Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaXavusia

co zrobić żeby tak nie sikało?

Polecane posty

Gość mamaXavusia

mam dwu tygodniowego chłopca i nie daje sobie rady z jego siusianiem tzn on tak sika ze za każdym razem ma wszystko obsikane i koszulke i śpioszki?wydaje mi sie ze pampersa dobrze zakładam a nie jest to jakaś tandeta tylko oryginalne pampersy... co jest nie tak?czy też macie taki problem?

hehehe.to sa wlasnie pampersy orginalne.kup po prostu inne pieluchy ,ja tez mialam taki problem wlasnie z pampersami ,moje dziecko przesikiwalo je doszczetnie i z a kazdym razem bylo przemoknirete doszczetnie.zmienilam pieluchy na inne i mialam spokoj. duzo osob sobie chwali pampersy ale tez duzo jest negatywnych opini wklasnie z takowego powodu.nie wiem od czego to zalezy.ale mowie ci zmien na inne a powodzenie gwarantowane.

Gość ja używam pampersów
już dla drugiego dziecka i niczego mi nie przesikiwał, ani jeden, ani drugi

no przeciaz napisalam ze duzo osob sobie chwali jak i duzo neguje. nie mam pojecia od czego to jest zalezne ,ale jesli autorka ma taki problem to zapewniam ze to od pampersow ,bo nie tylko u niej zdazyl sie taki przypadek.

Gość muszę to komuś powiedzieć
Musisz trochę pobróbować z innymi pieluszkami.

Gość według mnie....
a jaki masz rozmiar? jeśli 1., to po prostu zmień na 2. i pamiętaj o siusiaku, żeby nie ułożył się na bok ;)

hmmmmmmmmmm.... a może częściej mu zmieniaj pieluszkę? Mojemu też się to zdarzało, ale najczęściej w nocy. Teraz już nie....mniej pije..mniej ...hihi sika ;-)

Ja również borykałam się z owym problemem:). Również używam pampersów. Dopiero Bratowa (mająca 4-ro letniego Synka) doradziła mi co robić. Otóż przy zmianie pieluszki koniecznie pilnuj by pisiorek Małego był skierowany w dół. Od czasu gdy tego pilnuję, Mały przesikuje się tylko czasami:).