Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anela78

czy warto wyjechac z dziecmi do Angli

Polecane posty

Gość anela78

Witam mam pytanie do mam które wyjechały z polski z 3 dzieci czy sa takie? ja jak narazie mieszkam w polsce zamierzamy wyjechac narazie pojechał dy maz ma w angli kuzyna to jakos by pomógł moje dzieci maja 12,8 lat i maluszek 4mc napiszcie mi jak tam jest a w polsce to same wiecie maz zna jezyk dobrze a ja niestety musze sie uczyc.Ile płacicie za wynajem mieszkania bo to nas czeka i jak szkoły przedszkola i jakie jest dofinansowanie.Wiadomo nie odrazu?Jaka płaca jest najniższa? To by było na tyle czekam pozdrawiam Anela.

Gość maruda666
Ja na benifity czekam od wrzesnia , chociaz mam juz rok przepracowany, moje dzieci to 11, 16 lat. Czy warto chyba tak licze ze ich bedzie stac na normalne zycie jak sie tutaj wyksztalca podam ci pare linek za moment

Gość kkkkkkkksj
Ja na benifity czekam od wrzesnia , chociaz mam juz rok przepracowany, moje dzieci to 11, 16 lat. Czy warto chyba tak licze ze ich bedzie stac na normalne zycie jak sie tutaj wyksztalca podam ci pare linek za moment

Gość jest tu taki topik
'co z uczuciami dzieci', tam powinnas znalezc duzo ciekawych informacji na ten temat.

Gość anela78
zastanawiam sie czy to ma sens? jakie zycie?

Gość BKBKBKBKjjjj
Nie, to nie ma sensu. Pytanie na które nikt nie zna odpowiedzi. każda z nas jechała z niepewnoscią, kazdy ma inną sytuację, a Ty chcesz gotowej odpowiedzi i recepty.

Gość pinkus3
kkkkkkkksj czy Twoje dzieci przyjechały w tym wieku? Jeśli tak, to napisz proszę, jak sobie dają radę, jak było na początku, jak w szkole i poza nią. Moja córka ma 11 lat, wyjazd mamy dopiero zaplanowany, ale bardzo się o nią martwię. pozdrawiam