Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

wrrrr... nie dałam rady jakiś mały dół przyszedł i cóż :/ echhh jestem zła na siebie, a wręcz wściekła ... no ale nie poddam się od dziś spróbuję na nowo... musi się udać... Pozdrawiam Was:):* damy rade!!! trzymam kciuki :)

Gość niniczka
dziewczyny:(((( znów sie nie udało:(( normalnie zzłamałma sie na amxxxa załamana jestem

Gość Niunia19916
Ja od 14 nic nie jem! Myslicie ze do Piatku uda mi sie zrzucic z nog troche sadełka i z brzuszka? Ja cwicze,jezzdze na rowerze i nie jem;(

Gość niniczka
niunia uda ci sie napewno!!!!!!!!!! trzymam kciuki!!! u mnie jest tragedia:( załamałam sie juz na maxa:(

Gość pasqdka
hej:) ja tam całkiem nic nie jedzac to tez nie wytrzymałam- ale staram sie jesc tak maciupeńko równo od 3 dni- i dzisiaj miałam o 1 śliczny kg mniej :) niniczka, więc moze nie załamuj sie ze coś zjadłaś tylko staraj sie dalej.....w każdej sekundce zaczynaj pilnować sie od nowa- nie odkładaj na jutro!! buziaczki dla Wszystkich :* :* :* :* papapapapa i do jutra :)

Gość LUŚKA50
Minął drugi dzień, trochę oszukuje zjadłam jabłko iiiiiiiiiiiii jednego dużżżżżżżżżżżżżżżego cukierka oj mam też słabą wolę, ale za to przećwiczyłam dwie płyty z Pilates jedna z piłka jedna bez. Czuje napięty brzuszek, bo nie mięśnie bo ich nie mam. Na rowerek już nie mam siły , prysznic , masarz i spać. Mam pieska to tez dużo spaceruje .Jutro spróbuje wytrzymać bez jedzenia /oczywiście bez słodyczy /I dużo wody.!!!!!!!!!!!!. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny. Niunia tak trzymaj, uda ci się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niniczka to nie koniec świata, jutro ci sie uda , a jak nie jutro to w następny dzień.Najgorzej zaczać ale potem to już z górki.Wierze w ciebie.Powodzenia Struny_słońca uda ci się , trzymam kciuki i ja mam doła ale postanowiłam że jedzenie nie bedzie mna żadzić DZIEWCZYNY GŁOWY DO GÓRY , JUTRO NASTĘPNY DZIEŃ WYGRAMY ZE SŁABOŚCIAMI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość LUŚKA50
pasqdka JA TEŻ TROCHE PODIADAM ALE TAK MALUTKO I ale znalazłam sposób na to = Cwiczę i spaceruję! Naprawde czuję się znakomicie Pozdrawiam trzymaj się .Pa

udało mi się wytrzymałam :) tylko marnie się czuję no ale cóż bywa:) jutro będzie lepiej :) LUŚKA50 dziękuje:* niniczka nie załamuj się uda Ci się na pewno:) trzymam kciuki!! pasqdka gratuluje:* :) oby tak dalej:) Niunia19916 no ba jasne, że Ci sie uda Kobieto!!:) Buziaczki:*:*:* Trzymajcie się :)

Gość magda_lena_ciekawa
a ja wytrzymałam 9 dni bez jedzenia a wczoraj i dzisiaj zjadłam trochę "śmieciowatego" jedzenia więc od jutra znów głodówka bo nie chce joja...ale teraz bedzie trwała najwyżej 4-7 dni.trzymajcie za mnie kciuki i ja za was bede.jeszcze jakieś 4 kg tylko i bede happy;) jejciuuuuuuuuuuuuuu ja chce być szczupłaaaaaaaaa!!!

