Texassss 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 witam wszystkich ! ...przez ostatnie 3 miesiace biorę tabletki antykoncepcyjne(Cyprst) w ciągu brania tabletek wszystko yło tak jak byc powinnoi.Ostatnio nie zrobiłam sobie przerwy tylko kontynuowałam branie tabletek.Wczoraj po raz pierwszy kochałam sie z chłopakiem i chciałam zapytac, czy ten brak przerwy i moj pierwszy stosunek będzie miał jakis wpływ na wystąpienie miesiączki gdy znow zrobie przerwe???? i czy to normalne ze po stosunku troche boli mnie brzuch?? czy kobieta w tygodniowej przerwie brania tabletek tez jest bezpłodna?? troszke sie obawiam...z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaakkkk Napisano Kwiecień 15, 2007 napewno nie jest bezplodna. Jezeli tak myslisz, to zycze powodzenia i mozesz skladacna wozek.Plodnosc po tabletkach wraca bardzo szybko,dlatego lekarze przepisuja tabletki kobietom, ktore maja problemy z zajsciem w ciaze:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 czyli jak jest 7dniowa przerwa to kobieta jest płodna? tak a jesli nie zrobiłam przerwy tylko kontynuowałam to nie byłam płodna...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 zwariowac idzie....a moj brat , lekarz powiedział ze płodnosc dopiero wraca po odstawieniu tabletek juz na dobre :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruti 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 texass nie słuchaj też wyzej :) podczas 7 dniowej przerwy też jestesmy zabezpieczone!! i można tak powiedzieć ze jesteśmy \"bezpłodne\" bo w końcu nie mamy owulacji, bo tabletki ją zatrzymują POZDRAWIAM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 no właśnieee...dziękuję Ci bardzo :):) moj brat jest lekarzem i kojarze ze własnie tak mowił...a tu takie cos nagle słysze...ale dziękuję za rozwianie moich wątpliowsci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Texassss 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 no to chyba nie zajde w ciąze...nie to ze bym nie chciała ale to tak gdzies dopiero za 4 latka ;) a narazie chciałabym cieszyc się moim ukochanym ...i czuc się bezpiecznie :) hmmm moze jeszcze dołączymy prezerwatywy...co wy na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruti 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 Hehe jak chcesz :) ja uważam, że to zbędę. NIe po to trujemy się tą chemią żeby jeszcze stosować jakieś dodatkowe środki :) Tabletki są bardzo skuteczne i chronią przed ciążą w 98% o ile bierze się je regularnie i nie zapomina aby je przyjąć :) ja stosuję od miesiąca tabltki, są to moje 1 tabletki w żyiu właśnie teraz mam 7 dniową przerwę i okres :) kochałam się od pierwszej tabletki z moim chłopakiem, po 6 we mnie zakończył i przy 14 tak samo :) i nic się nie stało. A ty bierzesz 3 miesiące więc tobie tym bardziej NIC nie będzie :) pozdawiam i ciesz się zabawą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach