Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preststancie juz z tym JPII

nudny JPII

Polecane posty

Gość preststancie juz z tym JPII

zyc sie nie chce,jeszcze kasuja tamat,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość no wlasnie
ciagle kasuja,wstretne to:(

Gość no juz nie mozna
jak dlugo mozna sluchac,ze ktos jest swiety i czynil cuda?

Gość no juz nie mozna

Gość jakie tam cuda
glupota,to wszystko,ciekawe,kiedy wykasuja:)

Gość furoseptka
prosze o skasowanie obraza naszego najwiekszego bohatera nawet jezali nie wierzysz ,że byl swietym to uwierzże zaden czlowiek na ziemi nie gromaedzil tyle tlómów. miliony osób na spotkaniu z papieżem magia jakaś czy co? w ogole uwazamże temat nie podlego dyskusji

Gość jakie tam cuda
ortografia sie klania,big time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bleblealvuyyy
Nie ma takiej opcji, aby byl nudny. Jezeli tak twierdzisz to bardzo mi przykro... z powodu Twojej malej wrazliwosci, wiary i beznadziejnego postrzegania swiata. Zyjemy w "niby demokratycznym" panstwie i niby masz prawo do wlasnej opinii, ale kiedy Twoja opinia jest obrazajaca, nie godze sie na nia. W takim razie jestes zepsuty/a lub nic o tym czlowieku nie wiesz... NIe zdajesz sobie sprawy, ze przyczynil sie do tego, iz przestali ginac wojskowi, przypadkowi ludzie, kobiety, dzieci. Nie pomyslalas/es o tym, ile ten czlowiek musial wycierpiec, jak musial znosic upokorzenia i to wszytko i jaka droge pokonal, aby stanac na czele kosciola katolickiego. Mimo, iz nie jestem wcale zawzieta katoliczka ( ale wierze i praktykuje), moim wewnetrznym obowiazkiem jest Ci powiedziec, ze jestes bezczelny/a mowiac o tak wielkim czlowieku, ze byl nudny. Zastanow sie co sie dla Ciebie w zyciu liczy i co masz... Bo wszytko, i zlo i dobro, POWRACA DO CZLOWIEKA.... Uwazaj. Jesli nie chcesz ogladac wiadomosci, filmow o Nim, wyjdz z domu, przelacz kanal... Ale do jasnej cholery nie obrazaj zmarlego! Jak dla mnie, zachowanie co najwyzej prostackie... To byloby na tyle. Zycze wiekszej refleksji w zyciu:)

Gość furoseptka
żadna ortografia, literówki tylko

Gość Kościół Katolickito czysta hip
okryzja :) Niemal kazdy człowiek duuuuzo przeszedł pdczas Wojny )oczywiscie, ten który ja przezył) JPII nie jest dla mnie zadnym autorytetem poniewaz jego swiatopogląd jest sprzeczny z moim, i tez uwazam ze jest juz nudny. Zmarł człowiek, sławny, jak Grechuta np, ot i tyle :)

Gość terazami
Matko i córko aby kogoś zainteresowac swoim topickiem to nawet juz takie tematy sie zapodaje. ŻAL MI CIEBIE TAK NIEWYMOWNIE MI CIĘ ŻAL....................

Gość ble ble ble....

Gość furoseptka
ciekawe, jak wypisywalam jakies bzdury,że na tym topiku popaprańcy siedzą , to wielokrotnie mi kasowano czyżby przy moderatorze jakis dziwoląg siedzial???????//

Gość ble ble ble....
zaraz wykasuja,przeciez to swiety.........

Gość bleblealvuyyy
Ehhh jednak sie nie zrozumiemy. No, ale trudno, wielkiej straty nie poniose. Po prostu, ja nie uwazam, ze byl nudny. Kiedy go zabraklo poleciala mi lza. Nie znalam tego czlowieka, ale widzac jego dzialalnosc i posiadajac swiadomosc, czego dokonuje ( A JEDNOCZYL LUDZI, np. pilkarzy, ktorzy sie nienawidzili... Oni nie wstydzili sie lez, nie mieli oporu podac przeciwnikowi reki, zachowali sie naprawde wspaniale) czulam jakas wiez. I w ogole o czym tu dyskutowac- to jest Z M A R L Y. Skoro nie szanujesz zywych, szanuj chociaz tych, ktorzy juz odeszli. Nie zycze CI zle, ale mysle, ze jeszcze kiedys ( jak dojrzejesz do tego) przyzasz, ze byl kims o kim warto pamietac. Nawet nie jako papieza a zwyklego czlowieka... Naprade Ci tego zycze.

Gość furoseptka
dziwolągu????/

Gość aha.....
ze zrobil,co???????

