Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Salowe nie mają takich uprawnień. Co najwyżej mozesz mi podać coś do srånia. 

A co ty możesz wiedzieć o mnie? 💃Nic. Bo wiesz tyle co zjesz i sypniesz gołębiom 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A co ty możesz wiedzieć o mnie? 💃Nic. Bo wiesz tyle co zjesz i sypniesz gołębiom 😄

Ja o tobie wiem tyle ile tu napiszesz i zapewniam cię że to mówi wszystko zatem skoncz robić z siebie jakaś tajemniczą fam fatal bo bliżej ci do chorej psychicznie babci geriatrycznej aniżeli to kobiety wartej odkrywania. Pokazałaś tu już dosłownie wszystko. Łącznie z rozbebeszonym cielskiem w barłogu xD achh Magdaleno. Może bunio ma frajdę z układania tej kostki Rubika w co szczerze wątpię hahaha haaa haaa

• Like 1

Ten bunio który robi zdjęcia z googla xD we własnej osobie. I ten który jedzie dobę do praha z ukochanom zonom chorom na głowę.

Ciekawe czy wsrod samic istnieje cos takiego jak rywalizacja o faceta, bo dzisiaj wbijam na finska saune, a za mna dwie kobity z basenu wbijaja, i siadaja tuz przy mnie i nogi wyciagaja XD

Za chwile wbija jakas blondyna alfa i siada tuz na przeciwko mnie, i ona blizej mnie i wyzej niz inne samice XDD

Ja prdl, ludzie to jednak sa jaskiniowce co by nie bylo 

3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ja o tobie wiem tyle ile tu napiszesz i zapewniam cię że to mówi wszystko zatem skoncz robić z siebie jakaś tajemniczą fam fatal bo bliżej ci do chorej psychicznie babci geriatrycznej aniżeli to kobiety wartej odkrywania. Pokazałaś tu już dosłownie wszystko. Łącznie z rozbebeszonym cielskiem w barłogu xD achh Magdaleno. Może bunio ma frajdę z układania tej kostki Rubika w co szczerze wątpię hahaha haaa haaa

😄Tylko zachody słońca wysyłam i nie wiem o czym mówisz. Ale polecam terapię i odwyk 😜

W ogóle to latasz za mną, a ja mam cie wiesz gdzie 😄Śmieszna jesteś z tymi wysrywami wraz z tą aktorką Królik. Mówię ci - Zacznij wymyślać mężów jak ona, wtedy lepiej na tym wyjdziesz 😄😜

Ju end mi bejbi ejnt nothing bat mammals sou lets du it lajk dej du it on diskovery czanel xdddd

😄Tylko zachody słońca wysyłam i nie wiem o czym mówisz. Ale polecam terapię i odwyk 😜

W ogóle to latasz za mną, a ja mam cie wiesz gdzie 😄Śmieszna jesteś z tymi wysrywami wraz z tą aktorką Królik. Mówię ci - Zacznij wymyślać mężów jak ona, wtedy lepiej na tym wyjdziesz 😄😜

A mogę wymyślić se męża fotografa który kradnie zdjęcia z gogla? Ty nigdy nie wiesz o czym mówi ktoś. W twoim przypadku ten motyw i tak nie zadziała. Udawac niepoczytalnej nie musisz po prostu. Biedna madzia 60 na karku a ta dalej zyje w urojeniach.

4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ten bunio który robi zdjęcia z googla xD we własnej osobie. I ten który jedzie dobę do praha z ukochanom zonom chorom na głowę.

Nie znam. Zaraz zawał dostaniesz i mam nadzieję że karma cie dopadnie.. 

Wytrzeźwiej i nie zazdrość 😉🚑

Polecam też pomysł na nowy nick. Buziaki i bujaj 💃💃

Uwaga, sragdalena zasrala temat 

Nakuurwia goownem 

Prosze otworzyc okna i uciekac xdddd

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Obsesji ma ciąg dalszy. Na zmianę z hułdrą warta trwa. 🐇

Czego nie znasz? Męża o którym pisałaś swojej przyjaciółce? To ja ci zaraz mogę wkleić i se przypomnisz. Myślisz tępa ruro że jak będziesz glupa rznac to ludzie nie zauważa że jesteś yebnieta? Czego mam Ci zazdrościć? Boze co za tępy pomiot. Aż trudno uwierzyć se to funkcjonuje

