Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziekie łabędzie

wyrównać kolor włosów -szamponem...farba..

Polecane posty

Gość Dziekie łabędzie

Przez wiele lat farbowałam włosy na dość jasny blond, kilka miesięcy temu zmieniłam na ciemny brąz, jednak po kilku farbowaniach (u fryzjera, Goldwellem) włosy od połowy w dół nadal mają o wiele jaśniejszy koloryt, farba (niby odżywka farbująca;) ) spłukuje się i widać blondowe (dość mocne) refleksy. Chcę wrócić do naturalnego koloru (teraz to już taki na jaki zafarbowałam), ale chcę póki co wyrównać ten koloryt jakimiś szamponami koloryzującymi. Aby- kiedy już mi odrosną zdrowe, mocniejsze- żeby spłykać ten nietrwały kolorek i mieć- wreszcie naturalne... I teraz mam takie pytania do osób, które się orientują: 1) czy takie szamponetki koloryzujące (na chyba 7 myć czy 24) również tak niszczą włosy jak farby? (ja i tak juz mam zniszczone, a nie chcę ich bardziej już molestować) 2) jaką ew. szamponetkę wybrać, tzn. które firmy dają ładne odcienie, i przede wszystkim wychodzą( jak twierdzi producent)? 3) czy malowanie takimi szamponetkami przez okres np 6 miesięcy (tak licze odrost włosów do całkowitego naturalnego) bardzo mocno wpłynie na kondycję włosów? Baardzo proszę o odpowiedzi.. Pozdrawiam wiosennie 🌼

Gość Dziekie łabędzie
wybieram się do jakiegoś marketu większego, moze tam uda mi się coś odpowiedniego zakupić..- help....

Gość mam ten sam problem co
załozycielka,moze się ktos wypowie..