Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski zdzislaw

Ponoc kobiety o siebie dbaja wiec dlaczego doprowadzaja do nadwagi ??

Polecane posty

Gość ciekawski zdzislaw

Przecież dbanie o siebie to także dbanie o figure Kiedys na czacie siedzialem i pisalem z roznymi dziewczynami. No i kazda mi pisze ze jest zadbana itd. A pozniej dostaje zdjecie i sie okazuje ze moze makijaz to ona ma, ale niestety ma nadwage. Dlaczego tak jest ? Przeciez jesli ktos ma nadwage to za grosz nie jest zadbany. Jak to jest dziewczyny ? Czy dla Was opona gastronomiczna to powod do tego aby mowic ze o siebie sie nie dba ??

Gość bo to taka kurewska mętalność
-ona z brzuchem tłuszczowym i zadbana i wszyscy mają ją pożądać a jak nie to są puści - facet z brzuchem tłuszczowym oblech :classic_cool: 🖐️

Gość Tymianka
po pierwsze generalizujesz piszac ze wszyskie dbaja.. a po drugie..zcasem nadwaga jest spowodowana choroba...ale to chyba zadko, za burzeniami łaknienia..lub ciaża.. Niektóre kobiety z tym walcza ale bezskutecznie...innym sie udaje.. A do tego kto powiedziałz e chudzielec to oznaka zdrowia i zadbania...to tez mzoe swiadczyc o jakiejs chorobie..gdy ktos jest znow za chudy

Gość ciekawski zdzislaw
dokladnie !!! kiedys uslyszalem od jednej slonicy, ze kobiecie wypada miec troche tluszczyku na ciele, ale mezczyznie to nie bo to on ma byc umiesnionyi szczuply:o a ponoc to mezczyzni sa wzrokowcami ?

Gość Tymianka
kazdemu wypada miec ...ale TROCHE..a nie olbrzymia ilość...przeciez zaokraglona pupa albo piersi nie obrzydzaja..a wrecz niektórym sie podobaja.ale trezba widziec granice między lekka puszystoscia a otyłoscia... tak samo kobiety i faceci powinni o siebie dbac..i z rozsądkiem ale kontrolowac swoja wage..łatwiej zapobiegac niz zwalczac (mowie tu o tłuszczyku)

Gość Michu*
to dlaczego niektore dziewczyny na prawde nie dbaja o siebie ? a pozniej chca byc kochane ?? kto normalny pokocha grubasa ??

Gość nikt i dobrze im tak

Gość
Michu,wyobraz sobie,ze pokocha🖐️

Gość ja też nie wierzę
że można zakochać się w tłustej kobiecie. w tłustym facecie to już chyba zakocha się tylko desperatka.

Gość A ja dzisiaj jestem taka
A jaki czlowiek jest tlusty????

Gość z bmi powyżej 24

Gość Tymianka
kto normalny patrzy tylko na wyglad? mozna kochac i tego grubszego..bo miłosc to nie tylko porzadanie..owszem..bardzo waznym elementem jest atrakcyjnosc fizyczna..ale ejst wielu meczyzn którym mzoe i ten tłusczzyk przeszkadza ale w partnerce dostrzegaja wiele zalet i sa nia zaurozceni pod innym wzgledem..a z tłuszczykiem zawsze mozan podjac walke.. jelsi dziewczyna schudnie w poł roku i stanie sie z grubaski super laska wtedy ja pokochasz? załosne..nie chciałąbym by ktos leciłą tylko na moj wyglad...ja mam troche za duzo ciała i wlacze z tym..i przynajmniej wiem,z e moj chłopak docenia to jaka jestem i nie jest ze mna dlategoz e ejstem zgrabna 'dupa'...i to mnie jeszcze bardziej motywuje do pracy nad soba..bo wiem, ze chciałby bym była sczuplejsza ale to akcpetuje..a ja chce mu sprawic przyjmenosc..i uda mi sie ..tylko trezba czasu

Ja tam nie wiem, ale tu tabuny odchudzaja sie namietnie, a ich BMI wskazuje niedowage:( Wiec pytam, raz jeszcze, jak wg was wyglada czlowiek tlusty?

