Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negra

Dłuuugie nogi - dar czy przekleństwo??

Polecane posty

Gość pppppppp
Nie lubię jak w sklepach Starsze Panie podchodzą i proszą zeby im podac cos z gornej półki!!! Ratunku!! Dziewczyny czy wzrost wam przeszkadza?? Bo mi strasznie:) Oddam 15 cm!!! Kto chce???????????????????

Gość Moniśśśśś
Jak byłam młodsza, to wzrost mi strasznie przeszkadzał. Wiecznie byłam najwyższa...echhh. A teraz nie chcialabym być niższa ani cm! pomimo tego, że mam problemy z ubraniami, to nie oddam wzrostu nikomu ;)

Gość Negra
Ja mam 19 lat. generalnie to wzrost mi az tak nie wadzi :) chociaz zwykle jestem najwyzasza z kolezanek z ktorymi sie kumpluje... No ale cóż, przyzwyczaiłam sie chyba. Tym bardzije ze w klasie mam jeszcze ze 3 klientki mojego wzrostu. wiec jest good :) Tylko jak juz mowiłam wczesniej mnie starsznie denerwował rozmiar buta

Gość beznadziejna osoba
ja NIENAWIDZĘ swojego wzrostu (180) szukam sposobu żeby sie pomniejszyc :(

Gość Negra
pomniejszyc? chyba juz nie da rady :( ale jesli jestes wolna to spróbuj znaleść kolesia co ma 195 cm wzrostu- wtedy sei mała poczujesz:D:D:D;) sprawdzone - byłam z takim na studniowce kiedyś, maiłam podnad 180 w obcasach i było git:D teraz sie musze za takimi rozejrzec:P

Gość DO beznadziejna osoba
nie rozumiem? na jednym topiku masz 178cm wzrostu, a na innym masz już 180cm???

Gość no ja tez mam DLUGIE
nogi...jestem wysoka mam 173 ,chociaz mnie sie wydaje ze jestem normalna bo mam akurat kolezanki ktore sa podobnego wzrostu,ale nogi mam duzo dluzsze niz one,raczej ciesze sie z nich,biustu nie mam za duzego to chociaz nogami moge sie pochwalic;)ale problem z kupnem spodni jest,jak juz sa dlugie to sa za duze:/ z drugiej strony chcialbym byc troche nizsza tak chociaz z 3 -4 cm,poniewaz moj partner jestniewysoki,mam 178 tylko.mnie to nie przeszkadza absolutnie ale on czasem czuje sie zle ,i dlatego chodze w butach bez obcasu:/

Gość a możesz napisać
jaką maszługość nogi od krocza do podłogi?

Gość no ja tez mam DLUGIE
kto ja???nie wiem,bo nie mierzylam znajde centymetr to zmierze,ale na oko sa dlugie,to poprostu rzuca sie w oczy,moja przyjaciolka ma 174 a biodra ,pas ma duzo nizej niz ja.

Gość a możesz napisać
to zmierz:) nawet zrób miarkę papierową od linijki odmierzoną:)

Gość vanilaa
dziewczynki ja niewiem jak wy sie mierzycie (dokladnie do jakiego miejsca) i kto was mierzy, bo w brew pozorem samemu trudno jest sobie dobrze zmierzyc nogi i czy napewno wszystkie mowicie prawde..:) ale jesli tak no to pozazdroscic... Ja zawsze myslalam ze mam normalnie nogi ale ostatnio moja babcia :D stwierdzila ze sa zdecydowanie krotkie zaczelam sie im przygladac... i sama niewiem... napewno nie sa dlugie... ale jak uwazacie czy sa naprawde krotkie? mam 170cm i do kosci biodrowej jakies 97cm a wewnatrz do krocza 82cm...:(

Gość DO vanilaa
trochę krótkawe masz nóżki, gdybyś miała 164cm wzrostu to byłyby w sam raz:)

Gość Negra
Jupi :D Wreszcie się udało :) Kupiłam spodnie eleganckie czarne spodnie , które są wystarczająco długie do szpilek ;) Bardzo sie z tego ciesze :D Wiec jednak szyją czasem takie spodnie ! Ale zdecydowanie za mało... Dlatego powinnysmy sie tera zcieszyc ze jest moda na spodnie 3/4 i w kolano :D ^^ Dozdro dla dłuuugonogich !

ja mam długie nogi, są super! to wielki dar, mam 175 cm, nie jestem bardzo szczupła, a to, że jestem wysoka i mam długie nogi optycznie mnie wyszczupla

Gość dlugonoga
83cm to sa dlugie nogi????????

Gość Negra
A co jest najlepsze (oczywiscie w moim przyopadku) w wakacje moje nogi strasznie szybko się opalają.. Wtedy lubię je najbardziej- kiedy są czekoladowobrązowe :P Ludzie często pytają mnie czy ja m,am samoopalacz albo rajstopy .. hhehe ;D czuje sie wtedy bardzo pewna siebie i dowartościowana .

Gość DO dlugonoga
zależy ile masz wzrostu

Gość Negra
Dokadnie . Nie mozna porównywac dziewczyny która ma 180 cm i dziewczyny 165 cm... i mowic ze tylko tamta ma długie nogi. wszystko jest proporcjonalne do wzrostu

Gość princessamaxi
czujesz sie dowartosciowana tylko wtedy kiedy masz opalone nogi i faceci zwracaja na nie uwage???? Wyrazy wspolczucia...

Gość do tej wyżej
a na podstawie czego wywnioskowałaś coś takiego i o kim mówisz?

Gość Ciakawa 2p
moje zdanie i dar i przeklestwo w szpilkach chodzić nie możesz....ale za to masz długie piękne nogi które świetnie wyglądają w jeansach.

Gość princessamaxi
Na podstawie wypowiedzi Negry z 16:37

Gość morkon
hehe jaaa mam 195 cm wzrostu i jestem wysoki a zawsze trafiały mi sie dziewczyny niskie, gdzie są te wysokie ?? hehe :P

Gość Negra napisałas ze twoje nogi
mierzą 87 czyli są jak najbardziej w narmie. nogi powinny stanowić 50% wysokosci ciała. 87*2=174. nie wiem więc o co ci chodzi

Gość no ja też nie wiem o co jej ch
odzi, bo przecież te nogi są NORMALNE, a nie jakieś zabójczo długie podobnie jak moje, które mają 85cm przy wzroscie 169cm, normalne, proporcjonalne do sylwetki nogi, ale na pewno nie jakieś nieziemsko długie:O bez przesady:O

Gość alexiaa
50% sylwetki? hmm to chyba nawet mam dobre - 180 cm i 93 cm nogi +/- 1cm. czy długie0 to sie wypowiadać nie musze, raz kolezanka co ma 150 staneła obok to moje uda były do jej biustu...