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Obsesji ma ciąg dalszy. Na zmianę z hułdrą warta trwa. 🐇

Dwie przyjaciółki nagle się odnalazły 💃💞Myślał by kto. Może przemilczmy, jakie jedna o drugiej ma zdanie 😄

250GodzinTak odpisał BabkaBożaBeware na temat w Życie uczuciowe

Mąż zrobił zdjęcie Wiesz, że to królik jedzie na kilku kontach? Nikola z Nastroika dobrze pisała

Biedna madzia wciąż na wyparciu. Ona nie klamie świadomie ona po prostu jest prawdziwa mitomanka czyli święcie wierzy w to co przekazuje ludziom. 

Musze spadac do namiotu i sobie potrenowac perkusje, bo mnje depresja ogarnia, za duzo smutnych wspomnien znowu ;/

Myslalem dzisiaj sobie o tematach na moim srorum, ktore pokasowalem... o wiewiorce, ktora byla moim przyjacielem, i razem spalismy, wchodzila mi w spiwor sie ogrzac i ja porzucilem, bo miala pchly ;((((( 

Albo ze siedze w saunie z niezlymi kobietami w bikini, a nawet z nimi nie pogadam

Najgorsza depreche mialem jak wrocilem do sranglii w 2018 i sobie myslalem ze srikernes juz nigdy do mnie nie napisze to bylem taki smutny, ze to az bolalo 

4 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Oglądam skazani na shawshank…. Pod kocykiem cieplusim….

Cudowny film 😉Ja mam książkę, ale dziś już nie czytam. Mieliśmy jechać do lasu, ale zaczął padać deszcz 🌲A przecież rano był śnieg i jak tu nadążyć 😉

• Haha 1

Tyle w zyciu glupich rzeczy zrobilem, albo fajnych ubran czy rzeczy, ktore mi dawaly radosc stracilem.

Przyjaciol i fajnych kolegow potracilem, kolezanki, szanse na dziewczyne marzen zmarnowalem, mam juz dosc saunowania na dzis. 

A ja spadam, kloccie sie dzieci i ponizajcie, ja nie mam juz sily na to, zbyt smutny jestem.

Moja dobra energia sie skonczyla. Nie jest mi juz do smiechu na jakis czas. Moze w srode mi sie humor poprawi

Pa. 

3 minuty temu, Dogma napisał:

A ja spadam, kloccie sie dzieci i ponizajcie, ja nie mam juz sily na to, zbyt smutny jestem.

Moja dobra energia sie skonczyla. Nie jest mi juz do smiechu na jakis czas. Moze w srode mi sie humor poprawi

Pa. 

Masz racje, idź, bo nikt cię tu nie chce.

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Cudowny film 😉Ja mam książkę, ale dziś już nie czytam. Mieliśmy jechać do lasu, ale zaczął padać deszcz 🌲A przecież rano był śnieg i jak tu nadążyć 😉

Tak, piękny film, oglądam już chyba 3 raz, ale nawinął się na TVNie i jakoś tak zostawiłam. Jest bardzo zimno na dworze, zamarzłabyś w tym lesie. ❄️

Babofona pierdzimąka symuluje tu normictwo ale i tak widać że jest botem psychicznym ale się naprdalaja w zdradach i mordy dra oeeeesu

31 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Pokazałaś tu już dosłownie wszystko. Łącznie z rozbebeszonym cielskiem w barłogu xD

Dawaj wieczorna xD dawaj dawaj uuu

Ja dalem lady rowlands i salowa do ignora, nawet z nimi nie ma sensu korespondowac, bo nudne sa 😜 

Najbardziej lubilem pisac tutaj z Klaudiuszem vel Klaudia, super dziewczyna. Szkoda, ze tak po niej tu jechano i mieszano ja z blotem ;((

Moze sie kiedys do mnie odezwie jeszcze tutaj, jak pozdaje egzaminy w czerwcu... Pomodle sie o nia. 

11 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Najgorszy typ człowieka. Złapią za rękę ale będzie z uśmiechem na ustach wmawiać ze to nie jego. Żałosne. 

A tuńczyka to czemu nie lubisz???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się