Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

Gość niniczka
_ ________####### _##_________ __ _______##_ #_## #### ______##_______##_## _________ _____#_##__ _____ ____ _# _____#______________#_ ____ ________##___ _________ __ # ____#____ ______ _____#__### #########__ ___ __# #____# ___#________##______# ##______ ___________ _##____ ___ # ___#________# ###_____ ______ ____________# ##_______ # ___#________#__________ _____ ____________ _#______# ____##____ _____ ______________ ___________ _______## ______##___ __________________ ___________ ______## _______## _____________________ __________ _______# _______#_ _________ __#_________ __________ ________## ______#___ ______##____####__ ______##__ __ #________## ______#________ ____##_#___# ______#__##_# # ###______# ______#_________ _____#_#_#_ _____#_#_#___ __ _______## ______#__________ _____ _###_ _###__#__#___ ___ _______# ______#___________ _ __#___## ##__##_#_____ ____ _ _____# _______#____________# ____## ######____#__ ____ ___ ___# _______#___________# ___ ____ _##_______#__ _______ ___ # _______#___________#_ ___ ___ _______#__#__ _________# ________#__________#__ ## ___# #__##____#__ ________# ________#__________#___ ____#_ __##___#___ _______# __________##________# _______## ##___#____ __##### _______###___###___ __#_________ ___#_#### ###_____# # _____##____________## ####### __#####_____ ____##__ __## ___#_____________##___ ____ __##__#_______ ______#_ ____## ___###________###______ _ ______##________ ______## #____# __#_________##_#________ _ _______________ _______#__# __## _#_________#__######___ _________________ __####_# #__#__# _###_______#_#______##_ _______________## ________ _#___# ___#_________________#__ _____________### #_______ ____## ___##___________######_# _______________# ___###___ ____# ____#__________________# __ ______________ #___________# ### ____###__________ ##### #_______________## ####_ _____##___### __##___###__________ _#__ ##__________## __ _#______ ##______### _#________######### ###____##______##____ ____####__________# ##_________________ _ __#_____#___##_____ _ _________#######___# _#____###__###____ ____#______###______ __ ________#______##__# ##__##________#___ __ ___#___________#__ __ _______#________#__# ##__#__________#__ ____ _#___________#__ __ _______#________#__# _#__#__________#__ _____ #___________#_ ___ _______#________#__# __#__#_________#__ ____############ ###__ _ _______#_______#__# __##_##______##____ ___#______________#__ ________##___##__# ___##__#####______ __ ##________________## __________###___# _____#___________##__ ___________________ ## ##_________### misio dla wszystkich was:)

witam wszystkich i sie przyłączam.Po tej zimie moje boczki wyglądają jak te w sklepie garmażeryjnym i ciągle zastanawiałam sie dlaczego tak tyłam mimo że ograniczam sie w jedzeniu dużo warzyw i gotowanych i jako surówki z oliwą z oliwek,bez pieczywa bez ziemniaków makaronów sosów itd.Prawde mówiąc jem produkty małokaloryczne i ciagle nie spadała mi waga wiec popatrzyłam na tabele z kaloriami w internecie - teraz wszystko wiem normalnie zdębiałam jak zobaczyłam ile kalorii ma kawa 3 w 1 (piłam ją bez ograniczeń nawet do 6 dziennie ) uwielbiam tą kawe teraz jej nie pije wogóle -100g. to 451kalorii. Oczy wyszły mi z orbit 5 dni minęło a ja jej nie pije i czuje sie jakoś inaczej powoli mi to wszystko schodzi jak powietrze z dentki i 2 kg. mniej.Teraz żadnych kaw oprócz slim cafee-20kal.

a i wyliczając teraz kalorie na dzień z moimi 6 kawami to wychodziło że 451 * 6 = 2706 kal. mamusiuuuu to tragedia a inne posiłki .pić tyle kalorii dobre dla tych co chcą przytyć .

Gość pasqdka
dzien dobry WSZYSTKIM :) NINICZKA:) 1. samych spełnionych marzeń, dużo słoneczka w serduszku, uśmiechu na twarzy i samych dobrych ludzi wokół- bądź szczęsliwa! trudności pokonuj szybko a radosci pamiętaj na długo :* (troche spoznione, ale szczere) 2. aleś ty sie babo na tą głodówke uparła- ale nie załamuj sie jak coś zjesz! i jak tak bardzo chcesz wytrzymać i nic nie jeść, to próbuj aż do skutku- to moze wreszcie uwierzysz, że dasz rade! ale czy jest to takie potrzebne, jeśli chcesz schudnać?- to jabłko, jogurt napewno Ci nie zaszkodzą! bułka!!!!-to co innego, za to mozesz dostać klapsa ;) 3. śliczny misio!! Lusia, kupie ta herbatke i to jak najszybciej!

