Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropna debilka

wstydze sie z nim pokazac na plazy

Polecane posty

Gość okropna debilka

czy to milosc?jak nie jestem w stanie zlapac go za reke na plazy bo jest ode mnie nizszy 2 cm i troche przygruby, charakter ma zajebisty, zaradny, wesoly ale... gdybym miala przytulic sie do niego wsrod ludzi nad morzem to nie.... jestesmy po rozstaniu, to on zerwal ale jest szansa zejscia ale czy jest sens?

to dziwne.. bo ja juz rok temu marzyłam ze tule sie do niego jak idziemy razem rankiem lub wieczorem po plazy.. to czas dla zakochanych;)

Proponuję jedź z nim na plażę gdzie chodzą osoby niepełnosprawne. Jest taka plaża np koło Międzywodzia. Jak zobaczysz tam ludzi na wózkach, po przebytych chorobach, bez rąk lub nóg to zaręczam Ci że inaczej spojrzysz na swojego chłopaka. Na 100%.

Gość a ja mysle ze powinnas
rozpedzic sie i pierdolnąć twarzą o ściane...

Stałaś się podobnie jak wielu ludzi ofiarą manipulacji mediów. One pokazują tylko ludzi młodych zdrowych i pięknych. A świat realny jest niestety inny. I dlatego ludzie świetnie wiedzą jak się zachować gdy widzą przystojnego młodego chłopaka lub dziewczynę a zupełnie głupieją w zetknięciu np z kimś bez nóg, pokaleczonym oszpeconym. Oni nie pasują do medialnego świata. Ale to oni są realnym światem a nie telewizja.

Gość 32904
facet jest 2 cm nizszy? to straszne, jak mozesz z takim byc :/

Gość szycie po szyciu
haha! masz go! Teraz Ty gonisz... uciekam...

Gość brzzydka
szkoda mi Ciebie i zal mi twego chłopaka,ze ma taka zakłamana dziewczyne

Gość blixxxaa
jacek1982 ty lepiej pierdolnij sie paltelnia w swoj pusty leb, zanim cos napiszesz

Niepełnosprawni nie obrzydzają tylko raczej pobudzają do myślenia. A te myśli do jakich pobudzają nie są różowe i słodkie. My nie chcemy takich myśli czyż nie Jacusiu. My się boimy że świat nie jest kolorowy, że nas też może spotkać nieszczęście a niemal na bank bedziemy kiedyś starzy pomarszczeni niesprawni i nie chcemy w to uwierzyć. Zwłaszcza młodzi. Syn (21 lat) na moje gderanie - ty też kiedyś będziesz stary - odpowiedział mi - nie ja nigdy nie będę stary. I wiecie mówił to z takim przekonaniem że aż się uśmiałem. On nie wierzy że też będzie kiedyś stary.

Mowia, ze to nie jest milosc...i maja racje:( Jak mozna wstydzic sie kogos, kogo sie kocha???

Bardzo ciekawi mnie ( i trochę mi żal że tego nie zobaczę) jak dzisiejsze młode pokolenie wychowane na kulcie młodości poradzi sobie ze swoją niedołeżnością i starością. Oj chyba za parenaście lat wzrośnie znacząco ilość samobójstw.

To on powinien dać sobie z Tobą spokój i za nic nie wracać :P

Gość uwazam ze...
Twój nick jest jak najbardziej trafiony, autorko topiku :O

Ile jesteście razem? Może ten związek jeszcze nie okrzepł? A może to Twój pierwszy związek?

Gość monikaaaG
A to dziwne.Moj facet nie jest najpiekniejszy na swiecie.Jest chudy, niezbyt wysoki ja chodze z nim dumnie za reke wszedzie gdzie sie da i jestem szczesliwa, ze mam TAKIEGO faceta! I dla mnie jest najpiekniejszy i strasznie go kocham:) Zastanawiam sie czy go kochasz czy po prostu tylko lubisz.

a ja mam takiego przystojniaka ze sie nie wstydze, wręcz jestem z niego dumna. chociaz czasami zazdrosna:O jak sie na niego ślinią panny ale poki co, mineły 4 lata i jest wierny:P

Gość Enko
Znajdź sobie ładnego i się pokazuj. Bo jak ty się wstydzisz to napewno jesteś ładna a on nie pasuje do ciebie z wyglądu

Gość Enko
BRZYDALE MARSZ DO KANAŁU.

Lubie poczytać takie rzeczy. Sam mam 182 cm wzrostu. Chodzi o coś innego. Dobrze jest mieć świadomość że kobiety potrafią być bardzo pragmatyczne. To fajna wiedza bo daje uzasadnienie do działań typu: poznawać z charakteru tylko te kobiety, które podobają się z urody. I olewa \"puszystych\" (po urodzeniu dziecka będa jeszcze masywniejsze). A w temacie rozterek moralnych - uspokoic je lektórą takich topików :-)

dobrze mówisz, facet rocznik 1978;) szkoda czasu dla grubasek, jak urodzą dziecko to....:O niech sie wezmą za siebie a nie ładuje żarcie a później płacza ze faceci to pustaki.....

Gość Znajdź wyższego
Jak wygląda przy kobiecie facet od niej niższy. zaoszczędź sobie wstydu

Do \"bujaj wora\" Widzę że wpis się podobał. :-) Tu też potrafi być pewien wątek - sprawiedliwość losu. Mam dobrego kumpla, bardzo porządny człowiek. Pamiętam jak olewała go pewna dziewczyna (jest troszkę od niej niższy) . A ja u niej miałem \"zielone światło\" Tyle że ja lubie lżejsze od siebie. Może i poznałbym ją z charakteru.... ale.... No właśnie: on był dla niej za niski, ona dla mnie za szeroka. :-)

Gość filigramowa_Anka
Coś w tym jest. Niski facet źle wygląda przy wyższej dziewczynie. Podobnie jak "puszysta" dziewczyna przy szczupłym facecie.

Gość z pieknej miski sie nie najesz

Gość też mi cytacik
:-)