ukrywać :P

Gość taka ja taka
moim zdaniem druga jest przydka... chyba najładniejsza 3 ale pierwsza też jest fajna... po za tym to nie twoja mama i teściowa będzie miała tą sukienkę na sobie!

Gość co myslicie
boze nie wiem jak to opisac ale bede sie starac gorset tej sukni caly jest tak z ukosa drapowany i to co sie uzbiera z tego ukosnego drapowania jest wlasnie zebrane tym upieciem z boku i wlasnie dlatego nie martwie sie ze suknia se skrzywi :-) krawcowa jest fantastyczna, juz na ten rok nie przyjuje zapisow bo ma terminy zawalone wiec raczej jestem spokojna :-)

Gość powiem szczerze tak
to jeśli jesteś pewna to ok. Bo wiesz ja jestem raczej przeciwnikiem szycia sukni u nawet najlepszych krawcowych lub zamawiania ze zdjęcia w salonach bo wiem że dana suknia może po prostu nie pasować do osoby. Może ktoś uszyć suknię niemal idealnie jak na obrazku a możesz i tak nie być zadowolona. Natomiast jak się poprzymierza to się wie w czym komu dobrze i czasem jest nawet tak że się kupi zupełnie coś innego niż się planowało. Poza tym to pozdrawiam i mam nadzieję że mimo wszystko będziesz happy z tej sukni;-)

Gość do prosze o opinie rowniez..
ja bym wybrala miedzy druga a trzecia...pierwsza wydaje mi sie troche za duzo "wyzywajaca" dobra do goracych rytmow, hah...

Gość dziwczyny czy wy sie zastanawi
mam w kompie oryginalne priogramy, mp3 nie sciagam, mama i poda i place za kawalki a kradziez projektu jest kradzieza projektu. kradziez nie jest zaradnoscia

Gość co myslicie
do przedmowczyni masz racje, ale co ja poradze ze suknia jest amerykanskiej produkcji i zwyczajnie nie mam fizycznej mozliwosci kupic oryginalnej ale jesli tak bardzo tobie to przeszkadza wlascicielko oryginalnych programow i ipoda to proponuje zebys dokonala na mnie obywatelskiego zatrzymania i moze wtedy poczujesz spelnienie w sferze przestrzegania prawa jestem gotowa dobrowolnie podac sie odpowiedzialnosci karnej :) dla dobra twojego czystego sumienia..