Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ********Basia

Jestem gruba i postanowiłam ....

Polecane posty

Gość ciao
okej, to nie ty, wiedz wiec ze we wroclawiu jest tez jedna basia z podobna historia ja teraz jestem za granica i mam malo kontaktow z polakami dlatego tak cie zaczepilam bo myslalam ze to moze cudowny zbieg okolicznosci :) w kazdym razie jestem z toba z calego serca, zycze powodzenia w uprawianiu sportu, basen to zaden wstyd, nie bedziesz jedyna i przede wszystkim nie glodz sie, jedz na co masz ochote tylko np. pomin popoludniowy sloik nutelli :)

Gość ciao
hej, bo nie poznamy sie jak nie bedziesz nic pisac :)

dwa razy dziennie? wow podziwiam. obys nie narzucila sobie zbyt duzego tempa na poczatek bo mozesz sie zniechecic. powodzenia!🖐️

Gość ciao
tak dwa razy dziennie to za duzo... tez jestem tego zdania tak ze 4 razy w tygodniu optymalnie

Gość ********Basia
jestem jestem :) może na początek podasz imię, pomoże mi to w ustaleniu płci :P dzięki za ciepłe słowa na zachęte 🌻 Ashley może faktycznie to przesada, wiesz... póki co to takie plany, zobacze czy dam rade :)

Gość ciao
to przeciez ewitentne ze jestem dziewczynka wybacz :)

Gość naprawde wyjedz
jestes na basenie, czy co? :)

Gość ********Basia
jestem :) tylko obawiam się, że teraz już skończył się czas gadania, a trzeba działać to już jutro :) wypatrujcie mnie na basenach :P

popieram niebieską. najważniejsze to NIE mieć podejscia: jestem gruba, od jutra nic nie jem :O ja tez uwielbiam basen:D

Gość ********Basia
Chciałam radośnie oznajmić, że wróciłam z basenu. Nikt się ze mnie nie śmiał, nie wywołałam ogólnego poruszenia i spustoszenia :P , było naprawdę miło. Kondycja też nie taka najgorsza. Wszystkim grubasom polecam :) Ja lecę jutro na 7.00. :)

Gość super tak trzymaj
:)🖐️