Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

Witam wszystkich goraco i serdecznie🖐️ Zakonnica-modly odprawione:p Wielbicielu-zawsze istnieje taka mozliwosc;-))) :p

ja wstala juz dawno i mnie zdazyli z zakonu wyrzucic😭 proboszczowi ktos podkablowal zem niegrzeczna byla:o co to za przedluzacz byl? chcialam sie nawet ksiedzu podlizac ale cos nie wyszlo:o a teraz moim lizusowskim zwyczajem siem przywitam ze wszystkimi grecznymi i niegrzecznymi🖐️ asiulka>> poranne pacierze tez zmowione? wielbiciel>> mysl teraz nad tlumaczeniem czemu taki niegrzeczny byles:P jako emerytowana zakonnica muszem dbac o Twa moralnosc:P i tym oto sposobem zakonnica sie przemienila w zdzirke:classic_cool:

a tak na serio to panoszylam sie tu na pomaranczowo od jakiegos czasu wiec najwyzszy czas zaczac sie lansowac i zaczernic:classic_cool: skoro juz mnie z klasztoru wyrzucili to chociaz na kafe kariere zrobie? no dobra, znikam juz badzta grzeczni, pracujta ciezko i wieczorem wpadnijta sie wyspowiadac🖐️

fakturka niegrzeczna byla to Ty zamiast milosierdzie okazac wolalas ja zlac? niedobre z Ciebie dziecko:P

zbiczowala sie sama? cos dziwna fakturka pomodl sie za nia dziecko;) i o wieczornej modlitwie tez nie zapomnij🖐️

Zakonnica co za odmiana:p,a raczej juz zdzirka:D na co bylo tak wczoraj szlec ...i masz ,skad wezmiemy teraz winio maszlne?:P 🖐️

Asiulka13 ---> bardzo mnie to cieszy :) zdzirka ---> ależ transformacja, jestem w szoku :D Nic nie będę tłumaczyć :p o moją moralność troszczę się sam, a Ty lepiej martw się o swoją, zwłaszcza z takim nickiem :p :D:D

Ciupasak -mnie po tych szlenstwach juz glowa boli,ale jak to mowia \"klina -klinem\"czy jakos tak:p Wielbicielu 🖐️ Zdzirka -wolalam jak bylas zakonnica:p

Gość zakonnica w przebraniu
skoro mnie woleliscie jako zakonnice to macie tylko to juz taka zakonnica nie do konca:D ale o tym cicho sza;) wino mszalne tez sie znajdzie, wszak mam dalej chody w zakonie-wystarczy sie do ksiedza usmiechnac i bedzie:D dalej dochodze, kto mnie podkablowal proboszczowi i na razie nie doszlam:o wielbiciel>> Ty o moja moralnosc sie nie obawiaj, sam zboczyles z drogi zycia i masz:P a poranny pacierz zmowiony?

Gość zakonnica w przebraniu
Asiulka>> lepiej powiedz mnie czy rano kacyk nie meczyl:P cipuaska>> o 15 koronke do milosierdzia zmowila:P?

zakonnica, zdzirka, madonna upadla... czy jak Ci tam :p ---> nie zboczyłem z żadnej drogi, po prostu kroczę ( :classic_cool: ) swoja własną :D Pacierza nie odmawiam wcale, o czym już napomknąłem w tym temacie ;)

Zakonnica,czy ja juz mam mowic nie wiem:p,tylko niemadonna:o p.s.kac nie meczy,ale bol glowy okropny,ale taka juz moja przypadlosc:o Witaj wielbicielu🖐️ Jak samopoczucie?:-)))

Wielbicielu-u mnie bol glowy to normalka:o i nic nie mozna poradzic:-))),moze to przez niskie cisnienie jakie mam lub cos gorszego:o,ale zamartwiac sie nie bede -szkoda mi na to czasu;-))) Dlaczego tylko znosnie u Ciebie? Zle biorytmy:p?