Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmie piersią

ratunku!!!!! co robic?????

Polecane posty

Gość karmie piersią

witam moje piersi są twarde i nabrzmiale pomimo ze czesto przystawiam malego do piersi, mam laktator tylko nie wiem czy go uzyc , bo czytalam gdzies ze im wiecej sie odciaga tym wiecej sie produkuje. no i co mam teraz robic doswiadczone mamy prosze o pomoc

Gość karmie piersią

Zrób sobie masaż piersi i odciągaj ,odciągaj i jeszcze raz odciągaj.Nic ci nie będzie .ale odciągnąć musisz bo dopiero będziesz miała kamienie i (nie daj) zapalenie.Jeżeli będziesz miała w domu kapuste to zbij kilka liści i rób okłady na piersi.Powodzenia.

Gość koniecznie musisz
sama nadmiar odciagac mleko bo inaczej mozesz dostac zapalenia jak dzidzius jest malutki to malo bardzo zje ale jak bedzie wiekszy to wszystko sie ureguluje i sama zobaczysz ze bedzie dobrze ja karmilam corke i z poczatku to byl koszmar musialam odciagac po kilka razy dziennie aby nie dopuscic zeby byly twarde

Odciagaj, ale nie do \"sucha\" tylko tyle zeby odczuc ulge. Po odciagnieciu okladaj zmrozona, rozbita tluczkiem kapusta. Pozdrawiam

Gość kafeteriuszka29
szanta b dobrze radzi ja niestety nie odciagalam, bolalo mnie i bylam glupia piersi mialam jak balony, trwarde jak skala, goraczka 40 stopni, przychodzila polzona i na sile odciagala, ryczalam, darlam sie, ale nie mialam wyjscia, po tych "zabiegach" okladala mi zmrozonymi stluczonymi liscmi kapusty piersi i tak zmienialam caly dzien po ok 4 dniach przeszlo w domu smierdzia