Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

szampan już dawno kupiony, wiec na pewno nie mogę dać plamy:P:D z góry dziękuję za wsparcie:D ostatnio się bardzo przydało;)

Asiulka>> wszystkiego najlepszego z okazji imienin;) 🌻🌻🌻 p.s. jak dobrze pójdzie, to obiecane chlańsko będzie za niecały miesiąc :P [tę informację podaję do wiadomości szczególnie wielbicielowi, który już chyba nie może się doczekać :P:D] ale teraz pilnie sie uczę, choć mi sie nie chce😭😭😭 pozdrawiam🖐️

Zakonnica--->dziekuje serdecznie🌼 P.S tylko nie wypij tego szampna sama;-)))-czekaj cierpliwie:p Pozdrowienia dla Wielbiciela-juz go tak dawno nie \"widzialam\":-(((

Witaj🖐️ Myslalam o jeszcze kilku(nastu);-)))buziakach,ale 3-y w policzek na poczatek chyba wystarczy?:p:D Jak sie masz?

ja się :tylko pokażę i znikam;) zatem nic nie widziałam, nic nie czytałam ;):P wielbicielu 🖐️ topickowy włóczykiju:P:D Asilulka>> jak świętowanie?

Zakonnica-swietowanie to bedzie ale w sobote:p Od szefa dostalam piekny bukiet,aby mi sie pewnie dobrze pracowalo:p;-)) Wielbicielu---->az tak zle,to moze ja sie poprawie....:p ,a z tym browarkie to dobra mysl;-))) P.S.U mnie wszystko dobrze,troszeczke malo czasu ostatnio,ale nie bede marudzic-nie dzis:D To co kochani....zdrowko:-)))

To jeden 👄 w same 👄. Czy tak juz lepiej?;-))):D Zakonnica-zostaw te ksiegi juz , o tej porze to nic do glowy nie wchodzi:p

Asiulka>> nie zostawię, ale od czasu do czasu przerwę sobie robię;) mnie o tej porze najwięcej wchodzi do głowy;) ale mogę wypić jednego...za Twoje zdrówko:D wielbicielu>> to było w policzek? ;) w takim razie ode mnie też 😘

Widze ,ze ta opcja lepiej Ci odpowiada:p:D,a moze to zasluga promili?;-)):P

Zakonnica--->masz zdrowie kobieto, o takiej porze jeszcze czytac:-))) To ja polewam....ale co wolisz----piwko,winko i rum?:D Wielbicielu---->co tak sie rozmruczales?:p

nic nie widze, nic nie czytam:P tylko dobranoc chcialam powiedziec;):P jeszcze spac nie ide, ale wylaczam, zatem miłej nocki;)🖐️

To ja bardzo ciekawa jestem tych powodow:p:D;-))) Witam wszystkich serdecznie🖐️