Gość niniczka
do pasqdka :) dziekiL:)) bardzo dziekuje:)) dzis narazie nic nie jdałam mam nadzieje ze uda mi sie chciałą bym nic nie jesc z 2-3 dni potem jogurt jabuszko!!! dzieki mam nadzieje ze uda mi sie postaram sie ze wszystkich sił!!!! powodzonka wam wszystkim zycze i duzooooooooooooooooooooo wytrwałosci w postanowieniu

Gość
hej! wzrost 159cm, waga 57,5kg (żadnej zmainy po świętach przez zatrucie pokarmowe ;) ), cel --> 52 kg, albo przynajmniej 56, bo tyle ważyłam ostatnio jak miałam 12 lat :( poradźcie jak się zmobilizować do ćwiczeń (w domu)!!!

Gość niniczka
do Kuraiko zycze powodzenia!!! ja dzis 1dzien na głodówce nie wim czy do konca dnai wytrzymam ale mam nadzieje:)) trzymajcie kciuki:))) cwiczenia w domu hm.. mam ren sam problem wiec cie rozumiem:))) jakos nam sie uda

Gość niniczka
_ ________####### _##_________ __ _______##_ #_## #### ______##_______##_## _________ _____#_##__ _____ ____ _# _____#______________#_ ____ ________##___ _________ __ # ____#____ ______ _____#__### #########__ ___ __# #____# ___#________##______# ##______ ___________ _##____ ___ # ___#________# ###_____ ______ ____________# ##_______ # ___#________#__________ _____ ____________ _#______# ____##____ _____ ______________ ___________ _______## ______##___ __________________ ___________ ______## _______## _____________________ __________ _______# _______#_ _________ __#_________ __________ ________## ______#___ ______##____####__ ______##__ __ #________## ______#________ ____##_#___# ______#__##_# # ###______# ______#_________ _____#_#_#_ _____#_#_#___ __ _______## ______#__________ _____ _###_ _###__#__#___ ___ _______# ______#___________ _ __#___## ##__##_#_____ ____ _ _____# _______#____________# ____## ######____#__ ____ ___ ___# _______#___________# ___ ____ _##_______#__ _______ ___ # _______#___________#_ ___ ___ _______#__#__ _________# ________#__________#__ ## ___# #__##____#__ ________# ________#__________#___ ____#_ __##___#___ _______# __________##________# _______## ##___#____ __##### _______###___###___ __#_________ ___#_#### ###_____# # _____##____________## ####### __#####_____ ____##__ __## ___#_____________##___ ____ __##__#_______ ______#_ ____## ___###________###______ _ ______##________ ______## #____# __#_________##_#________ _ _______________ _______#__# __## _#_________#__######___ _________________ __####_# #__#__# _###_______#_#______##_ _______________## ________ _#___# ___#_________________#__ _____________### #_______ ____## ___##___________######_# _______________# ___###___ ____# ____#__________________# __ ______________ #___________# ### ____###__________ ##### #_______________## ####_ _____##___### __##___###__________ _#__ ##__________## __ _#______ ##______### _#________######### ###____##______##____ ____####__________# ##_________________ _ __#_____#___##_____ _ _________#######___# _#____###__###____ ____#______###______ __ ________#______##__# ##__##________#___ __ ___#___________#__ __ _______#________#__# ##__#__________#__ ____ _#___________#__ __ _______#________#__# _#__#__________#__ _____ #___________#_ ___ _______#________#__# __#__#_________#__ ____############ ###__ _ _______#_______#__# __##_##______##____ ___#______________#__ ________##___##__# ___##__#####______ __ ##________________## __________###___# _____#___________##__ ___________________ ## ##_________###

hej dziewczyny. do cwiczen to najlepiej mozna sie zmobilizowac na aerobiku.w domu 5 minut cwiczen ciagnie sie jak cala godzina. ja juz 3 miesiac chodze na aerobik 3 razy w tygodniu i jest niesamowita poprawa mimo ze nie jestem na zadnej diecie aczkolwiek staram nie jesc poprostu na noc. sprobojcie tez zapisac sie na aerobik tam zmobiluzujecie sie i bedziecie cwiczyc z calych sil nie to co w domu. pozdrawiam :)

