Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgeg

gej o związkach gejowskich

Polecane posty

Gość gtgeg

"Ja i X jesteśmy razem 1,5 roku. To długo jak na gejów. Odpowiada to 5 latom związku mężczyzny i kobiety". (Lynn Y, "Cheaters") Niezły tekst, nie? A oni adopcji dzieci by chcieli...

Gość gtgeg
dodam ze jestem lezbijka i nazywaja mnie butch w klubach w londynskim Soho

Gość gtgeg
pisze się "lesbijka", podszywaczu :)

niedawno, jakis rok temu mialam okazje poznac na prawde wielu gejow... znajoma osoba pracowala w miejscu gdzie panowie tej orientacji przychodzili sie spotkac, pogadac... a ze czesto bywalam w pracy u tej znajomej osoby poznalam na prawde wielu gejow i na prawde nie rozumiem tej homofobii, to sa tacy sami ludzie jak Ci o orientacji hetero... sympatyczni i wartosciowi ludzie i na prawde bardzo czesto wolalabym by to oni wyhowywali dziecko, niz tatus alkoholik ;/ sa spokojni, odpowiedzialni, sympatyczni, maja na prawde wiele zalet a to ze podniecaja ich osoby tej samej plci... co z tego ja nikomu do lozka nie zagldam... a po za tym jesli ktos twierdzi ze to niezgodne z natura to proponuje sie rozejrzec dokladnie w swiecie zwierzat... jest to bardzo czeste, wrecz pospolite zjawisko, kontakty seksualne miedzy sacami w swiecie zwirzat sa na porzadku dziennym...

Gość jakolakis
wiadomo, że wśród zboczeńców nie ma ani normalnej miłości ani normalnych związków. Zboczeńcy maą tylko interesy kopulacyjne ... i nic dziwnego bo kopulują jak króliki - średnio mają 10 x więcej partnerów niż hetero partnerek. Poza tym zboczeńcy powszechnie grają w ruletkę HIV-ową czyl kochają się bez prezerwatywy.

Gość trtr
To bardzo rozpowszechniona opinia wśród gejów, że długość ich związków należy mnożyć przez ~5, żeby porównać do związku osób hetero. Ten tekst jest jednym z wielu takich jakie słyszałam, od samych gejów właśnie. Nauka potwierdza jego zasadność: geje są tak naładowani hormonami, że im wytrwać w związku jest bardzo trudno. Tym bardziej w świetle tego jakiż to dom mogliby stworzyć dla dziecka i jakie dziecku przekazać wzorce?