Gość LUŚKA50
Witam!!!!!!!!!!!!!!!! Ja już 3-ci dzień jestem na głodzie,choć chciałabym na głodówce. Podziwiam cie Magda_lena_ciekawa i troszkę zazdroszczę wytrzymałości ja tez chce tylko 4-5 kg .Przy pierwszej głodówce straciłam 9 kg. Wszyskie ciuchy zmieniałam i boje sie żeby nie przytyć bo juz kasy mi żal na nowe . Wolę pilnować diety i co pewien czas głodować. Zaraz zaczynam ćwiczyć WSZYSTKIM POLECAM . Do Niniczki i Niuni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co z wami dziewczyny nie odzywacie się. Hej nie załamujcie się to dopiero kwiecień do lata jest dużżżżżżżżżżżżżżo czasu. Uda wam się Wierzę w was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa do jutra.

Gość Negra
Hello :) Osoby, które sie odchudzają!! koniecznie uwazajcie na to, czy macie dostateczną ilość pierwisatków niezbędnych organizmowi... Ja miałam niedobór potasu i wylądowałam pod kroplowką :// wiec na jakis czas odstawiam wszelkie diety...

Gość Niunia19916
Ja nie jem od wczoraj od 20. dobrze sie czuje,byłam wczoraj na rowerku;) Zaraz zaczne robic przysiady,bo chce do Niedizeli troche zrzucic z kolan bo sa feeeee:(

Gość Niunia19916
Do Luśka Do niedzieli chciałabym miec ladne nogi i ogólnie ładna figure;( Boze pomozcie mi wytrwac cwicze codziennie,od dzisiaj ostra głodówka i cwiczenia cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia!

Gość żal Cię czytac
Niunia19916, ty sie łudzisz, że schudniesz do niedzieli? Czy mi się wydaje? Myślisz, że po ćwiczeniach (3 dni przed niedzielą) schudną ci nogi? śmiech na sali

Gość Niunia19916
Do żal cię czytać Z tego co wiem, to jest forum dla odchudzajacych sie,a jesli ty sie nie odchudzasz to sie nie udzielaj. Nikt cie nie prosi o to zebys to czytał/ała

Gość żal Cię czytac
własnie o to chodzi, że się odchudzam, dieta + ćwiczenia, dlatego też mogę stwierdzić że fantazjujesz, bo trochę już w tym siedze i powiem jedno: nie ma takiej możliwości

Gość Niunia19916
Ty stosujesz inna diete,ja inna.

Gość Niunia19916
Ja mam nadwage 5 kg wiec chce tyle schudnac i nic wiecej.

Gość niniczka
do żal Cię czytac dziewczyno słuchaj my tu jestesmy po to zeby sie wspierac a nie co ty wogóle gadasz jesli wzieła sie za siebie ostro i wiezy ze jej sie uda to jest bardzo mozeliwe !!!! a nawet jesli jej sie nie uda to swiat sie nie zawali i dodatkowo jeszcze kilka dni i uda jej sie te-5kg napewno ja w nią wieze!!!!!!!!! a ty jesli masz zamiar pird*** takie głupoty to wogóle moze lepiej tego nie komentuj nie jest miło słuchac takich zeczy !! ja tez od dzis zaczełam głodóweczke nie wiem czy dam arde ale mam andzieje ze mi sie uda!!!! luska trzymam za ciebie kciuki!!!! pozdrawiam

Gość niniczka
hej laseczki nie było mnie kilka dni:( niestety głodóweczki nie udało sie zrobic:(( ale jadłąm mniej troszke od dzis zaczynam głodóweczke nie wiem czy dam rade ale moze jesli wezme sie za siebie pozdnie!!! niunia jestem z ciebie normalnie dumna zazdroszcze ci:)) mam teraz troche problemów :(( chodze z deczka przybita:( ale ... musi mi sie chghociaz iudac dietka bedziecie trzymały kciuki???:) Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!!!!!!!! _____###_______###____ ______#######__#######___ _____#################__ ______################___ _______#############____ _____################___ ___##################__ __##__######__#######____ _##____###______####_____ _##______________________ __##_____________________ ___##________N_a_________ ___##__s_z_c_z_ę_ś_c_i_e__ ___## k_o_n_i_c_z_y_n_k_a_

Gość żal Cię czytac
tak, wzięła się za siebie ostro, liczy na to że jak 3 dni będzie glodować i ćwiczyć na maksa to schudnie 5 kilo, a ty ją w tym utwierdzasz. Wiesz jak będzie? Dziewczyna rozczarowana że przez 3 dni nic nie schudła podda się i tyle. Oczywiście nie mówię że nie schudnie do niedzieli, schudnie ale ktora to będzie niedziela (za 2-3 tyg.) zobaczy pierwsze maleńkie efekty, no ale nie za 3 dni. To jest niemożliwe

Gość żal Cię czytac
niniczka, atakujesz, ubliżasz, przy tym robisz straszne byki. Ponadto sama nie wierzysz w to co mówisz.