Gość magda_lena_ciekawa
ja rowniez zycze Ci Niniczka wszystkiego naj...naj...Przede wszystkim zdrowka i wytrwalosci;)) dasz rade,3mam kciuki;*

Gość magda_lena_ciekawa
Ja również życze Ci niniczka wszystkiego naj..naj...Przede wszystkim zdrówka i WYTRWAŁOŚCI!!!;*

Gość niniczka
do magda_lena_ciekawa DZIEKUJE BARDZO za zyczonka!!!!!!!!!! dzis wypiłam tylko duzego lkubusia i gume orbit:( jestem z siebie nawet zadowolona nieiwem jak beddzie przez 4kolejne dni mam nadzieje ze sie uda dzikie

Gość magda_lena_ciekawa
a ja dzis 4 dzien bez amciu...jest dobrze;)

Gość LUŚKA50
Pozdrawiam wszystkie dziewczyy Jakoś przeczymałam drugi dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj jest bardzo zimno więc nie wytrzymałam na wodzie wiec wciełam jedno jabłko i ciepły kisiel i duzo herbatki.Waga ani drgnie, tyle że spodnie jagby mniej cisną w pasie. NINICZKA - jak sie czujesz? jak twoje postanowienie? wytrzymasz?pasqdka - a jak z twoja dieta - trzymasz sie jakoś? Kuraiko - na poczatek spróbuj stacjonarny rowerek, puść ulubiona muzyke i w droge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwariowana_dzikuska- fajnie że masz silną wole i chodzisz na aerobik byłam dwa razy i takie miałam zakwasy ze do samochodu nie mogłam wsiąść,zrezygnowałam a żałujęęęęęęęęęęę. magda_lena_ciekawa podziwiam i pozdrawiam ja dopiero głodówkę zacznę w sobote/taka na wodzie i nic .

Gość LUŚKA50
do kiry tez uwielbiam kawusie, tylko nauczyłam sie ja pic bez cukru, a teraz i bez mleka.Wiec nie ma kalorii. Zastanawiam się czy zamiast głodówki nie stosować diety kopenhackiej , czy stosowaliście ja dziewczyny ? czy faktycznie jest taka dobra??????????????????????????????????? W niej jest dopuszczalna kawa tylko ta kostka cukru mi nie pasuje ale mozna ja zjeść bez kawy.

Gość niniczka
dziewczyny głodówki nie dam rady:(((((((( nie dam rady:((((( dzis zjadłam jogurt całego duzego kubusia i ...2herbatki:((( troszke jestem zła a siebie bo mogłobyc lepiej:(((( kopenhadzka hm...., nie słyszałam o niej a jest tam mieso??? boja sie ze nie uda mi sie zzucic tych kilogramów:((

Gość fresh50-Monia
Cześć dziewczyny. Dziś minął mój 3 dzień głodówki. Bardzo się dziwię, że wytrzymałam, bo ja należę do tych osób żarłocznych. O dziwo wcale nie chciało mi się przez te dni jeść. Piję tylko 2 litry wody dziennie. Nie wiem jak długo wytrzymam,ale chciałabym do końca miesiąca. Dziś weszłam na wagę i zobaczyłam,że mam 3,2 kg mniej. To dalej za mało. Jeśli zacznę się źle czuć to przerwę głodówkę choćby z tego względu,że ciągle na rękach noszę mojego małego brzdąca i nie chciałabym opaść z resztek sił. Narazie mam jakiś dziwny przypływ energii. Pozdrawiam Pasqdka dzięki za słowa otuchy.

Gość pasqdka
Monia! jak zobaczyłam, ze napisałaś- to sie strasznie ucieszyłam, bo już zatęskniłam za Tobą!! a jak zaczęłam czytać to mnie wcięło! 3dni laska wytrzymałaś!! niesamowite!! JA TEZ TAK CHCE!! ;) kurcze, no po prostu aż brak mi słów! DUMNA Z CIEBIE JESTEM!! to moze ja jeszcze raz spróbuje... hm... tylko że w pt i so jade na uczelnie na cały dzien i wstydze sie jak mi w brzuchu burczy:( to moze od niedzieli- ale powiem szczerze, ze jak to przeczytałam to mam ochote juz od teraz! takiego powera dostałam :D 3maj sie dzielnie, ale dbaj o siebie! buziaki dla Ciebie i Maluszka:D papa

