Zapent 2 Napisano wczoraj o 19:15 Jest śnieg w Anglii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano wczoraj o 19:19 Nie ma Za to jest bezchmurne niebo dzisiaj i chyba mocna kawe zapodam z mlekiem na noc i bede trenowal perkusje i ogladal gwiazdy XDD Nie mam neta w namiocie zapent, wiec jutro wroce. Dzisiaj mnie juz nie bedzie. Jestem wlasnie po kapieli i saunowaniu, pakuje manatki i zwijam Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano wczoraj o 19:20 Jutro saunarium do 22 wiec jutro sobie dluzej przysaunuje Sesje wieczorne w saunarium sa dojeebane, jak ciemno na dworze. Cos pieknego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano wczoraj o 19:32 W namiocie czy plus 5 czy minus 5 to i tak ciepło nie jest. W nocy jeszcze zimniej Ognisko se rozpalasz? 12 minut temu, Dogma napisał: Jutro saunarium do 22 wiec jutro sobie dluzej przysaunuje Sesje wieczorne w saunarium sa dojeebane, jak ciemno na dworze. Cos pieknego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano wczoraj o 21:08 1 godzinę temu, Dogma napisał: Nie ma Za to jest bezchmurne niebo dzisiaj i chyba mocna kawe zapodam z mlekiem na noc i bede trenowal perkusje i ogladal gwiazdy XDD Nie mam neta w namiocie zapent, wiec jutro wroce. Dzisiaj mnie juz nie bedzie. Jestem wlasnie po kapieli i saunowaniu, pakuje manatki i zwijam Dobranoc Jak wytrzymujesz te mrozy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 13 godzin temu Nie wytrzymuje xD Dzisiaj znowu jest mokro i zimno, bo w nocy padalo xD Dlatego robie sobie dzisiaj maraton saunowania xD. Ciekawe czy uda mi sie wytrzymac do poznego wieczora na plywalni. W kawiarnii kliniki jest dobra wyzerka, i zdrowa, moze sobie kupie jak bede glodny Znudzilo mi sie na razie trenowanie perkusji, musze zadbac o wyglad do jazz klubu czasem wpadaja fajne mlode laski ;P. Poznalbym sobie jakas 16-18 xD ale musze zadbac o siebie. Piekna mloda buzia, wysportowana sylwetka. Ale zaraz wbije na saune parowa i finska, spedze caly dzien. Chyba zamieszkam w saunie na zime xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Dogma napisał: Nie wytrzymuje xD Dzisiaj znowu jest mokro i zimno, bo w nocy padalo xD Dlatego robie sobie dzisiaj maraton saunowania xD. Ciekawe czy uda mi sie wytrzymac do poznego wieczora na plywalni. W kawiarnii kliniki jest dobra wyzerka, i zdrowa, moze sobie kupie jak bede glodny Znudzilo mi sie na razie trenowanie perkusji, musze zadbac o wyglad do jazz klubu czasem wpadaja fajne mlode laski ;P. Poznalbym sobie jakas 16-18 xD ale musze zadbac o siebie. Piekna mloda buzia, wysportowana sylwetka. Ale zaraz wbije na saune parowa i finska, spedze caly dzien. Chyba zamieszkam w saunie na zime xD Nic ci nie mówią że ciągle tam siedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 7 godzin temu A kto ma mi mowic? Jestem na totalnym zaduupiu, gdzie tylko lisy mnie odwiedzaja, typie Swoja droga fajne maja mordki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 7 godzin temu A w nocy jest takie czarne niebo i tyle gwiazd, ze ja nie wierze, cos niesamowitego Bo z dala od miasta i samo zadoopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Nikomu tam nie wadze, sprzatam, trenuje perkusje, ogladam gwiazdy, robie dobre rzeczy W srode chyba odwiedze stara plywalnie i jacuzzi przed jazz klubem Fajnie bedzie sobie polezec w jacuzzi z dwie godziny, a potem wieczorem zagrac koncert przed fajnymi laseczkami, taki zrelaksowany i wypachniony... Edytowano 7 godzin temu przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Dogma napisał: A kto ma mi mowic? Jestem na totalnym zaduupiu, gdzie tylko lisy mnie odwiedzaja, typie Swoja droga fajne maja mordki Pytam o saunę. Ciągle tam siedzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 18 Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, Dogma napisał: Nie wytrzymuje xD Dzisiaj znowu jest mokro i zimno, bo w nocy padalo xD Dlatego robie sobie dzisiaj maraton saunowania xD. Ciekawe czy uda mi sie wytrzymac do poznego wieczora na plywalni. W kawiarnii kliniki jest dobra wyzerka, i zdrowa, moze sobie kupie jak bede glodny Znudzilo mi sie na razie trenowanie perkusji, musze zadbac o wyglad do jazz klubu czasem wpadaja fajne mlode laski ;P. Poznalbym sobie jakas 16-18 xD ale musze zadbac o siebie. Piekna mloda buzia, wysportowana sylwetka. Ale zaraz wbije na saune parowa i finska, spedze caly dzien. Chyba zamieszkam w saunie na zime xD Zaprosisz te laseczki do namiotu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Place karnet mam wstep od 6 do 22 