Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

Gość niniczka
nie no dziewczynko umiesz rozsmieszac ludzi:)) ale dziois fajnie cieplutko mmmniam:)) tylko brzuszka trzeba sie troszke pozbyc:)) trzymam za was kciuki!!!

Gość pasqdka
witam WSZYSTKICH :* daaaaaaawno mnie nie było!!!! i ktoś mi tu BURDEL z tpoicu robi !!!! powtarzam!!!! to jest temacik dla MILUSICH LUDZI którzy chcą pogadać o swoich problemach i rozwiązywać je swoimi sposobami, w swoim tempie, czasem rozsądnie a czasem nie- ale tak jak chcemy!!!! dla tych, dla których narodziły sie tu przyjaźnie i którzy poprostu chcą sobie poczytać, popisać przy kawusi -tudzież wodzie ;) w miłej atmosferze!!! wiec uprzejmie proszę o nie komentowanie tego co robią inni, bo nikomu to nie pomoże- więc po co gadać? każdy ma swój cel, swój plan i nikt nie potrzebuje niekonstruktywnej krytyki, a o taką jest najprościej-niestety. do tej pory świetnie radzimy sobie w naszym wąskim gronie i nikt, kto nie potrzebuje takiego milusiego, spokojnego kącika jak ten- niech sobie znajdzie taki jak mu odpowiada. DZIĘKUJĘ

Gość Niunia19916
Ja zaczne od jutra a skoncze w przyszlym tygodniu jakos moze 9 ? Mam zamiar schudnac i dotrwam do celu! chocby nie wiem co! Teraz pije ostatni Jogurcik i jazdaaa:D Pasqdko kochana buziaki;*

Gość pasqdka
niunia :* Tobie też buziole szłodziutkie!! ja nawet pozytywnie jestem nastawiona, bo co prawda nie głoduje ale bardzo malutko jem i w szoku jestem bo ubywa mi 1kg na 3 dni- hm......................... :)

Gość LUŚKA50
Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytam i czytam i oczom swoim nie wierzę. Tak było milutko, fajnie i nagle zrobiło się strasznie. Mam prośbę do dziewczyn które są nowe jeśli nie macie nam nic miłego do powiedzenia to nie piszcie, nikt nikogo nie chce obrażać każdy może pożalić się , pochwalić i potrzymać nas na duchu . Kiedy nam smutno nie daliśmy rady parę słów otuchy i zrozumienia pozwala zacząć od nowa . Pozdrawiam Luśka

Gość nowa1111
zaglądałam na wasz topik był fajny ale ktoś miesza i powiem uważajcie spotkałam się z taką sytuacją i topik padł a co najgorsze mieszała swoja

Gość niniczka
hej laseczki jeslkli chodzi o ta panne to moze nie powinnam tak pisac ale kurcze wkurzaja mnie takie cizie jesli wkurzyło was to troszkem to sorki dziewczynki!! 3mam za was kciuki obiema łapkami:))) musi nam sie udac!!!!! ja od 3dni jem mniej dzis cały dzien prawie nic ni jadła m a na wieczór najadłam sie ciacha:( wrrrrrr ... ale przez 3dni ubyło mi poł kilo:( to nie wiele ale cieszczem sie troszkem zaczyna sie weekendziok postaram sie na weekendzik zrobic głodóweczke i moze zaczne biegac:) moze sie uda mam jeszcze tydzien:) pozdrawiam was

Gość LUŚKA50
Do niniczki a może pokochaj swoje ciałko, potrenuj, opal i jak to mówią panowie KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY NIE ZA DUZO , Pewnie widziałaś reklamę w której panie reklamują kosmetyki . Pulchne ale maja zadbane ciało i ładnie wyglądają w bieliźnie. A na dietę zawsze jest czas. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Niunia tak trzymaj, rowerek naprawdę odchudza . U mnie jest mały problem z figurą bo chciałabym uzyskać talie i spalić ‘’ oponkę ‘’.No i biust trochę za duży noszę rozmiar góry 40 a dołu 36 i mam problem z ubraniami .Ale cwicze Pilates i jest tam duzo ćwiczeń na brzuszek i talię. Pozdrawiam Struna_słońca zyczę ci nastepnego udanego dnia .Najgorsze sa pierwsze 3 dni.a pOxniej juz z górki.Powodzenia.Pa

Gość Niunia19916
Ehh dziewczyny,dziewczyny...Ja to tylko z wami bede rozmawiac bo na taka osobe szkoda słów...Zal mi jej poprostu;) Myslicie ze uda mi sie schudnac do 15 maja 10 kg?