Gość pasqdka
niniczka, na kopenhaskiej jest kurczak i szynka i ryba i jajka- wiec nie wiem jak to z Toba bidactwo i z kopenhaska? ja ja chce sprobowac- przed weekendem nie mam czasu ale jak znajde chwilke to przepisze WAM ta, ktora stosowała moja znajoma i schudla w sumie 8kg, zaczela normalnie jesc, przytyla 2 kg- wiec pewnie woda albo co? ale waga od paru miesiecy juz stoi- a je sie 3 razy dziennie papa

Gość pasqdka
a nawet taka sama jest :) papa

Gość pasqdka
guzik! nie jest taka sama! bo w tej co ja mam, to nie ma befsztyku- tylko kurczak na zmiane z ryba! to jak znajde czas to ja jednak napisze:)

Gość pasqdka
...zalamana... i fasolka23 gdzies nam zniknęły!! no dziewczyny chudna w oczach, aż ich nie wiedac :D odezwijcie sie:*

Gość niniczka
hej dziewczyny!! jak tam mijaja wam diety,głodówki? trzymam kciuki z was wszystkie!!!!! i zycze wytrwałosci!!!! ja wczoraj m... zajdłam jogurt całego duzego kubusia i ....jabuszko miała byc głodówka ale hm.... dzis postaram sie na wodzie tylko i jutro i ...niedzielia a od nastepego tygodnia na dietce rano jogurcik a popołydniu jabuszko lub grejfrucik mam nadzieje ze sie uda bardzo bardz baardz bardzo bardz o bym chciała za was tez trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAMIIETAJCIE TROCHE 'MEKI' I BEDZIEMY: ___________############_____ _________###############___ ________################___ _______#################___ ______###################__ ______########__#########___ _____##################___ _____#############________ _____###############_____ _____#################__ ______################__ _______###############_ ________##############_ _____#####__##########_ __########____########_ __########____########_ __#########_#########_ __###################__ __##################___ __#################____ ___##############______ ____############________ __________######________ _______############_____ _____###############____ ____ ################___ ____ #################___ ____########___#######__ ___##################___ __###################___ __###################___ __###################___ ___##################___ ___#######______________ ___##################___ ____#################___ ____###############_____ _____#############______ ______##########________ _####___________________#### __#####________________##### __######______________###### ___#######____________###### _____########________####### ______#########_____####### ________########____####### _________#########__####### _____________######_##### ________________######## __________ ############# ________ ################# _______###___############ ______#####__############# _____##################### ______################### _______################# ___________########## __________############# ________################# ________________ ______#########___#######__ ______########__########___ ______##################___ _______################____ _______##############______ ________############_______ ________###########________ ________##########_________ ________##########_________ _______############________ ______##############_______ _____###############_______ ___#########_########______ __#########__########______ _########___#########______ ########_____########______ _______########____######## _______########____#######_ _______########___#######__ _______########__########__ _______#######__#######____ _______#######_#######____ _______##############____ _______##############____ _______############_____ _______############_____ _______###########______ _______#########_______ _______#########________ _______########________ ______########_________ _############_________ _###########_________ _##########_________ _#########_______ _#######_________ :))) WłASNIE WIEKSZOSC DIET ZAWIERA MIESO:( TZ TAKICH DOSC DOBRYCH DIET:(

Gość Niunia19916
No to zaczynam swój 2 dzień,czuje sie troche słao ale mam nadzieje ze mi przejdzie.

Gość SŁOŃ TRĄBALSKI
DO NINICZKA Niniczka, ja z Ciebie nie mogę:D sorki, ale to tak mi mnie przypomina, że aż zabawne:) naprawdę poprawiasz mi humor swoimi wysiłkami:) tylko, że ja miałam jeszcze gorzej (i mam) ,bo ja romumuję sobie tak "dzisiaj się nie udało, zaczynam od jutra, a dzis ostatni dzien sie najem".Kończy się tak, że moją diete śmiało mogę nazwać "od jutra";D a dodatkowo sie obżeram (no bo przeciez jeszcze tylko dzisiaj, a od jutra dieta) Przynajmniej juz umiem się z tego śmiać, chociaż tu trzeba płakać. ps. nawet jak nie stosujesz głodówki to z tego co piszesz jesz jak ptaszek, jestes na diecie więc uda ci się schodnąć:)

Gość niniczka
do SŁOŃ TRĄBALSKI ja robie to samo zawsze mówie od jutra:((((( dzis wszamałam jogurt i sok:( i na tym koniec:(((( nie dam rady załamka:(((musze wziasc sie pozadnie wrescie za siebie:((( pozdrawiam

Gość magda_lena_ciekawa
do LUŚKA50: trzymam za Ciebie kciuki!!!;) a gdzie sie podziala Fasolka???....odezwij sie do nas;)