Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka123

Czas ucieka a ja ciagle sama...

Polecane posty

Mam 28 lat i od roku jestem sama. Smutno mi bo kolezanki czy kuzynki młodsze ode mnie wyszly juz za maz . Kurcze jestem atrakcyjna na kazdym kroku slysze komplementy wiem , ze podobam sie i wielu kolego startowalo do mnie tylko ..no wlasnie ja traktuje ich jak dobrych znajomych, kolegow. Nie moge trafic na swoja połowke a juz tak bardzo bym chciala. Wlasciwie nie mam gdzie poznawac chlopakow bo na dyskoteki juz nie chodze zreszta dominuje mlodziez gimnazjalna , w pracy zonaci zreszta miażdzaca przewaga kobiet. I co robic ? Jest moze ktos w podobnym wieku i czuje sie tak samotny ?

Gość L-30
''Mam 28 lat i od roku jestem sama.'' Jestem dwa lata starsza i od wieków jestem sama. Szanse na spotkanie kogoś bliskiego są równe 0,00000000000001% :-( Ciesz się, że jesteś atrakcyjna, młoda i masz znajomych.

Niektorzy lubią beaujolais a inni dojrzalsze wina, czy Wam należy to ciągle tłumaczyć? Oj dziewczyny... ;)

Gość nieomylna wszechwiedząca
Bo my kobiety to takie d...wolowe jesteśmy. Zamiast zorganizować jakiś networking, poznać znajomych ze znajomymi to tak każda pilnuje swego. A tak moznaby poznać kogoś przez kogos, każdy ma jakiegoś znajomego, ale ludzie są egoistami i nie chcą pomagać innym, a w ten sposób pomogli by też sobie, bo udało by się wykluczyć z potencjalnego targetu np.żonatych, prawda ? ale nikomu się nie chce zorganizować w sieć...:o tak, tak...

Gość X3
Jestes sama od roku, co maja powiedziec, ktorzy cale zycie sa same (np. ja)? I tez marne szanse na poznanie drugiej polowki.

L-30 jestes tylko 2 lata starsza wiec jezeli juz to obie jestesmy mlode poza tym zle sie wyrazilam nie mam znajomych bo kazdy ma swoje zycie kolezanki zajmuja sie dziecmi a kolegow mialam jakies dwa lata temu teraz nie spotykam sie z zadnym bo kazdy z ktorym sie przyjaznilam chcial czegos wiecej .Odwrocili sie ode mnie bo zobaczyli ze nic nie bedzie. Teraz kazdy jest czyms zajety lub wyjechal za granice. Zostalam sama . Jest mi przykro .

Gość trynidad i tobago
32 lata. Sama. Jeśli cie to pocieszy.

Gość Joe Eliott
Gdybys byla ładna i atrakcyjna na pewno nie bylabys sama.Takie jest życie. Komplementy slyszysz bo znajomi i bliscy chca Cie troche podbudowac. W swoim życiu nie spotkalem ładnej ,atrakcyjnej i do tego SAMOTNEJ kobiety Life is brutal kochana

Joe Eliott --->ależ Ty jesteś podłym draniem...malo, ze panna zdolowana, to jeszcze chcesz ją w kompleksy wpędzić...:o🖐️

Gość trynidad i tobago
Joe- kolejny "medrzec".... ło matko.... życia nie zna chłopak. Life is brutal, idioci chodza po świecie...

Gość agnieszka------agusia---italy
z jednej strony narzekacie ze jestescie same z drugiej jezeli jakikolwiek chlopak chcial sie do was zblizyc to go odpychalyscie. nic dziwnego ze sie odwrocili. moze troche wiecej otwartosci i wtedy zwieksza sie szanse poznania kogos.

agnieszka------agusia---italy -->nale jak zbliżyć, w jaki sposób?...:o, jak moze się zbliżać do mnie ktoś kto w jednym czasie spotyka się z kilkoma pannami ? :o

Gość Joe Eliott
Napisalem to z wlasnego doswiadczenia.Sam jestem nieatrakcyjny wiec nie mam kobiety.Mam za to lustro. I nie uzalam sie nad soba tylko przyjalem to do wiadomosci. Wyglad nie jest najwazniejszy ale bez pociagu fizycznego nie ma udanego zwiazku , nie sadzicie ??

W takim razie jestescie w gorszej sytuacji i doskonale rozumiem czym jest samotnosc. Kurcze zastanawiam sie co ja robie zle .Moze to , ze kiedy kogos poznaje jestem zdystansowana zamiast sie otworzyc tak jak to robi ten ktos . I widzac moje slabe zaangazowanie daje sobie spokoj?

Gość trynidad i tobago
To jest piekne co sie komu podoba, elliot... Poglady o nieatrakcyjności i braku faceta / kobiety z tego powodu są nieprawdziwe. Widziałam mnóstwo nieatrakcyjnych kobiet w szcześliwych zwiazkach,... Niestety, to kwestia przeznaczenia, szczęscia... tak sadze.

Gość kluczyk
Tak wlasnie koncza kobiety, ktora maja o sobie zbyt wysokie mniemanie. Macie wysokie wymagania (zbyt wysokie) i jak facet probuje was poderwac, to go zbywacie, bo jest dla was zerem. A pozniej budzicie sie z reka w nocniku i stwierdzacie, ze jestescie same, wszyscy wokol sa zajeci, nawet ci, ktorych odepchnelas.

Gość do kluczyka
oj, mylisz się i nawet nie wiesz jak bardzo

Gość do kluczyka
oj, mylisz się i nawet nie wiesz jak bardzo

Posluchaj mnie to nie jest tak , ze ja teraz kiedy jestem sama slysze te komplementy . Odkad siegam pamiecia zawsze czy to na imprezie , czy na dworcu czy w poczekalni do lekarza slyszalam \" jestes bardzo ladna\" . Ogladaja sie za mna i mlodsi i starsi . Podam przyklad: Bedac nad morzem poznalam chlopakow 8 lat mlodszych . Gdy dowiedzieli sie ile mam lat nie chcieli uwierzyc , a dawali 18 . Chodzi o cos innego , a mianowicie o brak kontaktu z ludzmi. Nie mam z kim i gdzie wyjsc. To jest problem.

Gość kluczyk
niby dlaczego?

Gość agnieszka------agusia---italy
kazdej znajomosci trzeba dac czas. a wiekszsc traktuje tak: nie ma motylkow w brzuchu na pierwszym spotkaniu to o widzenia. jak poznalam mego meza tez nie byla to milosc od 1 wejrzenia. moglam go rzucic od razu ale postanowilam dac szanse tej znajomosci. dzis nie wyobrazam sobie zycia bez niego. i czuje ciarki myslac ze moglam stracic tak wspanialego faceta tyllko dlatego bo nie poczulam czegos tam na pierwszej randce.

Gość do kluczyka
Otóż to, kuleczko, ja wiem o czym piszesz...:( Mam to samo i marzę o tym, żeby przejść się ulicą z kimś, z kim mogę porozmawiać albo pomilczeć... :)

Gość do kluczyka
agnieszka------agusia---italy >>>zgadzam się z Tobą:) Ale... ja od dawna nie spotkałam mężczyzny przy którym nie czułabym się nieszczęśliwa, rozumiesz? Chodzę na randki (spotkania) z różnymi mężczyznami i ci faceci mnie drażnią. Zwyczajnie mnie drażnią, hwile spedzone w ich towrzystwie są dla mnie z reguly przykre. Byl jeden, przy ktorym czułam się świetnie, ale to juz przeszlość.

kluczyk mylisz sie i jeszcze raz sie mylisz. Jestem osoba niesmiala i to napewno ma duzy wplyw. Poza tym chce chlopaka dobrego , czulego , z poczuciem humoru i oczywiscie musze poczuc to cos co mnie do niego przyciagnie . Czy ja wymagam zbyt wiele? Wiadomo ze bez pociagu fizycznego zwiazek dlugo sie nie utrzyma. Ale tez nie bede z chlopakiem ktory pociaga mnie fizycznie a jest babiarzem a o takich dzisiaj nie trudno.

Gość kuleczko
Ja za kilka dni koncze 25 lat i tez mam dosc samotnosci :O Juz nie wiem co mam ze soba zrobic :( Nie wiem czy jestem ladna czy nie, jedni mowia ze tak inni ze nie, wiec to zalezy od gustu, a tez jestem sama :(

Gość L-30
Joe Eliott - A może powodem tego, że jesteś sam nie jest Twoja nieatrakcyjność a fakt, że na pierwszym, drugim spotkaniu chcesz zaciagnąć dziewczyne do łóżka? ( wnioski wyciagnięte z pewnego postu na forum erotycznym)

Gość kuleczko
Ja tez chce faceta, ktory jest czuly, mily, potrafi sie mna zaopiekowac, ale to chyba jest za duzo w tych czasach :O A nie zwiaze sie z kims komu nie ebde ufac, bo to bedzie tylko meka dla mnie przez cale zycie !!!!

A teraz napisze wam dlaczego na poczatku jestem zdystansowana do osoby u ktorej widze zaanagazowanie. ja mam cos takiego ze jestem na poczatku nieufna musi minac sporo czasu zanim sie otworze . boje sie zle ulokowac uczucia. Musze na spokojnie poznac kogos i ewnetualnie wtedy cos dalej . A z reguly poznaje facetow ktorzy na samym wstepie jakies deklaracje. Ja wtedy zaczynam podejrzewac i tak to sie konczy . Nie wiem z czego to wynika mze z tego ze zostalam skrzywdzona przez bylego chlopaka:(