Gość LUŚKA50
Niunia musiałabyś od jutra rygorystycznie przejśc na głodówke, ale taka na wodzie i napewno uda ci się.Ja jesienia wytrzymałam 10 dni z 73 kg zeszłam na 64 kg. ale najwazniejsze że swietnie się czułam. wiem że są osoby wrogo nastawione do godówki ale nie zaszkodzi spróbować. Tylko polecam brać zestaw witamin bo jak zrobiłam wyniki to brakowało mi żelaza . Acha rano piłam sok z grejfruta.Polecam Luska

Gość Niunia19916
Ja to chce troche przez ten dlugi weekend poglodowac,akurat nie mam nauki wiec luzik.Chce schudnac z ud i brzuszka. Myslicie ze jak bede cwiczyc itp. to mi sie uda? Luska dzieki ci za pomoc;*

Gość Niunia19916
musze zacząc dopiero od Niedzieli bo jutro mam wesele i watpie ze sie nie skusze na coś:(

Gość asia13
raz tylko napisałam ,ale jestem z Wami codziennie.Schudłam przy Was 5 kg w ciągu 2 tygodni.Nie na głodówce , ale ograniczam jedzenie.I nie ma co sobie zawracać głowy zarozumiałymi kretynkami.Trzymam za Was kciuki.

Gość pasqdka
asia13!!!! jak miło :* fajnie, ze jesteś "cichym czytaczem" ;) ale ciesze sie ze napisałaś :* i gratuluje sukcesu!!!! milusiego dnia szłonko :)

Gość pasqdka
eeeeeeeeeeeeeeej co mam zrobic z tym mrozonym szpinakiem? jak go doprawić zeby mi smakował? kiedyś chlopak znajomej tak go zrobił, ze był pyszniutki- ja wczoraj próbowałam....... i to co mi wyszło....... to nie jest to co Tygryski lubią najbardziej :) help!

Gość magda_lena_ciekawa
ale sie porobiło....a ja wytrzymałam te 9 dni na głodówce schudłam jakieś 3-4kg i teraz nie robie nic zeby utrzymac ta wage...poprostu przestalam panowac nad soba...od jutra glodowka bo bedzie jojo jak nic...boshe help;( a brzuszek mialam juz taki sliczny a teraz widze jakis balonik zamiast mojego kaloryferka....musze jakos sie pozbierac...POMOCY!;(;(;(

Gość pasqdka
hm................... a co to? wszystkich gdzieś na długi weekend wywiało? SZCZEśCIARZE!! ja mam tyle zajec do pracy i zjazd 4 i 5 że nie wesoło !! Madzia! odnioslas sukces- schudlas- wiec zajmij sie czyms i nie mysl o jedzeniu!! :) buziaki Fresh Monisia? a jak tam z Toba? żyjesz?

Gość Niunia19916
Godzina 4.15 moja godzina zero od tego czasu nic nie jem! aż do 11 maja;)

Gość pasqdka
niunia :) jak sie cieszę ze cie widzę i jeszcze z takim postanowieniem!! to ja dopije szybko tą kawe z cukrem!! i od 9:00 jestem z Tobą. niunia!! ale tak na serio! ja chce wszystko odstawić- bez kompromisów! takie głodówki z małymi grzeszkami- czyli w sumie nie głodówki, ale tez są dobre- schudłam 2kg i waze 68kg ale do 19maja musze sie troche jeszcze zmniejszyć :))) już nie martwie sie o biuścik- smaruje go serum bielendy- bardzo fajne wiec moze mi nie zniknie;) NIE JEMY! i koniec kropka! ile to jest dni do 11? 13dni!! niunia nawt jak bedzie trudno to minimum 7 musimy wytrwać!! dobra? czyli do nastepnej niedzieli - do dzieła laska!! :)

