Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogolony

Do mezczyzn i kobiet. GOLENIE DEPILACJA tylka

Polecane posty

Gość ogolony

siemka. co sadzicie o goleniu tylka...posladkow i rowka u chlopakow.sam osobiscie sie tam gole. dziewczyna mi poradzila bo nie wygladalo to zbyt ladnie i w dotyku bylo nie mile. co wy o tym sadzicie kobietki i chlopaki??tez sie golicie?

Gość Klauda
Niom ja mysle ze lepiej to wyglada sama sie zreszta gole. to chyba ok nie?? bo znam duzo ludzi ktorzy mowia ze golenie jest oks :* zreszta lepiej sie czujesz chociaz nie koniecznie

Gość rocyy
Myślę że jak ktoś ma potężny zarost to tak ,łatwiej podetrzeć se tyłek i g.. nie czepia się włosków

Wygolone miejsca sa fajne, ale nie mam nic przeciwko temu jezeli są wloski(niezbyt gęste) ,ale musza byc bardzo czyste.Myjemy sie ipodmywamy bardzo często wiec nie powinno byc ztym problemów!!!

ja nie musze się tam golic jest znikoma ilośc włosków ale lizanko tyłka uwielbiam i to w dwie strony:P;):)

Gość ulalal
Poodbijam

Gość qazertyk0
ja mam taki problem, czy ktoś używał plastrów depilujacych? albo poleca jakąs inna metodę na skuteczną depilacje?

Gość pingwinek891289
ja nie depilowałem ale kumplowi żona wycinała bo miał problem ze sklejaniem włosów po wizycie w kiblu, na krótka mete pomaga, ale o tych plastrach nic nie słyszełem, popytaj lekarzy

Gość kourtney
jakich lekarzy ludzie depilacja brazylijska się kłania

Gość gośćdombógwdom
jako mezczyzna i sportowiec wazna jest u mnie depilacja, moze wlosy nie przeszkadzaly mi tak bardzo na tyku, ale zrobilem to dla mojej kobiety-wydepilowalem sobie w Clinica cosmetologiica w Gdansku. Linka do nich zlapalem tu-http://vectusgdansk.pl/depilacja-laserowa-posladkow/

Gość gość123132
A wybielanie anusa też jest w pakiecie?