Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negra

Dłuuugie nogi - dar czy przekleństwo??

Polecane posty

Gość Negra
własnie.. tu jest ten problem.. bo zauwazylam ze jak sie juz znajdzie te długie spodnie, to sie nie patrzy juz czy one są takie czy inne- nie pzrebiera sie w 10 parach, a co najwyzej w 2. Buty są tez zawsze fajniejesze dla tych o małych stopach -np.37.... ja mam 40-41 i juz mniejeszy jest wybór :(

no jeśli chodzi o fasony jeansów to nie ma co wybrzydzać niestety dla mnie najważniejszym kryterium jest właśnie długość

Gość Moniśśśśś
Negra ja też mam stopę 40-41:/ przy moich 187 cm jest jeszcze jeden problem...faceci ;) hihihi

no ale 187 cm to już bardzo dużo powinnyśmy się zaprzyjaźnić bo przy Tobie czułabym się dobrze w obsasach :D a tak większośc moich kumpeli sięga mi do biustu jak jestem na płaskiej podeszwie :O:D

Gość Negra
tak jak i dla mnie... A jak sie pytam czasem w sklepie czy np. na targu czy dłuższych nei ma, to mowią : ale to są długie... a ja patrze i co? dł nogawki 33 to rzeczywiscie mi dlugie dają.....

Gość dlugosc to nie wszysto
przeciez to nie dlugosc nog swiadczy o atrakycjnosci tylko ksztalt

Gość ja mam 177cm wzrostu
i czuje sie supe szczupła długie nogi...fakt faktem Ci "dzisiejsi faceci" np w moim miescie sa bardzo niscy..ale moj wzrost mi odpowiada:)

Gość Negra
Moj ex chłopak był niby z 5 cm wyzszy ode mnie (tak mówił) a na studniówce bylismy rowni i tez marudził... dlatego teraz juz mowie: bede szukac takich z 190...;) Przeciez są tacy koszykarze czy siatkarze...:P

Gość a jaką masz długość nóg
no to w takim razie Moniśśś nie masz jakiś bardzo długich nóg, ale powinnaś się cieszyć z tego, bo gdybyś miała długie do swojego wzrostu to już chyba nigdzie nie kupiłabyś spodni na siebie ;) a jesteś moze modelką?

no oczywiście, że długośc to nie wszystko ;):P ale mimo wszystko dłuższa noga wygląda ładniej niż krótka...chyba

jak jest krzywa to wyglada jeszcze gorzej

Gość Moniśśśśś
Ja nie lubię jak ktoś mi wciska na siłę za krótkie spodnie i przekonuje, że będą dobre..grrr..albo jak poproszę 36 i patrzą się jakbym z kosmosu przeleciała..hihihi. Jeśli chodzi o koleżanki, to w zasadzie wszystkie maja 158 w porywach do 164...jak z Nimi idę, to chyba to bardzo komicznie wygląda...giną w moim cieniu ;)

Długie nogi to i przekleństwo i dar. Ja na siebie spodni nie mogę znaleźć :o Moje nogi mierzą 90 cm przy wzroście 175 ;)

możliwe nigdy prowadziłam obserwacji ale wydaje mi się, że krzywa noga wygląda brzydko niezależnie od długości:P

ja tam wolałabym jednak DŁUGIE i krzywe nogi niż KRÓTKIE i krzywe:D Moniśśś-------> to dziwne, że nie dają Ci od razu na długość 36, przy Twoim wzroście???

mi chodzi o to ze czesc kobiet z dlugimi nogami czuje sie upowazniona do ktorkich spodnic. potem idziesz za taka i myslisz - o matko!

Gość Moniśśśśś
Modelką nie jestem, na swój wzrościk nie narzekam, raczej uważam go za atut ;)

Gość Negra
No tak.. nawet jesli nogi są bardzo długie, ale stanowczo za chude (az suche) i krzywe- to fakt ze pożadania mogą nie wzbudzac...

a z tym się zgodzę;)

no ja jestem zdania, że trzeba do siebie podchodzić samokrytycznie:P i nie powiedziałabym, że to tyczy się kobiet tylko z długimi nogami ja jestem świadoma swoich mankamentów i je skrzętnie ukrywam :D

a ja uświadomiłam sobie dziś, że być może mam długie nogi jednak w spódnicach nie chodzę, nie chodziłam i chodzić nie zamierzam:D

Gość
to jeszcze zależy od proporcji figury... moja mama znała dziewczynę, która miała dłuuuuugie nogi i bardzo krótki korpus i wygladała żałośnie, prawie jak kaleka :/ a długość nóg mierzy się od kostki do kości biodrowej :P w ten sposób ja mam 81cm, co stanowi 51% wysokości mojego ciała (159) :P może są zbyt krótkie, ale mam stosunkowo za długie uda :/ zresztą cała jestem niewymiarowa :/

Gość Moniśśśśś
W mini wystąpiłam tylko raz...pierwszy i ostatni:/ zaczęły się gwizdy, slinienie facetów, wrogie spojrzenia innych kobiet..echhh...zresztą kobiety i tak się na mnie nieprzyjaźnie patrzą jak je mijam:/

Gość Negra
yy kurde , juz sie pogubiłam.. moze mi któraś powiedziec dokładnie skąd dokąd sie mierzy długość tych nóg??? :P

Gość
Czereśnia :) też mam 180 cm wzrostu i długość nóg 93 cm, tylko rozmiar stopy 38, powiem szczerze, że nie mam problemów ze spodniami, częściej jest problem z długością rękawów :) Myślę, że od naszego podejścia zależy czy długie nogi (lub wszystkie inne fizyczne cechy) są dla nas darem, czy przekleństwem, ja nie narzekam ani na wzrost ani na długość nóg ;) czego i wam życzę

Gość nietypowy problem
ja mam 160 a nogi od kroku 75 to dlugie czy krotkie wg Was ?

Gość Negra
yhym... to widocznie ja coś źle sobie wczesniej to mierzyłam... ale w sumie nie wazne ile to jest w cm :) wazne ze wspólny temat mamy ;P