Gość jest z tobą tylko dla tego
że nie mógł poderwać atrakcyjniejszej. Jeżeli taką znajdzie zanim schudniesz to cię rzuci

Gość pseudanal
skoro tabuny sie odchudzają to tabuny są tłuste osoby chude nie muszą się odchudzać

A wiec tlusta jest dziewczyna, ktora ma 175 cm wzrostu i wazy 55 kg????

Gość Tymianka
tak sie skąłda ze zostawił chudsza dla mnie..ciekawe, nie? była szczupła ale to nic nie dało..porpostu nie czuł przy niej tego co przy mnie teraz tez ma okazje by byc z chudszymi...narazie jakos nie kwapi sie by to wykorzystac :P

Gość a skąd wiesz co on tam znimi
po kryjomu robi.

Gość jak się jeszcze same w ręce
pchają :D

Gość keczap
każdy facet chce mieć na starcie chudą bo po ciąży tyjecie i macie problemy ze zrzutem

Gość
Tymianka nie wdawaj sie tu w dyskusje bo zawsze wyjdzie ze to Ty nie masz racji:P

Gość boze co za ludzie
wy to jacys dziwni jestescie, jak czytam te topiki o grubych, chydych , niskich, wyskokich, lysych,zarosnietych to mnie cofa..... czy aby swiat tylko wokol tego sie krecil ?? od kiedy to miara czlowieka jest nadwaga albo niedowaga ...? wzrost, ilosc wlosow na glowie czy klacie ...ludzie nei macie innych problemow.........???? do autora topiku------> a ty co co jakis pleyboy jestes ze tak wybierasz?? watpie bo gdybys byl to pewnei nie szukal byc dziewczyny na czacie ..... co za ludzie !!

Keczup...i tu sie mylisz. Ja np. po ciazy wazylam 20 kilo mniej niz przed:P:P:P

Gość bo tak już jest
jak jesteś oblechem czyli niskim facetem albo grubą kobietą to ciężko o związek z kimś nie zdesperowanym. Nie mam porządania nie będzie związku

Gość blabla bla
bo lubimy zekolade, lody, ciastka bo jak patrzymy na panow z brzuszkiem to jestemy zazdrosne:D

Gość Tymianka
lubie czasami pobawic sie w Syzyfa i toczyc ten kamien argumentow pod gore, by został zaraz zrzucony..hehe... no oczywiscie..wiecie co? macie racje ;) on teraz napewno lezy w łozku z 4 chudymi szkapami i upaja sie widokiem ich ciał ;) hihi ludziska..zcemu ejstescie tacy ogranizceni? zcemu myslicie ze tylko wyglad jest wazny? no ja rozumiem..massmedia i wspólzcesny kult ciałą zrobiły wiekszosci populacji pranie mozgu i wydaje sie ze tylko ta z idelanym ciałem, buziunia i modnie ubrana ma szanse na miłosc... ael przeciez te panienki z gazetach i filmach to praca stylstow, photoshopu itd... a chyba nie kcoha sie tego co sztuczne , tylko to co naturalne...i nie sugeruje tuz e nalezy uganaic sie za niemyjacymi sie, tłustymi babami.. tylko wyluzowac i zrozumiec ze troche tłuszczyko nie czyni człowieka gorszym...:)

Gość tylko zobacz z jakimi
desperatkami i frajerkami ci panowie z brzuszkiem się prowadzają jako gruba kobieta będziesz skazana nia niskich, grubych, biednych i zapoconych. żal mi ciebie :(

Gość Essteta
Trzeba miec intelekt na poziomie ciekawego Zdzislawa, aby nie postrzegac roznicy pomiedzy nadwaga czy wrecz otyloscia, a dbaniem o siebie. Przeciez te dwa zagadnienia nie maja ze soba wiele wspolnego. Malo , z moich obserwacji wynika cos odwtrotnego jak spostrzezenia Zdzislawa. te z oponka sa zadbane duzo bardziej niz te bez. moze chodzi o to aby jakos podniesc swe walory. Natomiast gro wlasnie tych szczuplych zaklei twarz tapeta grubosci kilku milimetow. wypraska drogimi perfumami i uwaza ze sa piekne , bo szczuple :O