Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość and9

Opinia na temat firm FMCG i konsultingowe

Polecane posty

Gość and9

Witam, Jestem na etapie szukania pracodawcy i biorę pod uwagę kilka firm, które mnie zainteresowały. Przez dłuższy czas szukałem na ich temat różnych informacji i na tej podstawie je wybrałem, chciałbym jednak także usłyszeć opinie od osób, które miały z nimi bliższy kontakt. Jeśli ktoś mógłby mi coś na ich temat powiedzieć - doradzić, bądź odradzić - byłbym wdzięczny. Firmy, które biorę pod uwagę: I. Firmy konsultingowe: - PRICEWATERHOUSECOOPERS (optymalizacja wyników, ewentualnie także dział podatków) - BOSTON CONSULTING GROUP - ATKEARNEY Ewentualnie także: BAIN COMPANY i BOOZ ALLEN HAMILTON, jednak na ich temat ciągle zbieram informacje. II. FMCG ( i inne): - MASTERFOOD (LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMME) - PHILIP MORRIS - GRUPA ŻYWIEC (WARZELNIA TALENTÓW) - CITIBANK HANDLOWY (PROGRAM ROZWOJU PRZYSZŁEJ KADRY KIEROWNICZEJ) Ewentualnie także: WEDEL CADBURY, DANONE, LOREAL. Biorę pod uwagę także GOOGLE, które właśnie inwestuje we Wrocawiu. Nie mam jednak jeszcze informacji na temat stanowisk poza obsługą telefoniczną klientów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować