Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskórmiki

czy ktoś robił szablon na sciane? jest to trudne

Polecane posty

Podbijam temat mnie rowniez sie to bardzo podoba mysle ze to nie jest trudne tam na stronie szabloneri jest napisane mniej wiecej jak to zrobic.

Mam zamiar za jakieś 2 tyg pomalować pokój. Jestem ciekawa. Podoba mi się motyw ściany w reklamie tp. Kojarzycie? Fajne zestawienie kolorków. Choć może wolałabym coś skromniejszego.

Bardzo ciekawe.... mam nadzieje, ze ktos juz to robil i zna sie na rzeczy ... :)

Gość łazienka
ojej dziewczyny jakie to fajne rzeczy. Nie miałam pojęcia że takie cudeńka są!! Zarzućcie jeszcze jakieś pomysły na dom jak macie, bo jestem na etapie remontu całego domu i mogę sobie na jakieś szaleństewka pozwolić!

Gość zaskórniki
dzisiaj przyszedł zamówiony szabon ło matki ale to bedzie koronkowa robota nie powiem ze sie nie boje

Zamierzam sama zrobić szablon, czy ktoś dołącza???:) Tyllko zastrzegam że najszybciej po długim week. Wrzućcie fotki, jeśli któraś już pomalowała od szablonu i napiszcie jak poszło!:) Ja już układam w głowie plan... Szablon ma być tani!!! Pozdrawiam:)

Gość sama robie9829
♥ w Corelu i zanosze do agencji reklamowej do wycięcia na ploterze ♥♥

Gość dziś
widziałam w OBI fajne szablony

Gość zaskórniki
taa wczoraj robiliśmy-masakra wydawało sie ,przyłozy sie szablonik i heja,prosta sprawa wyszło nie ładnie teraz bedzie koronkowa robota i poprawianie pędzelkiem ale tez zaznaczam,ze mam bardzo trudny szablon

Gość wcale nie jest to takie łatwe
farba musi być gęstsza i najlepiej robić wzór gąbką, tzn. to wypełnienie ja robiłam szablon sama, na kartonie, wystarcza tylko na jeden raz, bo przesiąka, lepiej na folii, bardzo łatwo wycieka farba poza wzór, dlatego musi być dość gęsta