Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Gość wielbiciel ma żonę
chyba? :O

Gość zakonnica w przebraniu
Asiulka>> to było długie wietrzenie;) Ale dzięki że się martwisz:D Wielbicielu>> kobiety potrafią czytać między wierszami, nawet jeśli nie mówi się czegoś dosłownie;). Może Asiulka takie coś wyczytała, więc teraz powinieneś wyprowadzić ją z błędu;)

Asiulka13 ---> możliwe ;) zakonnica ---> właśnie widać jak potraficie, aż bokiem wychodzi :p Poza tym mówisz o tym jak o jakieś wspaniałej umiejętności, a dość często okazuje się to raczej przypadłością :p;)

Wielbicielu>> miałam na myśli inny sposób wyprowadzenia z błędu:P A co do naszej umiejętności, to zwykle jest ona wspaniała, ale czasem komplikuje życie:P No ale już takie jesteśmy skomplikowane:D

Wielbicielu-ta odpowiedz mnie nie zadowala:p Zakonnica-milo,ze w koncu raczylas nas odwiedzic:D jak spacerek? P.S.Wielbicielu,a co Ty dzis taki powazny jestes?:p

Asiulka>> wcale Ci się nie dziwię, że ta odpowiedź Cię nie zadowala:P Ale chyba mu wybaczysz;)?? A spacerek... nawet szare miasto może być piękne w taką pogodę:D A Ty gdzie się podziewałaś (pewnie Wielbiciela zaniepokoiło Twoje nagłe zniknięcie:P)

zakonnica-dzis dom pelen znajomych,wiec nie mam chwili aby cos napisac-wszystko na szybko,ale teraz juz luzik:-)))) wielbicielowi to nie daruje:p zadowolic mnie moga tylko konkrety:D

zakonnica ---> nie będę wchodzić w dalszą dyskusję, bo mógłbym zrobić się nieco niemiły ;) Asiulka13 ---> też nie doczekałem się konkretów, więc wiesz... nie czuję się zobowiązany :p

Asiulka>> pewnie byś podarowała, gdyby się bardziej postarał:D No i faktycznie dziś mało konkretny jest:P Wielbicielu>> dziś wyjątkowo masz zielone światło na bycie niemiłym mam wyjątkowo dobry humor i dziś wszystko wybaczę:D No, prawie wszystko:P

zakonnica-wielbiciel nie musi sie starac,bo nie ma takiej potrzeby,niewszystkie osoby musi przeciez lubic:-))) Bo jeszcze faktycznie poczuje sie osaczony:p

zakonnica ---> i tak nic z tego. Nie lubię być niemiły, więc sobie odpuszczę ;) Asiulka ---> a Ty dalej swoje? :o Coś Cię dziś ugryzło, czy to tylko okres? :p;)

Wielbicielu-do okresu jeszcze kilka dni:p To wino w taki nastroj mnie wprowadza:-))) Wiec wybacz:-)))

Asiulka>> a jednak się stara... stara się nie być niemiły, a to zawsze coś;) Może lepiej nie pij:P Wielbicielu>> miło że starasz się nie być niemiły;) Choc tu trzeba liczyć się z różnymi rodzajami zachowań:P

zakonnica ---> dobra, dobra :p a Ty paciorek wieczorny już zmówiła? :p:D Asiulka ---> często znaczy... często, ale nie wydaje mi się, by to szkodziło zdrowiu :):p

Przyznaję się jak na spowiedzi- pacierza jeszcze nie odmówiłam:o A Wy skąd wiecie:P:P???

Wielbiciel>> ja jestem nowoczesną zakonnicą, sióstr przełożonych się nie boję;);) Asiulka>> a Ty pacierz odmówiła??

Wielbicielu-taka juz jestem,o wszystkich sie martwie:-))) Zakonnica-nie odmawiam juz od bardzo dawna:p

Wielbicielu-nie lap za slowka:p Dokladnie to o tych ,ktorych lubie:-))) Zakonnica-juz zubrowke konczy:p