Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasinka19_

boje sie że to może być mezalians

Polecane posty

rozumiem ze to prowokacja, choc nie jestem do konca pewna, (wierze w ludzi ) wszytsko dlatego ze tacy ludzie niestety na swiecie istnieja i to nie jest rzadkosc Jak kopie rytmicznie to ja sie z tego ciesze, niech mu pan bog w dzieciach wynagrodzi...:)

Gość niezbyt urodziwa
prowokacja jak talala :D

Gość kasinka19_
ja was poniekąd rozumiem :-( zbyt dużo tutaj prowokacji :-( potem jak człowiek ma poważny problem to go zwyzywają i wyśmieją :-( dominiko, to dla ciebie 🌼 co do statusu materialnego to zapomniałam dodać że jako jedyna w bloku mam internet. :-)

Owmordę. Szacun, dziewczyno. A rozwiązanie dylematu jest proste: rozejrzyj się po osiedlu! Świat nie kończy się na jednej klatce, może w bloku obok mieszka książę, który przyjedzie po Ciebie na białym BMW 525? Związek z facetem, który chce być raperem by nie pracować na kapitalistyczne świnie NAPRAWDĘ nie ma przyszłości - albo dopadną go krwiożercze koncerny (macie jakiś plan awaryjny?), albo sam zostanie kapitalistą, albo umrze młodo jako niespełniony artysta - a Ty postarzejesz się ze zgryzoty.

Gość Allice
Muszę swojemu powiedzieć, że nasz związek to mezalians

Gość pocieszycielka strapionych
droga kasiu, nie przejmuj się docinkami i uszczypliwościami pod Twoim adresem, jesteś bardzo szlachetną i wartościową osobą, a takich ludzi los wynagradza. Na pewno Twój chłopak zostanie kiedyś słynnym kompozytorem tak jak nasz kochany Piotr Rubik, który jeszcze parę lat temu był zakompleksiony, gruby i niedoceniany przez media i piosenkarzy, a teraz znalazł szczęście i swoją młodziutką Paskudkę. Wierzę, że Wam się uda:)

Pocieszycielko: mącisz dziewczynie w głowie. Piotr Rubik, a nie Mezo, został obwołany najpiękniejszym Polakiem - sama widzisz, że nie ma porownania. Zaś autorce chcę powiedzieć jeszcze jedno: czy na pewno wiesz w co się pakujesz? Co, jesli Twój ukochany zechce wziąć koleżankę z klatki, a nie Ciebie do swojego teledysku? Jak zniesiesz, gdy wbije się w garniaka przed biznesowym spotkaniem? Czy wytrzymasz, gdy w waszej willi z basenem będzie czerpał inspirację do nowego klipu opisującego nędzę życia na blokowisku? To są trudne decyzje. Nie można ich sprowadzić do prostego pytania \"mezalians czy nie\".

bredzisz drabie:p zawsze trzeba w coś wierzyć , wszak już sama wiara ponoć czyni cuda:D a teraz poważnie - jeśli im razem dobrze to warto nawet przez krótki czas w tym trwać wszak już nasz wieszcz napisał: "trwaj chwilo..." czasem nie warto sie zastanawiać co będzie za kilka miesięcy czy lat...może koniec świata? a propos Rubika to odniosłam swoje porównanie do jego gwałtownej kariery, jeśli mnie dobrze zrozumiałeś Nasz słynny Piotruś jeszcze kilka lat temu był kiepskim, ba nawet pogardzanym przez wielu wykonawców kompozytorem. Jego utworu "Niech mówią..." żaden, nawet przeciętny polski wykonawca nie chciał zaśpiewać 5 lat temu w Sopocie:o a jeśli wiesz, to wylansowała go Ninka T. zmieniając zarówno jego image jak i wygląd, zaś do jego gniotów wzięli się słynni artyści i przerobili je pod publiczkę, stąd ich popularność:o🖐️

hmm a ja mysle ze własnie tak jest jak ktos jest w tv i mediach to chocby rzekl kupa kazdy powie piekne ładne jak ktos nie jest w tv i mdiach cos zrobi to nawet jakby było dobre to powiedza ee co tam takie pisanie tu jakas aluska cos tam napisala to to wydawmy, zaspiewamy kasa bedzie i to jets fair? nie:) albo taki brak pokory ja to jestesm super aktorka piosenkaraka itp a jakby tak wziac ludzi ze spoleczenstwa to oni by o wiele lepiej to zespiewali zagrali ale nie robia tego, bo maja swoj zawód:) gałczynski.. on tez.. jak pracował.. to nie pisał.. ajk pisał to wtedy jak juz nie mial tyle pracy.. poczytajcie biografie.. zobaczcie ze wielu ludzi nie tworzy bo nie ma czasu goni za chlebem.. za praca.. musza bo oni ciezko pracuja na te 1500 zł Im sie pisanie, spiewanie wydaje mrzonkami.. bo wiedza ze zycie to ciezki kawałek chleba.. to samo galczynski.. mial rodizne i juz wiedzial ze z pisania nie wyzyje poszeld do pracy...

alez masz kobieto mneimanie no no wyższe sfery takich jak ty wyzszych sfer jest na pęczki dobrze ze rodzice pracują ale znowu nie mysl sobie ze jestes Bog wie kim

Gość kasinka19_
przed chwilą wróciłam od mojego chłopaka. całe popołudnie przesiedzieliśmy u niego na klatce schodowej słuchając z pożyczonego od kolegi odtwarzacza mp3 ulubionych kawałków Rafała :-) było cudownie. przytulaliśmy sie do siebie żeby każde z nas mogło wziąść po jednej słuchawce do ucha. i jak nie kochać takiego człowieka? ;-)

A taki pisarz Sofronow! Pracował w kuźni, gdzie odgłosy pracy mobilizowały go do twórczego wysiłku. Niech misiaczek Autorki bierze z niego przykład :D

Gość ahahahaahahahahahahahahahah
skoda...hahahaahhahaah

Sofronow to ten od Anioła z "Alternatyw"?:o:o:o Kasiu i tak trzymaj:) siedź z nim na schodach:) to takie romantyczne:) no i połłuczająca wszak słuchanie mp3 we dwje zdwaja jaźń:) dobranoc:) 🖐️:p

Gość milionerka
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to mile:D:D:D czyli 3\4 Polakow jest"bogatych" he a juz na wsi to chyba baronowie mieszkaja:D:D:D bo maja domki jedno rodzinne;) hehehe mezalians:o zabawne opowiadanko;)