Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolrta

Jaką odzwyke do włosów polecicie mi?nie farbuje włosów i mam suche i sianowate..

Polecane posty

Gość kolrta

w dodatku u nasady zawsze jak rozpuszcze to mam przyklapniete wiec nici z rozpuszczania:(

http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12109&limit=&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa polecam tą odżywkę, działa genialnie, sama farbuje włosy i do niedawna oiprócz tego, że były strasznie suche, to jeszcze sie przetłuszczały. myłam głowe ramo, a po południu juz wyglądałam tragicznie, teraz moge sobie pozwolic na mycie włosów co 2-3 dni. i nie sa juz tak suche dzięki czemu przestały sie tak łamac i wypadac. :) mam nadzieje, że Ci pomogłam :) pozdrawiam

Gość nowanalato
a ja ci polecam pantene do farbowanych i zniszczonych, zmocz wlosy nalol na nie odzywke, zaloz czepek owin recznikiem i siedz tak z godzinke

a kto ma czas na siedzenie godzine z odzywka na głowie?? tym bardziej, że tu w gre nie wchodzi jednorazowe użycie, czy raz na jakiś czas. Tak zniszczone włosy wymagają ciągłego dbania o nie. a po tej odzywce która polecasz włosy nie są nawilzone, a obciazone i pokryte warstwą odzywki, czyms jak wosk, przez co wydaja się tylko mniej suche, a do tego kwasy owocowe nadwyrężają skórę głowy, więc potem czujesz sie jakbys miała włosy zamontowane na czymś co kiedyś było Twoje

Gość marika 10
ja tez mam sianowate włosy i od kilku lat stosuję odżywkę ELSEVE pomarańczową do włosów suchych i zniszczonych, dla mnie jest rewelacyjna, tylko muszę jej dawać dosc duzo i nie spłukiwac dokładnie, wtedy włosy są duzo lepsze.

Gość wiki6
a ja mam swoje wlosy krecone i pasemka robione farba do wlosow blond i rozjasniaczem tez mam problem z wlosami suchymi bo naogol wlosyt krecone sa z natury suche ja bardzo dbam o swoje wlosy pasemka robie dwa razy w roku na wiosne i jesien koncowki zawsze podcinam i mam wlosy zdrowe nierozdwajaja sie tylko troche suche ostatnio kupilam produkty kallos szampon jajeczny maske placee ,keratynowa i z witamina cowocowa starczy mi tego na rok teraz stosuje maske dwa razy w tygodniu placee wlosy bardzo ladnie po niej sie ukladaja w polaczeniu z tym szamponem jajecznym i sa nawilzone trzymam maske 30 minut worek foliowy,chusta jedna na to chusta 2 nie uzywam suszarki przedtem robilam maski sama z zoltek oliwy z oliwek nafty co jakis czas je robie mam bzika na punkcie swoich loczkow od zawsze wczsniej mialam szampon i maske profesional loreala do wlosow kreconych tez swietne ale drogie szampon 45 a maska 70 tylko w salonach fryzjerskich za paczke od kallosa zaplacilam z przesylka 77 zl no i tez sa super a starczy mi tego na rok