Gość Niunia19916
Ja do 11-tego chce schudnac 10 kg! I mam nadzieje ze mi sie uda;) POćwicze,pojezdze chce mnie sexy uda i ładny brzusio! Pasqdka damy rade;*

Gość fresh50-Monia
Hej dziewczyny. Na swojej głodówce od 16 kwietnia schudłam 10kg. Dziś dopiero zjadłam kawałek gotowanego mięsa. Zamierzam kontynułować swoją głodówkę, bo wyniki mam dobre i dobrze się czuję. Muszę schudnąć jeszcze kupę kilogramów. Pasqdka nie wywiało mnie tylko przy tym moim małym brzdącu nie zawsze mam czas a także praca licencjacka mnie pochłania. Pozdrawiam wszystkie miłe dziewczyny, które mnie wspierają a także innym dodają otuchy. Tak trzymać. TO WASZE ŻYCIE-JEDYNE, KTÓRE MAMY. PA

Gość Niunia19916
Do fresh50-Monia Mam do Ciebie pytanko czy jak schudłas te 10 kg to z ud ci cos ubylo i z brzuszka? Jestem pełna podziwu dla Ciebie ze wytrwalas tak długo;* Życze powodzenia w dalszej głodóweczce;* Ja zaczynam od dzisiaj od 22.00 Trzymajcie kciuki;* Buziaki dla wszystich głodójacych;*

ja znowu zaczynam głodówkę :) ostatnio odpuściłam sobie ale teraz mam nadzieję że uda mi się wytrzymać chociąz 7 dni :) Trzymam kciuki za wszystkie głodujące fresh50-Monia jestem pełna podziwu też bym tak chciała :) Niunia19916 i pasqdka jestem z Wami damy rade !!!!! pozdrawiam buziaki :*:*:*

Gość pasqdka
Monisia!! ucałuj brzdąca od Ciotki :* kurde!! niunia i struny słońca! ja sobie policze od północy i bede czytać po kilka razy to co pisała tu Monisia- to mnie zmotywuje:) chociaż 7 dni--------- ploooooose :) papa

Gość Niunia19916
Niestety zjadłam:( Ale od 15.00 nic nie jem! Choćby nie wiem co! Biore się za siebie!

Gość niniczka
hej dziewczyny? jak sie trzymacie? czy na głodówce w ciagu3dni uda sie zzucic3kg?

Gość magda_lena_ciekawa
do pasqdka: dzięki za wsparcie,juz nie myśle o jedzeniu...od dziś już kontynuuje moją głodówke;* do Fresh 50-Monia: kurczę ale Ci fajnie,podziwiam i gratuluje sukcesu;* do niniczka: ja bedąc na głodówce schudłam 3kg w ciągu 4-5dni...ale to wszystko zależy od organizmu.pozdrawiam i 3mam kciuki;*

Gość natka100
hej! jestem nowa moge się przyłączyć do was? miałam zacząć głodówkę od jutra ale zaczne od tej chwili czyli 19.30. Mam nadzieje ze uda mi się osiągnąć zamieżony cel czyli 14 dni i przy tym minus 10kg.

Gość magda_lena_ciekawa
witaj natka100! serdecznie zapraszam do nas!ja tesh zaczynam od dzis głodówkę...tylko że ja już od rana nic nie jem... przyłącz się do mnie (i do nas wszystkich);)

Gość niniczka
wrrrrr ale jestem zł zła zła zła złazłaz bardzo zła sumutna i wogóle mam czas do piatku!!!!i musze z ucic z 4-5kg nie uda mi sie prawda??? na głodówce??? jak myslicie??? uda mi sie pomocy ja juz nie wiem co ja mam robic nie odzywałm sie dosc długo bo sie uuuu załamałm sie juz na maxa:(( zycze wam powodzonka dziewczynki wam napewno sie uda!!!! _____###_______###____ ______#######__#######___ _____#################__ ______################___ _______#############____ _____################___ ___##################__ __##__######__#######____ _##____###______####_____ _##______________________ __##_____________________ ___##________N_a_________ ___##__s_z_c_z_ę_ś_c_i_e__ ___## k_o_n_i_c_z_y_n_k_a_