Gość niniczka
własnie!!!! zobaczy efekty!! bardzo szybkie nawet jesli wiezy w sebie po2-3tygodniach dziewczyno!!!!! zobaczysz ze uda jej sie wczesniej to jest tylko jej sprawa jej czas i jej cel!! a nam nic do tego nam zostaja ja tylko jednynie wspierac

Gość Niunia19916
Do żal cię czytać Weź ty się dziewczyno ogarnij! Odwal się ode mnie i od niej! Zmień najlepiej forum bo tutaj nikt Cię nie chce słuchać...nie znasz mnie nie wiesz jaka mam sytuacje wiec sie nie udzielaj! Mam w dupie co mówisz o mnie i co myślisz...jesteś żenująca. Nie udzielaj sie lepiej na tym forum bo az żal dupe ściska ze są na świecie jeszcze takie osoby jak ty...ŻAL!

Gość żal Cię czytac
Oj prostaczka z ciebie i pieniaczka! Oczywiście że spadam stąd boś glupia jak but. Najbardziej mnie śmieszą takie panienki co nie mają nic ciekawego do powiedzenia i na brak argumentów reagują wyzwiskami itp. Tak nie znam twojej sytuacji, ale co ma piernik do wiatraka? wiem jedno jesteś ograniczonym nieukiem. Do szkoly dziecko! Bywaj

Gość niniczka
do żal Cię czytac wiez co dziewczyno nie mam zamiaru jak i ja ani reszt dziewczyn cie wyzywac bo poprostu nie ma sensu!! a tak od siebie ci powiem jedno zeby znizyc sie do twojego poziomu musiałabym sie chyba połozyc na ziemie!!! wiec kacze te temat bo jakos nie mam ochoty na dalsza kofrontacje z toba do szkoły to ty powinnas sie wybrac jesli jestes 'samotna' to udaj sie do jakiegos lekarza i jesli sprawia ci przyjemnosc zniechecanie i dołowanie ludzi to powiem ci krótko wypierd***** poprostu nie jestem jakas głupia panienka która jest mocna tylko w 'pisaniu' jesli masz cos to zapraszam do Wrocławia pogadamy sobie:) Dobra laski zero wniku bo to nie jest forum na taki temat !!! nie mam zamiaru wiecej odpowiadac na twoje wiadomosci to była moja ostatnia wypowiedz w twoja strone!wiec knebel w twój niewyparzony pysk!!1 niunia!! trzymam za ciebie kciuki !! musi ci sie udac !!! ja tez mam nadziejke ze mi sie uda!! pozdrawiam reszte odchudzajacych sie:)) 3majscie sie cieplutko

Gość niniczka
a jesli chozi o to ze reagujemy wyzwiskami ?? hm... dziewczynko to ty chyba nigdy wyzwana nie byłas :)

Gość żal Cię czytac
tak nigdy nie mialam do czynienia z takim buractwem i wiochą, masz racje. Otrzymujesz medal debila kafeterii. Tak trzymaj!!!!!!!!!!!

JA jem codziennie jednego orzeszka jedna rodzynke i trroche ciasteczek.Polecam wam ta diete jest wspaniale. mam takie zgrabne udka:) zapraszam na moj blog www.miszel8p.blog.onet.pl

Gość od paru tygodni
sie odchudzam i nie mam jakiejs scislej diety, ktorej sie trzymam. Z 54 schudlam na 51. Ja zrezygnowalam z chelba, duzej ilosci slodyczy, cukru do herbaty. Jestem z wami! Schudne wiecej!