Gość przecietny czlowiek
matka dzieciom jest wiecej wart......

Gość bleblealvuyyy
Wiesz co.. nie wiem kim jestes, czy masz rodzine dzieci... Ale jezeli jeszcze ich nie masz, jezeli kiedys przyjda na swiat to bys wolal/a aby swoj swiatopoglad ksztaltowali na uczciwosci, wlasnej pracy, aby darzyli do swych marzen i byli dla Ciebie duma czy wzrorowali sie na TV, uczyli sie po trupach isc do swego, nie szanujac nikogo, zajmujac sie tylko liczeniem pieniedzy zapomnieli co to sa wyzsze uczucia? W S P O L C Z U J E!

Żal mi Cie założycielko tego topiku... naprawde i to nie bedzie krytyka z mojej strony... ale uszanuj uczucia ludzi ktorzy kochaja papieza... to byl cudowny czlowiek... moze gdybys wglebila sie w jego slowa... gdybys byla na jakims spotkaniu kiedy byl w Polsce.... To jest świety!!! I nie wazne kiedy to oglosza... dla nas byl juz swiety za zycia.. uszanuj to ...

Gość Kościół Katolickito czysta hip
Matka Teresa tez była swieta nie ? wg KK .... zwłaszcza kiedy jedyne co interesowalo ja w wielokrotnie bestialsko zgwałconej nastoletniej dziewczynce to to, by nie usuwala dziecka.... ahhh jaki przykąłd do nasladowania ....

Gość bleblealvuyyy
W ogole to brak wszelkeigo taktu, kultury, wrazliwosci i INTELIGENCJI, piszac o JPII, ze byl nudny. Nudne to masz pomysly na spedzenie wieczoru zakladajac ten topic! Nie warto w ogole sie udzelac, skoro NIE POTRAFISZ ZROZUMIEC tego, ze inni go kochaja. Dla mnie jest autorytetem. POMODLE SIE ZA CIEBIE ZEBY TEN JAD W TOBIE CI E NIE ZABIL....

Gość swiety z papieru wyciety
czy zrobil cokolwiek dla ludzkosci???????niszczyc to kazdy potrafi,nie trzeba byc swietym:(

Gość no wlasnie
tylko pokazywal sie,nigdy dla nikogo nic!!!!!!!!!!!!nie zrobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bleblealvuyyy
Masz swoje poglady i nie zamierzam ich zmienic, ale opanuj sie ! Wszytko wraca... Kiedy stanie sie cos zlego, ktos z Twojej rodziny odejdzie, ktos moze zachoruje, moze sam/a TY ( choc tego nie zycze !!!) powiesz "BOZE ZA CO< DLACZEGO?" Ale niczego nie uslyszysz... Po prostu TWOJE ZLO powroci DO CIEBIE.

toleruje odmienne poglady na temat wiary, JPII, kosciola itd...nie toleruje nieposzanowania ludzi ktorzy wierza i ktorzy JPII uwazaja za osobe wyjatkowa, swieta miej sobie swoje poglady ale nie obrazaj ludzi wierzacych zal mi osoby ktora zalozyla ten temat

Gość to ze KTOS uwaza go za
nudnego NIE PRZECZY temu ze KTOS moze go kochac ! KATOLICZKO PAMIETAJ WRESZCIE ZE INNI NAPRAWDE TAKZE MAJA PRAWO DO WLASNEGO ZDANIA !!!

\"miej sobie swoje poglady ale nie obrazaj ludzi wierzacych\" ???? a gdzie tu obraza ?? tez bys sie czuła obrazona gdyby ktos napisał że Grechuta był nudny ??? watpię ! oczywiscie do kazdego innego mozna miec wlasne zdanie chocby najgłupsze w rozumieniu innych ale wara od papieza bo wtedy to obraza innych :O

Gość bleblealvuyyy
Hmmm ja mam w sobie silny spokoj i silna wiare. Nie zachwieje jej nikt, a juz na pewno nie ktos taki prymitywny jak Ty. nie bede juz z Toba dyskutowac. To nie ma sensu. Widocznie wyznajesz inne wartosci i inne rzeczy w zyciu sie dla CIebie licza. Ale powiem tylko jedno: nie badz taki/a hop do przodu, bo Ci tylu zabraknie! I nie probj zmienic czyjegos zdania na swoje, bo jestes za slaby/a na to, by je zmieniac. Nie to co Jan Pawel II. ;)

Gość po0
nie sprzeczajcie się, kto jest dobry, a kto lepszy, tylko kliknijcie w pajacyka i potwierdzajcie swoje klikanie, dzięki temu inni bedą pomagać