Mam duzo ziomkow juz No na wiosne zaprosze, jak wymienie namiot Jedna laseczke 16-19 lata. Wyszkole sie na takiego palkera, ze laseczki sie beda podniecaly, to ja pokaze ktorejs las w ktorym cwicze i moje pady xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 18 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Dogma napisał: Nikomu tam nie wadze, sprzatam, trenuje perkusje, ogladam gwiazdy, robie dobre rzeczy W srode chyba odwiedze stara plywalnie i jacuzzi przed jazz klubem Fajnie bedzie sobie polezec w jacuzzi z dwie godziny, a potem wieczorem zagrac koncert przed fajnymi laseczkami, taki zrelaksowany i wypachniony... Ostatnio zajebałeś komuś z szafki słuchawki, więc jednak wadzisz p0laczku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, Dogma napisał: Place karnet mam wstep od 6 do 22 Mam duzo ziomkow juz No na wiosne zaprosze, jak wymienie namiot Jedna laseczke 16-19 lata. Wyszkole sie na takiego palkera, ze laseczki sie beda podniecaly, to ja pokaze ktorejs las w ktorym cwicze i moje pady xD Przecież nie można tyle wiedzieć w saunie no może się odwodnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, Zapent napisał: Przecież nie można tyle wiedzieć w saunie no może się odwodnic Takiemu wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Takiemu wszystko jedno Mówisz o bunio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Takiemu wszystko jedno Gołębiewska ma atak alkoholowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Gołębiewska ma atak alkoholowy. Chyba twoja stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Gołębiewska ma atak alkoholowy. Ale jedzie wyzwiskami A Huldra lajkuje i tak cały dzień się przelogowuje. Ale jak to mówią =Jak poniedziałek, taki cały tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale jedzie wyzwiskami A Huldra lajkuje i tak cały dzień się przelogowuje. Ale jak to mówią =Jak poniedziałek, taki cały tydzień Dlatego każ koleżance iść do barłogu bo jutro do roboty w drukarni nie wstanie panseksualistka z odbytu. Ni to lesba ni gej. Rzygom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 2 godziny temu Ja to w ogole mam depreche, ze na moim srorum wszystko i wszystkich skasowalem i teraz tam cmentarz jest ;( Nie wiem jak zapomniec. Nawet Klaudia pisala i wrzucala foty A przed chwila wbijam do sauny a przy mnie 3 kobiety xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Gołębiewska ma atak alkoholowy. A Pani w garsonce i w okularach (na codzień też nosi) nazwała mnie kórefką Takie mamy katoliczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A Pani w garsonce i w okularach (na codzień też nosi) nazwała mnie kórefką Takie mamy katoliczki. Od razu się na niej poznałam. Przykładna pobożna żona i matka, a na forum rogi rosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Dlatego każ koleżance iść do barłogu bo jutro do roboty w drukarni nie wstanie panseksualistka z odbytu. Ni to lesba ni gej. Rzygom. Mogę zrobić zastrzyk na uspokojenie lub przeciwwymiotny. Nie pij, to nie będziesz wymiotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A Pani w garsonce i w okularach (na codzień też nosi) nazwała mnie kórefką Takie mamy katoliczki. Na co dzień piszemy analfabetko bez garsonki. Trochę pokory w kościele i czolobicia byle nie w witryny jak Twój kumpel po fachu by się przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj wypilem chyba z 8 litrow wody W szatni jest automat z lodowata woda. Mam wielki kanister dwulitrowy z plastikowa slomka a sluchawki znalazlem w kawiarni na podlodze, srun zazdrosniku. I fajnie, bo dzieki nim duzo sie nauczylem na perkusji, bo fajnie mi sie puka na padzie treningowym sluchajac z nich muzyki albo metronomu, i w jazz klub jestem teraz the best xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Od razu się na niej poznałam. Przykładna pobożna żona i matka, a na forum rogi rosną. Zrobiłam screen i przyda się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mogę zrobić zastrzyk na uspokojenie lub przeciwwymiotny. Nie pij, to nie będziesz wymiotować Salowe nie mają takich uprawnień. Co najwyżej mozesz mi podać coś do srånia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Na co dzień piszemy analfabetko bez garsonki. Trochę pokory w kościele i czolobicia byle nie w witryny jak Twój kumpel po fachu by się przydało. Nie noszę garsonki, bo jestem jeszcze na to za młoda. Weź coś na uspokojenie, bo żal serce ściska i moje oczy krwawią od twoich wyzwisk. Ty musisz być facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach